Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το iphone Xr. Ένας φίλος μου πήρε ένα φτηνό smartwatch και μαρεσει και θα θελα και για μενα. Προφανως και δε θα δωσω 500 ευρώ για να πάρω ένα smartwatch. Βασικά κάτι σαν ρολόι να βλέπω την ώρα και καμιά ειδοποίηση/μουσική θέλω. Δεν έχω καμιά τρελή απαίτηση. Θα ήθελα ένα smartwatch όπως αυτό

https://www.kaizershop.gr/accessories-smartwatches/xiaomi-amazfit-bip-s-orange-eu?sort=p.price&order=ASC

που μαρέσει πολύ εμφανησιακά. Σαν budget 40-100 ευρώ διαθέτω. Αξίζει τον κόπο; Γενικά είναι συμβατό; Ειμαι τελειως ασχετος από smartwatches. Πχ παιζουν εφαρμογες; Να βαλω spotify  και να ακούω μουσική από τα airpods; Με το κινητό μαζί μου. Η να μπορώ να απαντάω κλήσεις;

Δημοσ.

Πεταμένα λεφτά, εάν δεν δώσεις € για π.χ. Garmin η Apple Watch ξέχασε το ........ την έχουμε πατήσει όλοι μας ψάχνοντας για φθηνές λύσεις και στο τέλος καταλήξαμε σε Apple Watch.

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Πεταμένα λεφτά, εάν δεν δώσεις € για π.χ. Garmin η Apple Watch ξέχασε το ........ την έχουμε πατήσει όλοι μας ψάχνοντας για φθηνές λύσεις και στο τέλος καταλήξαμε σε Apple Watch.

Στο iwatch δεν θα καταλήξω γιατι δε θα δώσω 500 ευρώ ας ξεκινήσουμε από εκεί :P Προφανώς και δεν περιμένω να ναι smartwatch αλλα να κάνει κάτι.. μια μουσική, μια ειδοποίηση.. μια αλληλεπίδραση με το κινητο anyway :P

Δημοσ.

Huawei watch gt 2 ή το gt 2e το ένα είναι λίγο πιο smartwatch το δεύτερο λίγο πιο σπορ! 

Δεν χρειάζεσαι 500ευρο για να κάνεις την δουλειά σου άσε να λένε. 

Τα παραπάνω είναι vfm και θα σε καλύψουν 100% οποίο και αν επιλέξεις και έχουν και αρκετά σχέδια. 

Είναι λίγο πιο ακριβά σε σχέση με το budget που ορίζεις αλλά αξίζει.. οτιδήποτε λιγότερο δεν ξέρω αν θα το ευχαριστηθείς. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Rizas είπε

Huawei watch gt 2 ή το gt 2e το ένα είναι λίγο πιο smartwatch το δεύτερο λίγο πιο σπορ! 

Δεν χρειάζεσαι 500ευρο για να κάνεις την δουλειά σου άσε να λένε. 

Τα παραπάνω είναι vfm και θα σε καλύψουν 100% οποίο και αν επιλέξεις και έχουν και αρκετά σχέδια. 

Είναι λίγο πιο ακριβά σε σχέση με το budget που ορίζεις αλλά αξίζει.. οτιδήποτε λιγότερο δεν ξέρω αν θα το ευχαριστηθείς. 

Δεν  με πειράζει να ναι λίγοπιοακριβά απλάμαρέσει  να το design  σε  αυτό  που είπα οπότε θαμπορολύσα να δώσω λίγα παραπάνω αλλά για κάποιο ρολόι με ίδιο σχήμα.

https://www.skroutz.gr/s/12771044/Apple-Watch-Series-3-Cellular-Aluminium-38mm-Space-Gray-Black-Sport-Band.html?from=sku_color_variations

το apple watch  3 ειναι για πέταμα το 2020;

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω. Έχω το Huawei GT 2 σε συνδυασμό με iPhone. Όλα λειτουργούν άψογα, η οθόνη του είναι εκπληκτική. Το ότι μπορώ να απαντήσω σε σύντομες κλήσεις και να πω ένα "θα σε πάρω εγώ" κτλ πάρα πολύ βολικό. Μπαταρία με όλα στο full 10 μέρες. Ειδοποιήσεις κατευθείαν και χωρίς lag. Το βάζω στη θάλασσα, στο ντουζ παντού. Σκυλί. 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, lactate είπε

Στο iwatch δεν θα καταλήξω γιατι δε θα δώσω 500 ευρώ ας ξεκινήσουμε από εκεί :P Προφανώς και δεν περιμένω να ναι smartwatch αλλα να κάνει κάτι.. μια μουσική, μια ειδοποίηση.. μια αλληλεπίδραση με το κινητο anyway :P

Ψαξε καλυτερα, το apple watch στοιχίζει πολυ λιγοτερα, υπαρχουν ακομη καινουργια το 3, αλλα και σε μεταχειρισμενα πολυ κατω απο €200. οτιδηποτε αλλο θα ειναι πεταμενα χρηματα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα για αρκετό καιρό  ένα Fossil gen 5 (carlryre hr)με Android Wear μια χαρά δούλευε για τα βασικά (βήματα ειδοποιήσεις εφαρμογών ακόμα και κλήσεις από το ρολόι )

Οπότε +1 από εμένα για κάποιο Android Wear gen 5 και μετα..

Επεξ/σία από zourman1981
Δημοσ.

Αυτο που παραθετεις δεν ειναι smartwatch.

Γενικα πρεπει να κανεις λιγο πιο συγκεκριμενο το τι θες.

θα ελεγα να δεις και το samsung galaxy watch, πολυ καλο και ομορφο, ή για πιο φθηνα huawei/honor εχει καποια τιμια.

αλλα πρεπει να αποφασισεις αν θες εφαρμογες και διαδραστικοτητα, γιατι αν θες το ios θα σε περιορισει.

τελος apple watch ειναι εξαιρετικο. Προσωπικα το 4 το πηρα 370 νομιζω απο κωτσοβολο. Αλλα και παλι πολυ πανω απο οσα θες να δωσεις.

δες και τα τελευταια της garmin vivomove κλπ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε

Αυτο που παραθετεις δεν ειναι smartwatch.

Γενικα πρεπει να κανεις λιγο πιο συγκεκριμενο το τι θες.

θα ελεγα να δεις και το samsung galaxy watch, πολυ καλο και ομορφο, ή για πιο φθηνα huawei/honor εχει καποια τιμια.

αλλα πρεπει να αποφασισεις αν θες εφαρμογες και διαδραστικοτητα, γιατι αν θες το ios θα σε περιορισει.

τελος apple watch ειναι εξαιρετικο. Προσωπικα το 4 το πηρα 370 νομιζω απο κωτσοβολο. Αλλα και παλι πολυ πανω απο οσα θες να δωσεις.

δες και τα τελευταια της garmin vivomove κλπ

Kοίτα δεν  είχα ποτέ smartwatch  ούτε θεωρώ ότι  είναι κάτι χρήσιμο.Μπορεί κάποια στιγμή να φανεί πρακτικό, αλλά γενικά δεν το θεωρώ εργαλείο.  Οπότε δεν έχω κάποια συγκεκριμένη χρήση που θα το κάνω, το είδα να το  φοράνε 2-3 γνωστοί  μου και ψιλοζήλεψα. Ρολόι πάντα ήθελα να φοράω όλο έπαιρνα και τα έχω στα αζήτητα.Οπότε στο πίσω μέρος τουμυαλού μου έχω ότι μετά από μια μερα μπορεί  να μην το ξαναφορέσω. Ιδανικά τι θα ήθελα; Ειδοποίηση για mail, να μπορώ να απαντήσω τηλέφωνο και να αλλάζω τραγούδι στο spotify. Σκεφτόμουν το 3 αλλα λεω ειναι πολυ παλιο και σε κανα χρονο ουτε ενημερωσεις θα παιρνει και θα ναι ασυμβατο με τα πάντα. Επισης εχω iphone xr kai macbook pro με touchbar, δεν ξερω αν συνεργαζεται καπως μαζι τους. Και airpods έχω.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα παραμένω μπερδεμένος.Κατάλαβα ότι μόνο το applewatch είναι smart και ολα τα αλλα activity trackers. Γενικά όσο πιο ακριβό τόσο περισσότερα κάνει προφανώς. Θα μου αρεσε να ακουω spotify, να απαντάω κλήσεις κτλ.. γενικα πολλα θα μου αρεσαν. Αλλα δεν ξερω αν πραγματικα θα τα χρησιμοποιουσα ολα αυτα. Δηλαδη αν ειχα απλα ενα ρολοι με καμια χαζολειτουργια για καρδιακους παλμους και μια ωραια οθονη, face όπως το λενε ισως μου αρκουσε. Το applewatch σιγουρα ειναι ομορφο αλλα θα σκεφτομαι οτι μετα απο λιγα χρονια  δν θα ενημερωνεται δν θα ναι συμβατο κτλ. Ενω το αλλο 70 euro ξερω  γω δεν σε πολυ νοιαζει ποσο  καιρο θα αντεξει.

Δημοσ.

Τελικά πήρα το 3.. ειναι πολύ ωραίο! Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ και κάνει αυτά που θέλω.. απαντάω σε κλήσεις, αλλάζω τραγούδια, με βοηθάει στην προπόνηση και βλεπω ειδοποιησεις απο viber. Δεν χρειαζομουν κατι παραπανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, lactate είπε

Τελικά πήρα το 3.. ειναι πολύ ωραίο! Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ και κάνει αυτά που θέλω.. απαντάω σε κλήσεις, αλλάζω τραγούδια, με βοηθάει στην προπόνηση και βλεπω ειδοποιησεις απο viber. Δεν χρειαζομουν κατι παραπανω.

Αν ησουν πιο συγκεκριμενος απο την αρχη,θα επαιρνες και αναλογες απαντησεις μιας και οπως ο ιδιος εγραψες

Στις 23/8/2020 στις 5:44 ΜΜ, lactate είπε

Σαν budget 40-100 ευρώ διαθέτω.

Οπως και να εχει καλοριζικο και αν και θα σου κακοφανει καπως,να το προσεχεις το ρολοι γιατι αν ραγισει η οθονη κοστιζει μια περιουσια η αλλαγη(που μαλλον ολο το ρολοι με refubrished παιζει να αλλαζουν).

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν ησουν πιο συγκεκριμενος απο την αρχη,θα επαιρνες και αναλογες απαντησεις μιας και οπως ο ιδιος εγραψες

Οπως και να εχει καλοριζικο και αν και θα σου κακοφανει καπως,να το προσεχεις το ρολοι γιατι αν ραγισει η οθονη κοστιζει μια περιουσια η αλλαγη(που μαλλον ολο το ρολοι με refubrished παιζει να αλλαζουν).

Ε δεν ήξερα και τι ήθελα.. όχι ότι είναι και κάτι που δεν μπορείς χωρίς αυτό.. απλά έχει πλάκα και μαρεσει και εχει μια χρηστικοτητα. Για την οθονη ολοι μου το χουν πει και θα παρω τζαμακι αυριο. Ξενερωσα λιγακι γιατι δεν ειχε το nike edition που μου εκανε πιο σπανιο αλλα δεν πειραζει και το απλο καλο ειναι. Ειμαι ευχαριστημενος απο την αγορα μεχρι στιγμης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...