Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Federer είπε

Οι Αμερικάνοι αν θέλουν αύριο κι ολας δίνουν στην παραγωγή μπαταρίες που κρατάνε μια βδομάδα με φόρτιση 10 λεπτών...Ας όψονται ομως τα συμφέροντα των πετρελαιοβιομηχανιών. Όσο για την Apple καλά θα κάνει αντι να κοιτάει πως θα κόψει απο δώ κι απο κει, να απελευθερώσει επιτέλους το bluetooth να μπορέσουμε να στείλουμε ένα ringtone σαν άνθρωποι 🤬(Τα παραπάνω δεν τα έβγαλα απ'το μυαλό μου, ο κουμπάρος μου, ταξιτζής, τα έμαθε απο πελάτη μεγαλοστέλεχος που πήρε κούρσα)

Α τα έμαθες από το ανοιχτό πανεπιστήμιο τα μαντάτα. Κρίμα δεν έχω κουμπάρο ταρίφα, ζω στην πλήρη άγνοια .

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 22/08/2020 at 18:36, trib said:

Ο Kuo λέει ότι μελλοντικά η Apple με τη σειρά iPhone 12s το 2021,

@Ming-Chu Kuo

Γιατί 12s το 2021 και όχι 11s φέτος;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, blueakamah είπε

Τώρα ετοιμαστείτε για την μπαταριά που θα κρατάει ενα τετραωρακι

Μείωση κόστους μπαταρίας στο άρθρο 

μείωση διαρκείας μπαταρίας κατάλαβε το παλικάρι .

Ή αυτό τον βολεύει να γράφει ...

Λες και θα το αγόραζε ποτέ .

• Like 4
Δημοσ.
11 hours ago, Toper Harley said:

Και γιατί να μειώσει το κόστος!!! Ας το δώσει 2-3 κατοσταρικα πάνω και ξεμπερδεψε... Αφού όσοι είναι να το αγοράσουν θα τα δώσουν 💶💶💶

Σωστός , οι άλλοι στό Νεπάλ το νεφρό τους πούλησαν γιά νά πάρουν τις σαβούρες , πως θα ξεκάνουμε τόν κόσμο αλλιώς , πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός τού πλανήτη γη.

Δημοσ.

Τα πουλάει κοψοχρονιά η άμοιρη και προσπαθεί να βρει τρόπο να έχει τουλάχιστο λίγο κέρδος. 

Ρε είναι ανέκδοτα αυτά τα άρθρα. Έλεος. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 minutes ago, panoskatos said:

Τα πουλάει κοψοχρονιά η άμοιρη και προσπαθεί να βρει τρόπο να έχει τουλάχιστο λίγο κέρδος. 

Ρε είναι ανέκδοτα αυτά τα άρθρα. Έλεος. 

Στον κινέζο «αναλυτή» πες τα. 

Δημοσ.

Αυτο που οποιος εχει μπατζανακη σε εργοστασιο στην κινα, και του λεει τι κατασκευαζουν, βαφτιζεται αναλυτης, ειναι πραγματικα αποριας αξιο.

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

Αυτο που οποιος εχει μπατζανακη σε εργοστασιο στην κινα, και του λεει τι κατασκευαζουν, βαφτιζεται αναλυτης, ειναι πραγματικα αποριας αξιο.

Ε ο συγκεκριμένος συνήθως πέφτει μέσα. 

Όχι πάντα, έχει πει κατά καιρούς φίδια αλλά συνήθως είναι σωστός στις "προβλέψεις" του. 

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, stafaf said:

Ε ο συγκεκριμένος συνήθως πέφτει μέσα. 

Όχι πάντα, έχει πει κατά καιρούς φίδια αλλά συνήθως είναι σωστός στις "προβλέψεις" του. 

Σίγουρα, σλλά το «αναλυτής» ακούγεται... κάπως. Βέβαια δεν ξέρω αν αυτοχαρακτηρίζεται έτσι ή τον έχουν βαφτίσει αυτοί που αναπαράγουν τα άρθρα του. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...