Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lactate είπε

Ε δεν ήξερα και τι ήθελα.. όχι ότι είναι και κάτι που δεν μπορείς χωρίς αυτό.. απλά έχει πλάκα και μαρεσει και εχει μια χρηστικοτητα. Για την οθονη ολοι μου το χουν πει και θα παρω τζαμακι αυριο. Ξενερωσα λιγακι γιατι δεν ειχε το nike edition που μου εκανε πιο σπανιο αλλα δεν πειραζει και το απλο καλο ειναι. Ειμαι ευχαριστημενος απο την αγορα μεχρι στιγμης.

Εγω ειχα το 5ρι και μετανιωσα που δεν πηρα το 3ρι πιο πολυ για αυτο που σου ειπα. Γιατι λογω του παραπανω κοστους,οπως καταλαβαινεις μολις εβρισκε καπου το watch(ακομα και με θηκη που εβαλα)ειχα φοβο μην παθει κατι.

Το Nike που λες 2 διαφορες εχει αν δεν κανω λαθος,τουλαχιστον στο series 5 που κοιταζα

α) το λουρακι που εχει διαφορετικο(λογικα αυτο με τις τρυπες)

β)εχει καποια επιπλεον watch faces που μπορεις να δεις στο youtube πως φαινονται. Τιποτα το τρομερο βεβαια

Σαν τιμη σκεψου και τα 2 μοντελα κανονικα κοστιζουν τα ιδια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Εγω ειχα το 5ρι και μετανιωσα που δεν πηρα το 3ρι πιο πολυ για αυτο που σου ειπα. Γιατι λογω του παραπανω κοστους,οπως καταλαβαινεις μολις εβρισκε καπου το watch(ακομα και με θηκη που εβαλα)ειχα φοβο μην παθει κατι.

Το Nike που λες 2 διαφορες εχει αν δεν κανω λαθος,τουλαχιστον στο series 5 που κοιταζα

α) το λουρακι που εχει διαφορετικο(λογικα αυτο με τις τρυπες)

β)εχει καποια επιπλεον watch faces που μπορεις να δεις στο youtube πως φαινονται. Τιποτα το τρομερο βεβαια

Σαν τιμη σκεψου και τα 2 μοντελα κανονικα κοστιζουν τα ιδια.

Το αγόρασα ήδη. Απλά δεν είχε το nike και πήρα το άλλο. Τις διαφορές τις ήξερα, δεν ήταν ουσιαστικές απλά θα προτιμούσα τo nike. Οχι  οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος και με αυτο που πηρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...