Chrisgs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω 2 xiaomi κινητά και έλεγα να τους αλλάξω την μπαταρία. Έχετε κάποιο καλό κατάστημα να προτείνετε; Είδα τα public χρεώνουν 35€, ξέρει κανενας αν κάνουνε καλή δουλειά; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από Chrisgs
meletis_m Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, Chrisgs είπε Καλησπέρα, Έχω 2 xiaomi κινητά και έλεγα να τους αλλάξω την μπαταρία. Έχετε κάποιο καλό κατάστημα να προτείνετε; Είδα τα public χρεώνουν 35€, ξέρει κανενας αν κάνουνε καλή δουλειά; Επειδή και εγω ενδιαφέρομαι για mi a2 lite του 2018. Ρώτησα σε τοπικό κατάστημα της περιοχής που ασχολείται με τέτοιου είδους 28€ η μπαταρία γνήσια
Chrisgs Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Επειδή και εγω ενδιαφέρομαι για mi a2 lite του 2018. Ρώτησα σε τοπικό κατάστημα της περιοχής που ασχολείται με τέτοιου είδους 28€ η μπαταρία γνήσια Άρα αν σκεφτούμε ότι είναι και publicη τιμή φαίνεται οκ. Θα πάω εκεί εν τέλει να είμαι και πιο σίγουρος λόγω αλυσίδας
@topos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Εάν έχετε ταεργαλιακια κ πιάνουμε τα χέρια σας τις βρίσκετε γύρω στο 10ευρω από AliExpress/ebay.
georgediver35 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Αλλαξα την μπαταρια σε redmi go, με 30€ σε καταστημα της Vodafone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα