Agony Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, michael92 είπε Μπορείς να αρχίσεις να βλέπεις ταινίες με αγγλικούς υπότιτλους και να βελτιώσεις τα αγγλικά σου χασομερώντας. Καλη ιδεα αν εβλεπα μονος μου ταινιες... Βλεπω ομως με την οικογένεια μου που εχει και μικροτερες ηλικιες.
dieksodo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 2 hours ago, NamelessDead said: Δώσε μερικά links. Νόμιμα προφανως. Και σε αναλυση 4K που εχουν οι streaming υπηρεσίες γιατι βλέπουμε και σε 75αρα T Ερώτηση προς γνώστες. Εχω NordVPN και προσπαθώ να κανω account στο Disney+. Μου πετάει μηνυμα οτι η καρτα μου δεν αντιστοιχει στην χώρα. Ακομα και με Revolut που ειναι βρετανικος ο λογαριασμος. Ξέρει καποιος τι μπορώ να κανω; Καθόλου δύσκολο. Ειδικά τώρα που οι ταχυτητες ανεβαινουν. Απλά κάποιοι απο εμας, οσο αυτό ειναι δυνατό, προτιμάμε να πληρωνουμε μια υπηρεσία παρά να την κλέβουμε Δεκτον. Αλλα δυστηχως νετφλιξ δεν εχει ουτε τις μισες. Και σε καποιες που εψαξα ειχε το search autocomplete που σημαινει πως καποτε την ειχε αλλα μετα την εβγαλε προφανως λογω ληξης συμβολαιου δικαιωματων. Και δε νομιζω καμια υπηρεσια να τις εχει. Οποτε μαλλον παρανομα ειναι μονοδρομος. Ή να αγορασεις τα bluray. Αλλα παλι να βαζεις και να βγαζεις bluray καθε φορα που θες να δεις μια ταινια ειναι λιγο βαρετο εν ετει 2020 2 hours ago, NamelessDead said: Δώσε μερικά links. Νόμιμα προφανως. Και σε αναλυση 4K που εχουν οι streaming υπηρεσίες γιατι βλέπουμε και σε 75αρα T Ερώτηση προς γνώστες. Εχω NordVPN και προσπαθώ να κανω account στο Disney+. Μου πετάει μηνυμα οτι η καρτα μου δεν αντιστοιχει στην χώρα. Ακομα και με Revolut που ειναι βρετανικος ο λογαριασμος. Ξέρει καποιος τι μπορώ να κανω; Καθόλου δύσκολο. Ειδικά τώρα που οι ταχυτητες ανεβαινουν. Απλά κάποιοι απο εμας, οσο αυτό ειναι δυνατό, προτιμάμε να πληρωνουμε μια υπηρεσία παρά να την κλέβουμε Δεκτον. Αλλα δυστηχως νετφλιξ δεν εχει ουτε τις μισες. Και σε καποιες που εψαξα ειχε το search autocomplete που σημαινει πως καποτε την ειχε αλλα μετα την εβγαλε προφανως λογω ληξης συμβολαιου δικαιωματων. Και δε νομιζω καμια υπηρεσια να τις εχει. Οποτε μαλλον παρανομα ειναι μονοδρομος. Ή να αγορασεις τα bluray. Αλλα παλι να βαζεις και να βγαζεις bluray καθε φορα που θες να δεις μια ταινια ειναι λιγο βαρετο εν ετει 2020 2 hours ago, NamelessDead said: Δώσε μερικά links. Νόμιμα προφανως. Και σε αναλυση 4K που εχουν οι streaming υπηρεσίες γιατι βλέπουμε και σε 75αρα T Ερώτηση προς γνώστες. Εχω NordVPN και προσπαθώ να κανω account στο Disney+. Μου πετάει μηνυμα οτι η καρτα μου δεν αντιστοιχει στην χώρα. Ακομα και με Revolut που ειναι βρετανικος ο λογαριασμος. Ξέρει καποιος τι μπορώ να κανω; Καθόλου δύσκολο. Ειδικά τώρα που οι ταχυτητες ανεβαινουν. Απλά κάποιοι απο εμας, οσο αυτό ειναι δυνατό, προτιμάμε να πληρωνουμε μια υπηρεσία παρά να την κλέβουμε Δεκτον. Αλλα δυστηχως νετφλιξ δεν εχει ουτε τις μισες. Και σε καποιες που εψαξα ειχε το search autocomplete που σημαινει πως καποτε την ειχε αλλα μετα την εβγαλε προφανως λογω ληξης συμβολαιου δικαιωματων. Και δε νομιζω καμια υπηρεσια να τις εχει. Οποτε μαλλον παρανομα ειναι μονοδρομος. Ή να αγορασεις τα bluray. Αλλα παλι να βαζεις και να βγαζεις bluray καθε φορα που θες να δεις μια ταινια ειναι λιγο βαρετο εν ετει 2020 2 hours ago, NamelessDead said: Δώσε μερικά links. Νόμιμα προφανως. Και σε αναλυση 4K που εχουν οι streaming υπηρεσίες γιατι βλέπουμε και σε 75αρα T Ερώτηση προς γνώστες. Εχω NordVPN και προσπαθώ να κανω account στο Disney+. Μου πετάει μηνυμα οτι η καρτα μου δεν αντιστοιχει στην χώρα. Ακομα και με Revolut που ειναι βρετανικος ο λογαριασμος. Ξέρει καποιος τι μπορώ να κανω; Καθόλου δύσκολο. Ειδικά τώρα που οι ταχυτητες ανεβαινουν. Απλά κάποιοι απο εμας, οσο αυτό ειναι δυνατό, προτιμάμε να πληρωνουμε μια υπηρεσία παρά να την κλέβουμε Δεκτον. Αλλα δυστηχως νετφλιξ δεν εχει ουτε τις μισες. Και σε καποιες που εψαξα ειχε το search autocomplete που σημαινει πως καποτε την ειχε αλλα μετα την εβγαλε προφανως λογω ληξης συμβολαιου δικαιωματων. Και δε νομιζω καμια υπηρεσια να τις εχει. Οποτε μαλλον παρανομα ειναι μονοδρομος. Ή να αγορασεις τα bluray. Αλλα παλι να βαζεις και να βγαζεις bluray καθε φορα που θες να δεις μια ταινια ειναι λιγο βαρετο εν ετει 2020 2 hours ago, NamelessDead said: Δώσε μερικά links. Νόμιμα προφανως. Και σε αναλυση 4K που εχουν οι streaming υπηρεσίες γιατι βλέπουμε και σε 75αρα T Ερώτηση προς γνώστες. Εχω NordVPN και προσπαθώ να κανω account στο Disney+. Μου πετάει μηνυμα οτι η καρτα μου δεν αντιστοιχει στην χώρα. Ακομα και με Revolut που ειναι βρετανικος ο λογαριασμος. Ξέρει καποιος τι μπορώ να κανω; Καθόλου δύσκολο. Ειδικά τώρα που οι ταχυτητες ανεβαινουν. Απλά κάποιοι απο εμας, οσο αυτό ειναι δυνατό, προτιμάμε να πληρωνουμε μια υπηρεσία παρά να την κλέβουμε Δεκτον. Αλλα δυστηχως νετφλιξ δεν εχει ουτε τις μισες. Και σε καποιες που εψαξα ειχε το search autocomplete που σημαινει πως καποτε την ειχε αλλα μετα την εβγαλε προφανως λογω ληξης συμβολαιου δικαιωματων. Και δε νομιζω καμια υπηρεσια να τις εχει. Οποτε μαλλον παρανομα ειναι μονοδρομος. Ή να αγορασεις τα bluray. Αλλα παλι να βαζεις και να βγαζεις bluray καθε φορα που θες να δεις μια ταινια ειναι λιγο βαρετο εν ετει 2020
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα