Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ier506 είπε

Το να μειώσουν το κέρδος τους για να εδραιωθούν στην αγορά δεν παίζει να φανταστώ...

δεν παιζει κατι τέτοιο θα προκαλέσει οργή μετοχον και πτώση μετοχής κλπ κλπ (καμιά νοήμον εταιρεία δεν κάνει αυτά)

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναιιιι πείτε μας οτι για τις τιμές φταινε οι προμηθευτές και όχι η apple ...δεν λεω κάνουν πολύ καλη σχεδίαση στα προιόντα τους αλλα το σήμα του κοστίζει πολύ περρισότερο απ ότι περιέχει μεσα σε ένα απο αυτά .....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, balt123 είπε

δεν έχουν εδραιωθεί τόσα χρόνια? (για την apple δε λες?) όσο κι αν δεν τους πάω δε μπορώ να πω οτι αγωνίζονται να εδραιωθουν στην αγορά.

Φυσικά και δεν έχουν εδραιωθεί. Μοιρασμένη είναι η "πίτα". 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, aromeo said:

Γιατί αλλάζει το design.

Μπορεί να είναι μια εξήγηση αλλά ότι ξέρει και το όνομα του επόμενου, μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο. Επίσης το 7 και το 8 τι διαφορά είχαν και δεν πήγαμε σε 7s? Έχω την εντύπωση ότι δεν ακολουθούν κάποια πολύ συγκεκριμένη λογική και ίσως δεν ξαναδούμε S (για να κάνω κι εγώ λίγο τον αναλυτή 😆). 

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

«(...)Η υβριδική πλακέτα σκληρής και μαλακής μπαταρίας για το iPhone 12 θα είναι φθηνότερη έως και 50% σε σύγκριση με αυτήν του iPhone 11(...)»

Βρε σεις, δεν αναφέρεται σε ποιότητα/χωρητικότητα/τεχνολογία μπαταρίας. Αναφέρεται στην αλλαγή σχεδίασης του ηλεκτρονικού μέρους ώστε να απαιτεί λιγότερες τοποθετήσεις εξαρτημάτων και συνδέσεων, άρα λιγότερα επίπεδα (αγώγιμα στρώματα στην πλακέτα). Αρα βοηθάει το να τοποθετήσεις ένα έτοιμο SiP αντί πολλά εξαρτήματα SMT και να κάνεις την ίδια δουλειά. Αυτό δεν συνεπάγεται πως θα υστερεί σε κάτι η νέα σχεδίαση ή η μπαταρία.

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Θα ήθελα να ήξερα, ποιος κάθεται και σκέφτεται αυτές της μπαρουφες, για την Apple δουλεύουμε, και δεν υπάρχει καν επίσημη ενημέρωση για τον σχεδιασμό, και εδώ έχουν απόψης για τιμές κόστος και μπαταρίες, ότι νανε. 

Όταν λες δουλεύεις για την apple εννοείς στην teleperformance?! :) :) 

• Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Μπορεί να είναι μια εξήγηση αλλά ότι ξέρει και το όνομα του επόμενου  μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο. Επίσης το 7 και το 8 τι διαφορά είχαν και δεν πήγαμε σε 7s? Έχω την εντύπωση ότι δεν ακολουθούν κάποια πολύ συγκεκριμένη λογική και ίσως δεν ξαναδούμε S (για να κάνω κι εγώ λίγο τον αναλυτή 😆). 

Το 8 είχε γυαλί πίσω. Εικασίες είναι όλα, λέω και εγώ τις δικές μου 😅.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Federer είπε

Οι Αμερικάνοι αν θέλουν αύριο κι ολας δίνουν στην παραγωγή μπαταρίες που κρατάνε μια βδομάδα με φόρτιση 10 λεπτών...Ας όψονται ομως τα συμφέροντα των πετρελαιοβιομηχανιών. Όσο για την Apple καλά θα κάνει αντι να κοιτάει πως θα κόψει απο δώ κι απο κει, να απελευθερώσει επιτέλους το bluetooth να μπορέσουμε να στείλουμε ένα ringtone σαν άνθρωποι 🤬(Τα παραπάνω δεν τα έβγαλα απ'το μυαλό μου, ο κουμπάρος μου, ταξιτζής, τα έμαθε απο πελάτη μεγαλοστέλεχος που πήρε κούρσα)

Πέστα φίλε,αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για τις κοινές μπαταρίες γενικώς,που έχουν μείνει πάνω κάτω στάσιμες ως πρός την τεχνολογία τους για πολλές δεκαετίες.Τα είχα αναφέρει σε παλιότερο θέμα σχετικό με τις μπαταρίες με κάποια μικρή ιστορική αναδρομή.Τα ίδια βέβαια ισχύουν και στόν τομέα της Ενέργειας,γιατί όταν είσαι ενεργειακά εξαρτώμενος είσαι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό αυτόνομος και αυτό φυσικά δεν συμφέρει για πολλούς λόγους τα μεγάλα αφεντικά.Είναι γνωστή η τακτική των βιομηχανιών με πολλά είδη που θεωρούνται απαραίτητα όπως ο λαμπτήρας,που όταν βγήκε είχε πολλά χρόνια ζωής και τον μείωσαν επίτηδες για να πουλήσουν...δεν πειράζει ας το βάλουν και αυτό στα υπόψη,στο πίσω μέρος του μυαλού τους κάποιοι και ας τα κοροιδεύουν ως φανταστικά/γραφικά.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 είπε

Πόσο κοστίζει η μπαταρία του iPhone στην Apple; $5;; Μας δουλεύουν... 

όχι δεν μας δουλεύουν καθόλου,

μπορεί να έχουν 2 τρις χρηματιστηριακή αξία,

αλλά πρέπει να βγει από τη μύγα ξύγκι,

τα 3 τρις είναι μακριά

(αλλά θα βηθήσουμε και εμείς με το υστέρημά μας)

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, koufs είπε

όχι δεν μας δουλεύουν καθόλου,

μπορεί να έχουν 2 τρις χρηματιστηριακή αξία,

αλλά πρέπει να βγει από τη μύγα ξύγκι,

τα 3 τρις είναι μακριά

(αλλά θα βηθήσουμε και εμείς με το υστέρημά μας)

Ναι απο τους οικονομολογους/συνομωσιολογους /ταριφες/πανεπιστημονες της Ψωροκωσταινας περιμενε η apple...

Δημοσ.

2020 και βλεπω οτι το κομπλεξ αρκετων γραφικων καλα κρατει με την apple.Στο μεταξυ samsung,one plus,και huawuei στα 1000/1300 με διαμαντακι το note 20 στο χιλιαρικο κουφιο πλαστικο που κουδουνιζει η καμερα 😂 Βγαζει η apple το jack,κραζετε ολοι, ενα χρονο μετα ολοι τα ιδια.Θα σταματησει να βαζει φορτιστη,ηδη το συζητανε οι υπολοιποι και κουβεντα δε λετε.Αλλα ειπαμε το κομπλεξ το κουβαλαμε με την apple.

• Like 9
Δημοσ.

Εγω διάβασα πάντως στο Ίντερνετ ότι το νέο iphone θα έχει επιτέλους το πολυπόθητο ραδιόφωνο που τόσο επιθυμούσα. Επίσης θα δίνει και αναφορά παράδοσης στα sms. Τέλος θα μπορούμε να ανταλλάσουμε αρχεία με τους android φίλους μας με bluetooth. Ευχαριστώ Apple. Η μπαταρία ξέρω ότι δεν κρατάει πολύ. Το λενε όλοι οι φίλοι μου που έχουν ξαομι.

✌️

• Like 3
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...