Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει περιπτωση να  βγαλει η Apple τηλεφωνο και να ειναι τοσο χαλια οσο περιγραφουν μερικοι ? Ρε σεις μη τα ισοπεδωνετε ολα..Ακριβη ειναι ναι θα συμφωνησω αλλα ειναι πλεον και αλλες ακριβες..εχει κλεισει η ψαλιδα..Επισης παντα εχει ποιοτητα μεσα στα υλικα της οποιος λεει το αντιθετο απλα δε γνωριζει..Ειπε οτι θα κανει μια αλλαγη για μειωση κοστους..πως προεκυψαν τοσο αρνητικα σχολια...ΔΕΝ ειμαι iphonakias

Επεξ/σία από tsakis11
  • Like 1
  • Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, fragma είπε

Α ρε Jobs... Που κατάντησαν την εταιρία σου που κάποτε οδηγούσε την εξέλιξη και την τεχνολογία.. Παρουσιάζουν σοβαρά, χωρις να ντρέπονται, ως καινοτομία για την επόμενη γενιά την μείωση κόστους μιας μπαταρίας που έτσι κι αλλιώς έχει μηδαμινό κόστος.  Ξεφτίλα. 

Το ακόμα πιο ωραίο θα είναι να βγει πιο φτηνό από όλες τις υπόλοιπες ναυαρχίδες και να έχει την ίδια διάρκεια μπαταρίας με το περσινό... εκεί να δεις τον Jobs να σηκώνεται και να αρχίζει στο κυνήγι κάθε υπεύθυνο για την κατάντια της apple... 🤣

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, koufs είπε

όχι δεν μας δουλεύουν καθόλου,

μπορεί να έχουν 2 τρις χρηματιστηριακή αξία,

αλλά πρέπει να βγει από τη μύγα ξύγκι,

τα 3 τρις είναι μακριά

(αλλά θα βηθήσουμε και εμείς με το υστέρημά μας)

7 ώρες πριν, stafaf είπε

Αν θέλεις να φτάσει τα 3 τρις πρέπει να αγοράσεις μετοχές, αλλά μάλλον εσύ νομίζεις ότι "τόσα λ7 έχει". 

αντί να υποθέτεις τι νομίζω (και να πέφτεις έξω)

μπορείς να προσπαθήσεις να διαβάσεις τι έγραψα και να το καταλάβεις

-

έγραψα "χρηματιστηριακή αξία" , δεν είπα πουθενά ότι τόσα λ7 έχουν,

και η χρηματιστηριακή αξία δεν ανεβαίνει μόνο αγοράζοντας μετοχές,

αλλά κυρίως πως πάνε οι εκτιμήσεις για τη μελλοντική κερδοφορία, οι οποίες εκτιμήσεις  εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως πχ οι πωλήσεις ή  φημολογία αλλά όχι μόνο από αυτούς  + τη γενικότερη οικονομική συγκυρία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, koufs είπε

και η χρηματιστηριακή αξία δεν ανεβαίνει μόνο αγοράζοντας μετοχές,

αλλά κυρίως πως πάνε οι εκτιμήσεις για τη μελλοντική κερδοφορία, οι οποίες εκτιμήσεις  εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως πχ οι πωλήσεις ή  φημολογία αλλά όχι μόνο από αυτούς  + τη γενικότερη οικονομική συγκυρία

ε αυτα επηρεαζουν τις αγοραπωλησιες μετοχων,  οι οποιες ειναι οι μονες που ανεβαζουν η κατεβαζουν την αξια...

Επεξ/σία από fuz10n
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, fuz10n είπε

ε αυτα επηρεαζουν τις αγοραπωλησιες μετοχων,  οι οποιες ειναι οι μονες που ανεβαζουν η κατεβαζουν την αξια...

Ε μα... Προσπαθώντας να δείξει ότι ξέρει τί γράφει το κάνει χειρότερο. 

• Like 1
Δημοσ.
48 minutes ago, AtiX said:

Το ακόμα πιο ωραίο θα είναι να βγει πιο φτηνό από όλες τις υπόλοιπες ναυαρχίδες και να έχει την ίδια διάρκεια μπαταρίας με το περσινό... εκεί να δεις τον Jobs να σηκώνεται και να αρχίζει στο κυνήγι κάθε υπεύθυνο για την κατάντια της apple... 🤣

Άσε που έχουν μια στρεβλή ιδέα για τον Jobs. Ειδικός δεν είμαι αλλά έχω διαβάσει κι έχω δει ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει γι’ αυτόν και ομολογώ ότι η συνέπεια της Apple στις βασικές αρχές του με έχει εκπλήξει. Περίμενα να ξεστρατίσει περισσότερο, χωρίς βέβαια να μπορώ να γνωρίζω πώς ακριβώς θα αντιδρούσε ο μακαρίτης στις αλλαγές τής αγοράς και των συνθηκών. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 minutes ago, sweetemily said:

Έλα μωρέ, δεν είναι δα και ότι η Apple και η Samsung ανεβάζουν τις τιμές των ναυαρχίδων τους κάθε φορά κατά 100-200 ευρώ. Oh wait...

Των ναυαρχίδων τους όμως. Των πιο εξελιγμένων δηλαδή με τα καλύτερα χαρακτηριστικά του κόσμου. Γιατί ξαφνικά τόσος κόσμος θέλει να έχει «το καλύτερο Smartphone του κόσμου»; Σε ποια άλλα αγαθά τής ζωής τους έχουν «το καλύτερο του κόσμου»; Στα σπίτια; Στα αυτοκίνητα; Στα ρούχα; Στα ψυγεία; Στο φαΐ; Όχι, αλλά στο Smartphone «θέλω το καλύτερο του κόσμου». Ξέρεις γιατί; Γιατί μπορούν. Είναι αρκετά προσιτό είδος για να μπορείς να έχεις «το καλύτερο του κόσμου», το γουστάρουν ως τεχνολογικό gadget και είναι και πολύ χρήσιμο. (Αυτά τα ξέρουν πολύ καλά οι εταιρείες που τα κατασκευάζουν και τα χρεώνουν ανάλογα.) Χρήσιμα βέβαια είναι και τα φθηνότερα αλλά όχι. «Θέλω το καλύτερο». Ε, πλήρωσε. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Των ναυαρχίδων τους όμως. Των πιο εξελιγμένων δηλαδή με τα καλύτερα χαρακτηριστικά του κόσμου. Γιατί ξαφνικά τόσος κόσμος θέλει να έχει «το καλύτερο Smartphone του κόσμου»; Σε ποια άλλα αγαθά τής ζωής τους έχουν «το καλύτερο του κόσμου»; Στα σπίτια; Στα αυτοκίνητα; Στα ρούχα; Στα ψυγεία; Στο φαΐ; Όχι, αλλά στο Smartphone “ θέλω το καλύτερο του κόσμου». Ξέρεις γιατί; Γιατί μπορούν. Είναι αρκετά προσιτό είδος για να μπορείς να έχεις «το καλύτερο του κόσμου», το γουστάρουν ως τεχνολογικό gadget και είναι και πολύ χρήσιμο. (Αυτά τα ξέρουν πολύ καλά οι εταιρείες που τα κατασκευάζουν και τα χρεώνουν ανάλογα.) Χρήσιμα βέβαια είναι και τα φθηνότερα αλλά όχι. «Θέλω το καλύτερο». Ε, πλήρωσε. 

Αυτο ακριβως ειναι που πασάρουν, affordable luxury. Αλλά πχ προσωπικα(και σε αρκετο αλλο κοσμο) το κινητο μ εχει καταργησει ποσες άλλες συσκευες.ειναι κατι που βρισκεται στο χερι μ ολη μερα,το χρησιμοποιω για τη δουλεια μου,το χρησιμοποιω ως καμερα κλπ κλπ.Η προφανης επιλογη σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι καλυτερο μπορει ο καθενας να αποκτησει.

Επεξ/σία από Tomyb
  • Like 4
Δημοσ.
1 minute ago, Tomyb said:

Αυτο ακριβως ειναι που πασάρουν, affordable luxury. Αλλά πχ προσωπικα(και σε αρκετο αλλο κοσμο) το κινητο μ εχει καταργησει ποσες άλλες συσκευες.ειναι κατι που βρισκεται στο χερι μ ολη μερα,το χρησιμοποιω για τη δουλεια μου,το χρησιμοποιω ως καμερα κλπ κλπ.Η προφανης επιλογη σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι καλυτερο μπορει ο καθενας να αποκτησει.

Έτσι είναι και για μένα. Στην πραγματικότητα δεν είμαι εναντίον τού να πάρει κάποιος ένα πολύ καλό Smartphone, ακόμα και το καλύτερο. Είναι εξαιρετικά χρήσιμα και ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιεί κάποιος ούτε το 20% των δυνατοτήτων του και το παίρνει απλώς γιατί γουστάρει να το βλέπει στο χέρι του, πάλι μαζί του είμαι. Τη γκρίνια δεν μπορώ για τις τιμές των ναυαρχίδων, ειδικά όταν υπάρχουν ένα κάρο φθηνότερες επιλογές που κάνουν μια χαρά τη δουλειά.

• Like 5
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Έτσι είναι και για μένα. Στην πραγματικότητα δεν είμαι εναντίον τού να πάρει κάποιος ένα πολύ καλό Smartphone, ακόμα και το καλύτερο. Είναι εξαιρετικά χρήσιμα και ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιεί κάποιος ούτε το 20% των δυνατοτήτων του και το παίρνει απλώς γιατί γουστάρει να το βλέπει στο χέρι του, πάλι μαζί του είμαι. Τη γκρίνια δεν μπορώ για τις τιμές των ναυαρχίδων, ειδικά όταν υπάρχουν ένα κάρο φθηνότερες επιλογές που κάνουν μια χαρά τη δουλειά.

Βάζω στοίχημα ότι του ίδιου ανθρώπου αν τους πεις γιατί πήρε πχ ακριβά ρούχα, αυτοκίνητο, τηλεόραση κλπ θα σου απαντήσει με ειλικρίνεια... κάτι που πολλοί ξεχνάνε όταν παίζει το όνομα apple...

• Like 3
Δημοσ.

Η ουσία είναι να μην έχει η μπαταρία μικρότερη αυτονομία στα ίδια mAh σε σχέση με τις μπαταρίες που είναι κατασκευασμένες με την ακριβότερη τεχνολογία.Επίσης και η αντοχή της στον χρόνο (Battery health %).

Δημοσ.
4 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Σε ποια άλλα αγαθά τής ζωής τους έχουν «το καλύτερο του κόσμου»; Στα σπίτια; Στα αυτοκίνητα; Στα ρούχα; Στα ψυγεία; Στο φαΐ; Όχι, 

δεν υπαρχει το καλυτερο του κοσμου... ειναι υποκειμενικα ζητηματα.. εκτος αν μπερδευουμε το καλυτερο με το ακριβοτερο

για μενα π.χ  το καλυτερο αυτοκινητο του κοσμου πρεπει να ειναι μονο βενζινη και να καιει κατω απο 5 λιτρα

για καποιον αλλο το καλυτερο αυτονικητο του κοσμου ειναι σαν παραγαδι...  αυτο που το παρκαρεις φευγεις και οταν επιτρεφεις ειναι μια γκομενα διπλα και σε περιμενει

Δημοσ.
45 minutes ago, Donalhioy said:

δεν υπαρχει το καλυτερο του κοσμου... ειναι υποκειμενικα ζητηματα.. εκτος αν μπερδευουμε το καλυτερο με το ακριβοτερο

για μενα π.χ  το καλυτερο αυτοκινητο του κοσμου πρεπει να ειναι μονο βενζινη και να καιει κατω απο 5 λιτρα

για καποιον αλλο το καλυτερο αυτονικητο του κοσμου ειναι σαν παραγαδι...  αυτο που το παρκαρεις φευγεις και οταν επιτρεφεις ειναι μια γκομενα διπλα και σε περιμενει

Αυτό που λέμε «ναυαρχίδα». Ελπίζω να κατάλαβες το νόημα του post μου. Θες «ακριβότερο»; Οκ.

Αυτός πάντως που αγοράζει το ακριβότερο, φαντάζομαι, ότι το θεωρεί και καλύτερο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...