Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, georgepppo είπε

τις φωτογραφίες που τραβάει το redmi 7a των 95 ευρώ με gcam δεν τις τραβάει το δικό σου 😛 

όταν εύχεσαι για κάτι κατά του καταναλωτή όπως τώρα είσαι τέρμα λάθος...... γιατί είσαι καταναλωτής ρε φίλε όχι μέτοχος στην sammy η την apple κατάλαβε το 

Ποιο είναι το δικό μου;

2 ώρες πριν, Pad21r είπε

Το ότι δεν έχει την δυνατότητα να πάρει ένα ακριβό κινητό δεν σημαίνει ότι δεν τον νοιάζει η κάμερα. Οι τιμές από τις flagship συσκευές μπορεί να ανεβαίνουν αλλά στην up mid-range κατηγορία ανταγωνισμός υπάρχει. Κ εγώ OnePlus έχω κ δεν μου αρέσει η gcam,δεν κατάλαβα ομως γιατί πρέπει να κραξω τους άλλους που την χρησιμοποιούν. Μάλλον θα φταίει η σύνταξή μου.. 

Πάρε Pixel 4a τότε, να κάνεις πλάκα με τις φωτογραφικές του δυνατότητες, σε χαμηλή τιμή.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, KnightRider είπε

Στα μισα Xiaomi (ειδικα στα παλιοτερα Redmi Note και στο Mi Mix 2S) η καταγραφη ηχου στα βιντεο ειναι μη χειροτερα (χρησιμοποιει το noise cancellation + χαμηλα bitrate/96kbps) - και στο official support δεν βοηθανε καθολου ενω αρκετοι αναφερουν περι bad audio recording... Και στο gsmarena σε μερικα Xiaomi αναφερουν στα review οτι η καταγραφη ηχου ειναι απαισια

Δηλ δωσανε την λυση άλλοι χρηστες (το γνωστο να βάλουν open camera) και η Xiaomi δεν εκανε τιποτα...

Έχω το Redmi Note 4X. Με την μαμά rom είχε πολύ μεγάλα προβλήματα με το μικρόφωνο (μιλούσες και με το απαράδεκτο noise cancellation ακουγόσουν από το πηγάδι, στα βίντεο όταν το περιβάλλον ήταν θορυβώδες ο ήχος ήταν πνιχτός και ίσα ίσα καταλάβαινες τι είχε γράψει) .

Έβαλα την rom της Ελληνικής κοινότητας xiaomi και διορθώθηκαν τα προβλήματα στις κλήσεις αλλά στο βίντεο παρέμειναν.

Ευτυχώς δεν το είχα ποτέ για κύρια συσκευή, οπότε δεν με ένοιαζε να το διορθώσω...

Φίλος με την ίδια συσκευή, ακόμα και με την ίδια rom που είχα εγώ δεν κατάφερε ποτέ να λύσει τα προβλήματα στην ποιότητα των κλήσεων...

Απαράδεκτη η Xiaomi για ένα από τα πιο εμπορικά μοντέλα της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...