Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνάδελφοι καλησπέρα,

Τελευταία έχοντας πήξει στα DXGI_error_device_removed και μη βγάζοντας άκρη παρόλα τα γιατροσόφια που δοκίμασα, 

ετρεξα πριν λίγο ενα heaven, με σκοπό να δώ θερμοκρασίες/ρεύματα. Προς έκπληξη μου είδα την κάρτα να φτάνει στα 2130!!!!!!!!!!1 MHz ενώ θυμάμαι ότι κανονικά ανεβαίνει γύρω στα  1950 stock?

Το θυμάμαι γιατί έπαιζα με afterburner πρόσφατα (τώρα το έχω ξηλώσει) και δεν μπορούσα να πίασω τέτοιο boost.

Φαντάζομαι γιαυτό με έχει ταραξει στα device removed errors.

Υπάρχει περίπτωση το afterburner να γράφει τπτ overclock settings στην registry και να παίζουν αυτά και αφού το κάνεις uninstall?

Κάποια ιδέα πως να την επαναφέρω στα νορμάλ επίπεδα;

Μήπως το κάνει ο driver κάτι τέτοιο; Αραγε συμβαίνει και σε κάποιον άλλο;

HELP

Δημοσ.

Δείχνει λάθος το Heaven. Εμένα με OC έδειχνε κάτι 2200+ :P Το Afterburner δείχνει σωστά..

Δημοσ.

Απο την μια το έχω ξανακούσει αυτο που λες και το είχα ξεχάσει, απο την άλλη όμως οταν πειραματιζόμουν για overclock οι ενδείξεις συμφωνούσαν. Το θυμάμαι γιατι έγινε πρόσφατα.

Μόλις ξανάβαλα το afterburner, έχεις δίκιο το heaven λέει ότι νάνε.

Γμτ και νομιζα ότι βρήκα την αιτία των dxgi_error.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον έφτιαξε με αλλαγή του power plan σε ultimate απο high, επαιξα τώρα 1 ωρα SOTR και δεν είχα error.

Επεξ/σία από Agent_Orange
  • Like 1
Δημοσ.

Περίεργο πάντως να φταίει το power plan..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οντως... θα εχει πλακα να έφταιγε το USB selective suspend το οποιο στο high ειναι enabled. Το link state power management που υποψιαζόμουνα ειναι off και στα 2...Ακομα πιο πλακα θα εχει το device removed που ανέφερε το error να ηταν το x360 controller και οχι η vga οπως νομιζα 😂

Επεξ/σία από Agent_Orange

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...