Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποτε δεν καταλαβα γιατι καποιος να βασιζεται σε πλατφορμες που του σερβιρουν κατα 90% σαβουρες

ενταξει οκ γυρνας απο το γραφειο σκοτωμενος και βαριεσαι να ψαξεις να κατεβασεις κτλ

αλλα ελεος καπου

τοσο δυσκολο ειναι μια φορα στους 6 μηνες να κατεβασεις 100 ταινιες και να εχεις να βλεπεις ?

αν δε θες σαβουρα πηγαινε

imdb.com και δες τις 250 τοπ

επισης εδω

https://www.icheckmovies.com/

αν εισαι και μελος σε κανα σοβαρο τρακερ για ταινιες μπορεις να βρεις τα παντα σε αντιθεση με νετφλιξ που απο τις τοπ 250 δεν εχει ουτε τις μισες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Stremio... Εχει σωσει πολλες νυχτες. 

Το νετφλιξ παντως πρεπει να φτιαξει τον καταλογο πριν απ όλα. Ειναι κάκιστος. 

Άστα φίλε ένα ολόκληρο μηνα στο εξώχικο το πέρασα τα βράδια με τις σειρές που έχει.Και τα ελληνικά μπαινουν πανευκολα .Είδα συγκεκριμένα το umbrella academy που το καταευχαριστηθηκα και σειρά έχει, το πιο βαρύ αποτι έχω ακούσει, Dark.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Άστα φίλε ένα ολόκληρο μηνα στο εξώχικο το πέρασα τα βράδια με τις σειρές που έχει.Και τα ελληνικά μπαινουν πανευκολα .Είδα συγκεκριμένα το umbrella academy που το καταευχαριστηθηκα και σειρά έχει, το πιο βαρύ αποτι έχω ακούσει, Dark.

Πάντως και το umbrella academy και το Dark το εχει το νετφλιξ. Για το dark που εχω γνωση το εχει και με πολυ ορθους υποτιτλους.

Επεξ/σία από AthinakisPan
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AthinakisPan είπε

Πάντως και το umbrella academy και το Dark το εχει το νετφλιξ. Για το dark που εχω γνωση το εχει και με πολυ ορθους υποτιτλους.

Ναι αξίζει απλώς και το stremio είναι ισότιμο και δωρεάν.Οι υπότιτλοι είναι από το netflix οπότε δεν υπάρχει θεμα.

Δημοσ.

"Λειτουργία τυχαίας αναπαραγωγής" σημαίνει οτι θα πάνε σύννεφο  οι πχ. σειρές που θέλει να σπρώξει η (κάθε) εταιρία για να ανεβάσει τα νούμερά τους...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Aja είπε

Ευτυχώς υπάρχει και το σπαστήρι για Νετφλιξ και δεν το πληρώνουμε και αυτό.

Κλασσικος γιδοβοσκος που γλυτωνει 2-3 ευρω συνδρομη εαν την μοιρασει με φιλους και το φωναζει κιολας για να τον χειροκροτησουμε.

• Like 3
Δημοσ.

Το πατησα ,τυχαία να δω τι κάνει , και ξεκίνησε να παίζει Πεππα το γουρουνάκι. (Έχω kid account ξεχωριστό) ... δεν λες ότι το πέτυχε. Θα ξαναδοκιμασω αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο χρήσιμο. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, GamingMaster424 είπε

Εδώ τις μισές φορές μετανιώνεις για αυτό που είδες ενώ πέρασες πόση ώρα να φιλτράρεις τα σκουπίδια που έχει μέσα, φαντάζομαι τί έχει να γίνει όταν επιλέγει και αυτό για 'σένα.

Όπως και να 'χει, δεν είμαστε όλοι το ίδιο επιλεκτικοί και ένα έξτρα feature δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν.

Ισχύει αυτό που γράφεις, θα βάζει μόνο τις δικές του σαβούρες να παίζουν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thleorasakias είπε

Κλασσικος γιδοβοσκος που γλυτωνει 2-3 ευρω συνδρομη εαν την μοιρασει με φιλους

εσενα πρεπει να σου δωσουμε βραβειο!!

γιατι να εισαι παρανομος?  πληρωσε 3,5 ευρο συνδρομη με φιλους.......  και παραμεινε παρανομος... !!!

δεν πρεπει να ειχες πιει ακομα καφε ετσι?

9 ώρες πριν, jerry banana είπε

και σειρά έχει, το πιο βαρύ αποτι έχω ακούσει, Dark.

το οποιο για ενα περιεργο λογο, σκηνοθετικα μου θυμισε την ταινια sphere.. με νταστιν χοφμαν, σαμιουελ τζακσον σαρον στοουν

ιδιο υφος, περισσοτερο μπουρδουκλομα, πιο ακαταλαβιστικο... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Agony είπε

Νομιμα ? Χωρις ιους ? Χωρις vpn ? Χωρις οτι να ναι υπότιτλους ? Χωρις lag ? Χωρις να περιμένεις host's ? Χωρις torrents ? Χωρις παρανομα site ? Χωρις trackers ? Χωρις ποιοτητες μαπα ? Dolby Vision ? Dolby atmos ? 4Κ ? HDR

Που ρε παιδιά πειτε μας να βαλουμε και εμείς .

Μπορείς να αρχίσεις να βλέπεις ταινίες με αγγλικούς υπότιτλους και να βελτιώσεις τα αγγλικά σου χασομερώντας. :P

Επεξ/σία από michael92
Δημοσ.
1 hour ago, Donalhioy said:

εσενα πρεπει να σου δωσουμε βραβειο!!

γιατι να εισαι παρανομος?  πληρωσε 3,5 ευρο συνδρομη με φιλους.......  και παραμεινε παρανομος... !!!

δεν πρεπει να ειχες πιει ακομα καφε ετσι?

Για εξήγησέ το λίγο αυτό γιατί εγώ δεν κατάλαβα τι θες να πεις, παρόλο που έχω πιει καφέ. 😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

17 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Με σύνδεση στο ίντερνετ και ένα απλό pc/laptop μπαίνεις και βλέπεις ο,τι θες. Μέχρι και με κινητό.

Δώσε μερικά links. Νόμιμα προφανως. Και σε αναλυση 4K που εχουν οι streaming υπηρεσίες γιατι βλέπουμε και σε 75αρα T

Ερώτηση προς γνώστες. Εχω NordVPN και προσπαθώ να κανω account στο Disney+. Μου πετάει μηνυμα οτι η καρτα μου δεν αντιστοιχει στην χώρα. Ακομα και με Revolut που ειναι βρετανικος ο λογαριασμος. Ξέρει καποιος τι μπορώ να κανω;

14 ώρες πριν, dieksodo είπε

ποτε δεν καταλαβα γιατι καποιος να βασιζεται σε πλατφορμες που του σερβιρουν κατα 90% σαβουρες

ενταξει οκ γυρνας απο το γραφειο σκοτωμενος και βαριεσαι να ψαξεις να κατεβασεις κτλ

αλλα ελεος καπου

τοσο δυσκολο ειναι μια φορα στους 6 μηνες να κατεβασεις 100 ταινιες και να εχεις να βλεπεις ?

αν δε θες σαβουρα πηγαινε

imdb.com και δες τις 250 τοπ

επισης εδω

https://www.icheckmovies.com/

αν εισαι και μελος σε κανα σοβαρο τρακερ για ταινιες μπορεις να βρεις τα παντα σε αντιθεση με νετφλιξ που απο τις τοπ 250 δεν εχει ουτε τις μισες!

Καθόλου δύσκολο. Ειδικά τώρα που οι ταχυτητες ανεβαινουν. Απλά κάποιοι απο εμας, οσο αυτό ειναι δυνατό, προτιμάμε να πληρωνουμε μια υπηρεσία παρά να την κλέβουμε

Επεξ/σία από NamelessDead
Δημοσ.
19 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Υπάρχει χειρότερο , να μην έχεις NETFLIX και να αναγκάζεσαι να βλέπεις ελληνική trash-tv

Έλα τώρα που με ΤΟΣΕΣ SmartTV που βλέπω να πουλάει ο Ελληνισμός στις Αγγελίες, δεν μπορούν να επενδύσουν σε ένα τερματικό και ένα φλασάκι για ταινίες.

Δηλαδή ήμουν 16 ετών όταν ανακάλυψα το S-VIDEO για Laptop->TVMonitor share-screen.. τώρα θα γίνεται και με καλύτερο καλώδιο.

ΜΑ ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ με τις ταινίες του -6 @ Imdb  ασχολείστε κορόιδα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...