johni41 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα! Ψάχνομαι για συσκευή επιτήρησης βρέφους . Βλέπω πολλές με κάμερα+ήχο και άλλες μόνο με ήχο στο σκρουτζ αλλά έχουν λίγες αξιολογήσεις. επίσης είδα και ip κάμερα σαν και αυτή https://www.skroutz.gr/s/16839128/Apeman-ID73-IP-Camera-1080p-360.html εσείς ποια λύση έχετε διαλέξει και γιατί; έχετε να προτείνετε κάποια;
kontow Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μετά κ από δική μου έρευνα σε κάμερες, baby monitors & ip cams, κατέληξα στο Dormi στο Google play. Το εγκατέστησα σε ένα παλιό κινητό κ το δούλεψα. Έχει κ δοκιμή πριν το αγοράσεις για το αν σου κάνει, τελικά το αγόρασα εφ άπαξ 10€; αν θυμάμαι καλά. Νομίζω ότι τα κάνει όλα κ με το παραπάνω. Τον έβλεπα να κοιμάται κ εγώ από την δουλειά. Μοναδικό λογικό μείον, δεν έχει υπέρυθρες να το βλέπεις τη νύχτα λόγω κάμερας κινητού. Φωτάκι νυχτός δεν είχαμε κιόλας ( μπορείς να ανάψεις απομακρυνσμένα το φακό βέβαια... αλλά δεν το κάνεις). Εκεί το δουλεύεις με ήχο. Μόλις κάνει ήχο, σε ειδοποιεί. Ρυθμίζεις κ ευαισθησία αν θες. Γενικά σταθερή σύνδεση, δεν είχα προβλήματα. Δουλεύει κ με 4g. Επίσης έχω μάθει ότι τα εξειδικευμένο baby monitors, έχουν υψηλή ακτινοβολία λόγω συχνότητας (; ) κ προτιμώ το WiFi. Α κ να ξέρεις μετά από λίγο δεν θα το χρησιμοποιείς πολύ, θα βαρεθείς κ λίγο, θα ηρεμήσει κ αυτό κ η συσκευή θα σου μείνει. Ελπίζω να βοήθησα Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από kontow 1
johni41 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 καλημέρα, σε ευχαριστώ! θα τη δω την εφαρμογή αν και δεν έχω παροπλισμένο κινητό. βέβαια νομίζω από θέμα ακτινοβολίας δεν πάει και το κινητό πίσω. επειδή είναι μικρό το σπίτι παίζει να μη πάρω καθόλου (γνώμη της γυναίκας) αλλά για μεγαλύτερη δική μας άνεση σκέφτομαι για μια τέτοια συσκευή έστω και με ήχο μόνο. το θέμα είναι ότι πάμε στα τυφλά λόγω λίγων αξιολογήσεων στο σκρουτζ που κοίταξα....
WebDevGr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Είχα πάρει πέρσι για συγγενείς με μεγάλο διώροφο σπίτι το PHILIPS SCD620/52 AVENT και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι. Για κάποιο λόγο δεν υπάρχει πλέον (λογικό, παλιό μοντέλο) αλλά απ' ότι βλέπω δεν υπάρχουν γενικά από αυτήν την σειρά στο skroutz, μάλλον η τάση είναι προς IP Camera
johni41 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Ακριβώς το ίδιο μου πρότεινε ο κολλητός μου ! Το έχει η αδελφή του και η ξαδέλφη του και είναι ευχαριστημένες . Όντως σήμερα στο Σκρουτζ δεν είχε που κοίταξα. Βέβαια η τιμή του είναι κάπου στα 150ευρω. Πολλά μου φαίνονται. Για την ώρα πήρα με 27€ μια ip κάμερα της xiaomi με αμφίδρομη επικοινωνία, νυχτερινή λειτουργία και αισθητήρα κίνησης (οι περισσότερες έχουν όλα αυτά ) και θα δω αν θα μας βολεύει.
WebDevGr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ το είχα πάρει ~110€ αλλά μάλλον ήταν από τα τελευταία σε πρόσφορα. Όπως και να έχει είναι μεγάλη η διαφορά τιμής από μια σκέτη κάμερα. Αν κάνεις την δουλειά σου με την κάμερα, πες εντυπώσεις και software που χρησιμοποίησες προς ενημέρωση των υπολοίπων. edit: τώρα που το θυμάμαι είχαν χάλια σήμα WiFi στο παιδικό δωμάτιο και δεν ήθελαν επιπλέον κεραίες γι' αυτό και είχαμε καταλήξει σε αυτό της Philips Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από WebDevGr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα