Dinos1973 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Tasos19s είπε Αν έχεις κρατήσει το QR code της Vodafone γίνεται να περάσεις και σε άλλη συσκευή έτσι έχει αναφερθεί από άλλους χρήστες Για την Cosmote στα συμβόλαια η μεταφορά είναι δωρεάν Στα καρτοκινητά η Cosmote θέλει 10€ κάθε φορά που θες να αλλάξεις συσκευή Το δοκίμασα δεν υποστηρίζεται
ramarg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Στις 20/11/2022 στις 1:18 ΜΜ, Tasos19s είπε Αν έχεις κρατήσει το QR code της Vodafone γίνεται να περάσεις και σε άλλη συσκευή έτσι έχει αναφερθεί από άλλους χρήστες Για την Cosmote στα συμβόλαια η μεταφορά είναι δωρεάν Στα καρτοκινητά η Cosmote θέλει 10€ κάθε φορά που θες να αλλάξεις συσκευή Εγώ προ δύο εβδομάδων εξέδωσα eSIM για καρτοκινητό στην Vodafone, εκείνη τη στιγμή πέρασα τον αριθμό στην συσκευή μου, και γυρνώντας σπίτι με το ίδιο καρτελάκι QR πέρασα τον αριθμό σε άλλη συσκευή. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι πρέπει πρώτα να διαγράψουν το eSIM profile από την συσκευή στην οποία λειτουργεί ο αριθμός, πριν περάσεις την eSIM σε άλλη συσκευή. Όλα αυτά επαναλαμβάνω για Vodafone.
venuets Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Καλημερα σήμερα τι ισχύει για eSIM cosmote ?
kormos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, venuets είπε Καλημερα σήμερα τι ισχύει για eSIM cosmote ? https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/esim.html
KX7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 42 λεπτά πριν, kormos είπε https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/esim.html Δυστυχώς η COSMOTE συνεχίζει το άρμεγμα.....στην Vodafone εδώ και 2 χρόνια έχω το καρτελάκι με το QR και κάνω αλλαγή συσκευής όσες φορές θέλω! 1
kormos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, KX7 είπε Δυστυχώς η COSMOTE συνεχίζει το άρμεγμα.....στην Vodafone εδώ και 2 χρόνια έχω το καρτελάκι με το QR και κάνω αλλαγή συσκευής όσες φορές θέλω! ...κάποια στιγμή ίσως αλλάξει Όπως φαίνεται κατεβάζει σιγά σιγά τη χρέωση
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, kormos είπε ...κάποια στιγμή ίσως αλλάξει Όπως φαίνεται κατεβάζει σιγά σιγά τη χρέωση μέχρι το δωρεάν έχουμε δρόμο. της vf είναι καλύτερη υλοποίηση. απορώ γιατί δεν την υιοθετούν σκέψου να γίνει κάτι στη συσκευή να χρειαστεί reset και να είναι σάββατο βράδυ ή αργία... γελοιότητες
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Rubble είπε μέχρι το δωρεάν έχουμε δρόμο. της vf είναι καλύτερη υλοποίηση. απορώ γιατί δεν την υιοθετούν σκέψου να γίνει κάτι στη συσκευή να χρειαστεί reset και να είναι σάββατο βράδυ ή αργία... γελοιότητες Στο reset ρωτάει αν θες να διαγράψεις τις esim.To πρόβλημα ειναι αν αχρηστευεί η συσκευή.
mistiri0 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Υπάρχει χρέωση για το eSIM; H χρέωση της eSIM είναι 5€. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/esim.html
kormos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Rubble είπε μέχρι το δωρεάν έχουμε δρόμο. της vf είναι καλύτερη υλοποίηση. απορώ γιατί δεν την υιοθετούν σκέψου να γίνει κάτι στη συσκευή να χρειαστεί reset και να είναι σάββατο βράδυ ή αργία... γελοιότητες Αν κοίταξες το σύνδεσμο που έχω παραθέσει θα δεις πως σε τέτοια εκδοχή δεν χρειάζεται εκ νέου έκδοση...
god4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Γίνεται άραγε να βάλουμε δόσεις στην eSIM στην cosmote; Ή να μπαίνει στον λογαριασμό του Ίντερνετ κάθε μήνα ένα μικρό ποσό; Γνωριζει κάποιος;
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, god4 είπε Γίνεται άραγε να βάλουμε δόσεις στην eSIM στην cosmote; Ή να μπαίνει στον λογαριασμό του Ίντερνετ κάθε μήνα ένα μικρό ποσό; Γνωριζει κάποιος; Τι δόσεις να βάλεις; 1
Rubble Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι δόσεις να βάλεις; άτοκες 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Rubble είπε άτοκες σε 10€ που κάνει η esim? 1
kormos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, god4 είπε Γίνεται άραγε να βάλουμε δόσεις στην eSIM στην cosmote; Ή να μπαίνει στον λογαριασμό του Ίντερνετ κάθε μήνα ένα μικρό ποσό; Γνωριζει κάποιος; 10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τι δόσεις να βάλεις; 10 ώρες πριν, Rubble είπε άτοκες 10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε σε 10€ που κάνει η esim? Αν δεν κάνω λάθος έχει πάει στα 5€ τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα