AntiCambeR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, panoskatos είπε Τα πουλάει κοψοχρονιά η άμοιρη και προσπαθεί να βρει τρόπο να έχει τουλάχιστο λίγο κέρδος. Ρε είναι ανέκδοτα αυτά τα άρθρα. Έλεος. "Μπαίνει μέσα" όπως η Sony με το PS3. ΥΓ: 3 Until now 3 forum members got Federered. 😆
panoskatos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, ier506 είπε Φυσικά και δεν έχουν εδραιωθεί. Μοιρασμένη είναι η "πίτα". Δεν έχει να κάνει το μοίρασμα της πίτας με την εδραιωση μιας εταιρείας. Η apple έχει κωλοεδραιωθει και στην συνείδησή του αγοραστικου κοινού αλλά και στις πωλήσεις φυσικά.
stafaf Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, koufs είπε τα 3 τρις είναι μακριά (αλλά θα βηθήσουμε και εμείς με το υστέρημά μας) Αν θέλεις να φτάσει τα 3 τρις πρέπει να αγοράσεις μετοχές, αλλά μάλλον εσύ νομίζεις ότι "τόσα λ7 έχει". 3
ratpack3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Ώστε η μπαταρία είναι αυτή που τα κάνει τόσο ακριβά...
balt123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Αυτό με τα φανμποις της apple (και άλλων εταιριών) γίνεται και αλλού? Πώς είναι ο τάκης ο τσουκαλάς που 'υπερασμίζεται την ομάδα' ένα πράγμα? πιάνουν πόστα άλλος στο fb άλλος twitter άλλος insomnia και βγάζουν απο άσχετο ως κομπλεξικο (πάντα φτωχομπινέ στην περίπτωση του μήλου) οποιονδήποτε πει κακό λόγο για το αφεντικούλι και την εταιριουλα και το μήλο της καρδιάς μας σλουρπ σλουρπ (ή το ρομπότ της καρδιάς μας για να προσπαθησω να ειμαι αντικειμενικος) P.S sorry για το off-topic 1 1 1 1
Haldol Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 In other news, οι υπόλοιποι κατασκευαστές προσπαθούν να αυξήσουν το κόστος ρίχνοντας παράλληλα τις τιμές, γιατί είναι πιο αγαπούληδες. ❤️ 2
bahamut_zero Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, stafaf είπε Ε ο συγκεκριμένος συνήθως πέφτει μέσα. Όχι πάντα, έχει πει κατά καιρούς φίδια αλλά συνήθως είναι σωστός στις "προβλέψεις" του. Ναι δεν αντιλεγω. Απλα εχει πληροφορια εκ των εσω. 1
NotAliki177 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ε όχι δεν το δέχομαι αυτό. Αυτό είναι κόκκινη γραμμή για μένα. Αν κάτι πληρώνουμε στην Apple αυτό είναι τα super high quality components. @οντοπικ, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αλλά δεν το βλέπω ως θετικό αφού η αππλε είναι συνώνυμο της ποιότητας. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από NotAliki177
stafaf Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 28 λεπτά πριν, balt123 είπε Αυτό με τα φανμποις της apple (και άλλων εταιριών) γίνεται και αλλού? Πώς είναι ο τάκης ο τσουκαλάς που 'υπερασμίζεται την ομάδα' ένα πράγμα? πιάνουν πόστα άλλος στο fb άλλος twitter άλλος insomnia και βγάζουν απο άσχετο ως κομπλεξικο (πάντα φτωχομπινέ στην περίπτωση του μήλου) οποιονδήποτε πει κακό λόγο για το αφεντικούλι και την εταιριουλα και το μήλο της καρδιάς μας σλουρπ σλουρπ (ή το ρομπότ της καρδιάς μας για να προσπαθησω να ειμαι αντικειμενικος) P.S sorry για το off-topic Διάβασες σίγουρα το νήμα; Εγώ βλέπω τον τελευταίο (πολύ καιρό) τα hateboys να δίνουν ρέστα. Εδώ ας πούμε το νήμα λέει ότι θα αλλάξει η σχεδίαση των μπαταριών και ο άλλος συμπέρανε ότι τα καινούργια iphone θα έχουν SoT 4 ώρες! Οι κατάρες και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί που έχουν ακούσει τα apple fanboys δε νομίζω ότι τα ακούνε άλλοι. 7
Tomyb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, stafaf είπε Διάβασες σίγουρα το νήμα; Εγώ βλέπω τον τελευταίο (πολύ καιρό) τα hateboys να δίνουν ρέστα. Εδώ ας πούμε το νήμα λέει ότι θα αλλάξει η σχεδίαση των μπαταριών και ο άλλος συμπέρανε ότι τα καινούργια iphone θα έχουν SoT 4 ώρες! Οι κατάρες και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί που έχουν ακούσει τα apple fanboys δε νομίζω ότι τα ακούνε άλλοι. Φιλε μου οποιος ειναι απλα αντικειμενικος, ειναι fanboy στα ματια του κομπλεξικου,σου απανταω εγω γιατι για μενα πηγαινε το ποστ του φιλου που μαλλον δε διαβασε καμια απο τις απαντησεις που μονο κραζουν. Sot 10-11 ωρες μεσο ορο το αδιανοητα πανακριβο 11αρι μου,αλλα οσοι κανουν τις προβλεψεις ξερουν σιγουρα καλυτερα Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από Tomyb 1
MikeKata Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, Tomyb είπε Στο μεταξυ samsung,one plus,και huawuei στα 1000/1300 με διαμαντακι το note 20 στο χιλιαρικο κουφιο πλαστικο που κουδουνιζει η καμερα 😂 Βγαζει η apple το jack,κραζετε ολοι, ενα χρονο μετα ολοι τα ιδια.Θα σταματησει να βαζει φορτιστη,ηδη το συζητανε οι υπολοιποι και κουβεντα δε λετε.Αλλα ειπαμε το κομπλεξ το κουβαλαμε με την apple. 1. Το έχω ξαναπεί και παλιότερα. Η σειρά Note είναι η ΜΟΝΗ σειρά τηλεφώνων που αξίζει να πληρώσεις premium (αν και το 1000άρικο είναι πολύ για οποιοδήποτε τηλέφωνο) γιατί σου δίνει πολύ μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Τεράστια οθόνη και το S-Pen. Για όσους το χρησιμοποιούν ή όσους δουλεύουν σημειώσεις, και όλες τις λειτουργίες του S-Pen, είναι κάτι διαφορετικό. Κανένα άλλο τηλέφωνο δεν αξίζει 1000+ €, από τη στιγμή που κάνουν τα ίδια πράγματα, με σχεδόν τις ίδιες επιδόσεις. Δεν είμαστε κομπλεξικοί. Ξέρουμε να ξοδεύουμε τα λεφτά μας αντί να πέφτουμε θύματα του marketing. Το ότι η τάδε εταιρία θα σου βάλει αλουμίνιο και γυαλί, κάνοντας ένα τηλέφωνο βαρύτερο και λιγότερο ανθεκτικό, απλά για να σου το χρεώσει σαν "premium", δε σημαίνει ότι θα τρέξουμε όλοι να το αγοράσουμε. 2. Οι περισσότεροι ακόμα κράζουμε και την Apple και τις άλλες εταιρίες για την αφαίρεση του headphone jack. Το ότι ακολούθησαν δε σημαίνει ότι είναι πρακτική υπέρ του καταναλωτή. Το αντίθετο. Για το φορτιστή το ίδιο. Έχω ξαναγράψει σε άλλο άρθρο για το πώς κινείται η Apple και ότι εν γνώσει της δύναμης του market share της επηρεάζει trends στα smartphone. 2
balt123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Tomyb είπε Φιλε μου οποιος ειναι απλα αντικειμενικος, ειναι fanboy στα ματια του κομπλεξικου,σου απανταω εγω γιατι για μενα πηγαινε το ποστ του φιλου που μαλλον δε διαβασε καμια απο τις απαντησεις που μονο κραζουν. Sot 10-11 ωρες μεσο ορο το αδιανοητα πανακριβο 11αρι μου,αλλα οσοι κανουν τις προβλεψεις ξερουν σιγουρα καλυτερα κι όμως τις διάβασα όλες. κατάρες δεν ειδα. ειδα τρολιες για την apple κυριως.. Δεν τις λες και εντελως αδικαιολογητες. όταν σου λέει θα μικρύνει την μπαταρια σε τηλεφωνο των 1000+€ για να μειωσει την τιμη δεν ειναι σαν να σε κοροιδεύει? σαν να σου λεει θα σου βαλω τασια και φθηνοτερα λάστιχα στη φεραρι για να μειωσω την τιμη. παρόλα αυτα ειμαστε κομπλεξικοι γιατι επισημαινουμε το απολυτως λογικο. το ανησυχητικό ειναι πως ο,τι μλκια κανει το μηλο το αντιγραφουν και οι αλλοι μερικους μηνες ή χρόνια αργότερα. Δεν ήταν προσωπικό για σένα το σχόλιό μου, απλά έχω βαρεθεί να βλέπω την ίδια καραμέλα "τρολαρετε την απλ απο κομπλεξ επειδη δεν εχετε χρηματα να παρετε iphone" Νταξει ρε χαλαρωστε λιγο ολοι οι ωνασηδες ναουμ 2
eselor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Ξέρετε τι αποτελεί το χειρότερο γεγονός προσωπικά; Ότι βγαίνει π.χ. ο κ.Kuo λέει τις φήμες του, που πολλές από αυτές (μιας και είναι από τους γνωστότερους leakers) είναι από την ίδια την Apple για να ψαρέψει εντυπώσεις και με το χρόνο σβήνει όλο το κύμα του έντονου hate από χρήστες/reviewers/κλπ. Θεωρώ ότι όσο λιγότερο ασχολούμαστε με τις φήμες τόσο καλύτερα προϊόντα θα έχουμε στην τελική φάση. Διότι οι φυτεμένες φήμες μόνο κακό κάνουν μιας και υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει την Apple και έτσι θολώνει λίγο το ΤΟΣΟ αρνητικό κλίμα που υπάρχει, όπως π.χ. στην έλλειψη φορτιστή και ακουστικών πλέον από την συσκευασία. Το ακούσαμε τόσες φορές που το πήραμε ως δεδομένο πλέον, ενώ ήταν απλά μια φήμη. Πλέον την Apple ειλικρινά την συμφέρει να μην τα βάλει στη συσκευασία, ή ΑΝ τα βάλει όλοι θα είναι 2 φορές πιο χαρούμενοι για την αυτονόητη κίνηση. Και το χειρότερο : Δυστυχώς αν το κάνει η Apple θα ακολουθήσουν και όλες οι κινέζικες και κορεάτικες και πάει λέγοντας εταιρίες. Διότι γιατί όχι; Είναι +$$ για όλους, εκτός του πορτοφολιού του καταναλωτή. 1
Tomyb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, MikeKata είπε 1. Το έχω ξαναπεί και παλιότερα. Η σειρά Note είναι η ΜΟΝΗ σειρά τηλεφώνων που αξίζει να πληρώσεις premium (αν και το 1000άρικο είναι πολύ για οποιοδήποτε τηλέφωνο) γιατί σου δίνει πολύ μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Τεράστια οθόνη και το S-Pen. Για όσους το χρησιμοποιούν ή όσους δουλεύουν σημειώσεις, και όλες τις λειτουργίες του S-Pen, είναι κάτι διαφορετικό. Κανένα άλλο τηλέφωνο δεν αξίζει 1000+ €, από τη στιγμή που κάνουν τα ίδια πράγματα, με σχεδόν τις ίδιες επιδόσεις. Δεν είμαστε κομπλεξικοί. Ξέρουμε να ξοδεύουμε τα λεφτά μας αντί να πέφτουμε θύματα του marketing. Το ότι η τάδε εταιρία θα σου βάλει αλουμίνιο και γυαλί, κάνοντας ένα τηλέφωνο βαρύτερο και λιγότερο ανθεκτικό, απλά για να σου το χρεώσει σαν "premium", δε σημαίνει ότι θα τρέξουμε όλοι να το αγοράσουμε. 2. Οι περισσότεροι ακόμα κράζουμε και την Apple και τις άλλες εταιρίες για την αφαίρεση του headphone jack. Το ότι ακολούθησαν δε σημαίνει ότι είναι πρακτική υπέρ του καταναλωτή. Το αντίθετο. Για το φορτιστή το ίδιο. Έχω ξαναγράψει σε άλλο άρθρο για το πώς κινείται η Apple και ότι εν γνώσει της δύναμης του market share της επηρεάζει trends στα smartphone. Δεν ειπα αν ηταν πρακτικα ή οχι,προφανως κ οχι αλλα οπως βλεπουμε ολες οι εταιριες μια γραμμη ακολουθουν. Το να λεμε η απλ σας κοροιδευει ενω οι αλλες μας αγαπανε κ μας σεβονται ειναι το γελοίο. Οσο για το πλαστικο σε 1000€ τηλεφωνο,και εγω οπως και ολοι οι tech youtubers το θεωρουμε κοροιδια. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από Tomyb
siakattack@gmai Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Εγώ απορώ γιατι δεν το έκανε αυτό και σε προηγουμενα μοντέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα