Lesdal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους ετοιμαζομαι να μετακομισω μονιμα για αθηνα και αναζητω αυτοκινητο μικρομεσαιας κατηγοριας εως 8000ευρω για τις καθημερινες μετακινησεις μου μεσα σε αυτη.Ειμαι 23χρονων, οδηγω απο τα 18 και επισης σκοπευω να κανω ταξιδια αραια και που (1-2) φορες το μηνα για θεσσαλονικη και αλεξανδρουπολη. Δεν ξερω τι καυσιμο πρεπει να διαλεξω γιατι εχω διαβασει αρκετα οτι θα εχω θεμα με το DPF εαν δεν κανω μεγαλες αποστασεις και αλλα πολλα που εχω μπερδευτει.Απο κυβικα θα ηθελα εως 1400 και ιππους απο 90 εως 120 για να μην ειναι εντελως ψοφιο στα ταξιδια. Τα κριτηρια μου ειναι -Αξιοπιστια( να μη μπλεκω με λαδια κτλπ) , -Καταναλωση (θα κανω πολλες διαδρομες εντος αθηνων) και τελος η εμφανιση. Εχω καποια συγκεκριμενα μοντελα στο μυαλο μου αν και ισως να ειναι ενα λαθος σκεπτικο για αγορα μεταχειρισμενου αλλα μπορω να περιμενω μεχρι να βρω αυτο που θελω. Ενδεικτικα ειναι: polo-golf ibiza-leon punto-bravo fiesta clio I30 Auris Οντας ασχετος στον συγκεκριμενο τομεα καλοδεχουμενες ολες οι συμβουλες σας.Ευχαριστω εκ των προτερων! Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από Lesdal
terry308 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Τα 8000€ είναι μια πολύ καλή προκαταβολή, για εμένα εάν μπορείς να δίνεις και ~120€/μήνα για 48 δόσεις να πας σε καινούργιο με φυσικό αέριο, πχ το Scala 16K, https://mycarnow.kosmocar.gr/skoda/selectvehicle/?mc=NW13C52020, τα έξοδα τον διοδίων για να πας Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη θα είναι λιγότερα από τα έξοδα καυσίμων... με μια σημαντική υποσημείωση, στην επιστροφή από Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Θεσσαλονίκη θα καις βενζίνη, λόγω των 9λιτρων ντεποζιτου, θα κάνεις 1 ή 2 στάσεις σε κάποιο βενζινάδικο εξόδου, έως ότου φτάσεις Θεσσαλονίκη...
Lesdal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, terry308 είπε Τα 8000€ είναι μια πολύ καλή προκαταβολή, για εμένα εάν μπορείς να δίνεις και ~120€/μήνα για 48 δόσεις να πας σε καινούργιο με φυσικό αέριο, πχ το Scala 16K, https://mycarnow.kosmocar.gr/skoda/selectvehicle/?mc=NW13C52020, τα έξοδα τον διοδίων για να πας Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη θα είναι λιγότερα από τα έξοδα καυσίμων... με μια σημαντική υποσημείωση, στην επιστροφή από Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Θεσσαλονίκη θα καις βενζίνη, λόγω των 9λιτρων ντεποζιτου, θα κάνεις 1 ή 2 στάσεις σε κάποιο βενζινάδικο εξόδου, έως ότου φτάσεις Θεσσαλονίκη... Είναι αδύνατον να δινω δόσεις για αυτοκίνητο οπότε άκυρο. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από Lesdal 1
terry308 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Lesdal είπε Είναι αδύνατον να δίνω δόσεις για αυτοκίνητο οπότε αδυνατον. Punto evo τότε , με 40λτρ βενζίνης για όταν χρειαστεί https://www.car.gr/31034180-fiat-punto-evo-evo Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από terry308 2
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Lesdal είπε Καλησπέρα σε ολους ετοιμαζομαι να μετακομισω μονιμα για αθηνα και αναζητω αυτοκινητο μικρομεσαιας κατηγοριας εως 8000ευρω για τις καθημερινες μετακινησεις μου μεσα σε αυτη.Ειμαι 23χρονων, οδηγω απο τα 18 και επισης σκοπευω να κανω ταξιδια αραια και που (1-2) φορες το μηνα για θεσσαλονικη και αλεξανδρουπολη. Δεν ξερω τι καυσιμο πρεπει να διαλεξω γιατι εχω διαβασει αρκετα οτι θα εχω θεμα με το DPF εαν δεν κανω μεγαλες αποστασεις και αλλα πολλα που εχω μπερδευτει.Απο κυβικα θα ηθελα εως 1400 και ιππους απο 90 εως 120 για να μην ειναι εντελως ψοφιο στα ταξιδια. Τα κριτηρια μου ειναι -Αξιοπιστια( να μη μπλεκω με λαδια κτλπ) , -Καταναλωση (θα κανω πολλες διαδρομες εντος αθηνων) και τελος η εμφανιση. Εχω καποια συγκεκριμενα μοντελα στο μυαλο μου αν και ισως να ειναι ενα λαθος σκεπτικο για αγορα μεταχειρισμενου αλλα μπορω να περιμενω μεχρι να βρω αυτο που θελω. Ενδεικτικα ειναι: polo-golf ibiza-leon punto-bravo fiesta clio I30 Auris Οντας ασχετος στον συγκεκριμενο τομεα καλοδεχουμενες ολες οι συμβουλες σας.Ευχαριστω εκ των προτερων! Ετσι οπως τα λες σιγουρα πρεπει να κοιταξεις σε πετρελαιο..! Τωρα αν αυτη η εξαρση των χιλιομετρων ειναι για λιγο χρονικο διαστημα δεν ειναι λογος να παρεις πετρελαιο.. Πολυ καλα λογια για καταναλωση και ανεση στα ταξιδια ειναι το clio 1.5! https://www.car.gr/30251283-renault-clio-avi Για να εχεις και μια εικονα σε σχεση με αυτα που κοιτας η συντηρηση μιας corolla E12 1.6 ειναι πολυ πιο οικονομικη! Εχει καλες επιδοσεις αλλα οχι την οδικη συμπεριφορα πχ του clio,fiesta. https://www.car.gr/30808001-toyota-corolla Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από PLACEBO_89
bill_zaf Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Ετσι οπως τα λες σιγουρα πρεπει να κοιταξεις σε πετρελαιο..! Τωρα αν αυτη η εξαρση των χιλιομετρων ειναι για λιγο χρονικο διαστημα δεν ειναι λογος να παρεις πετρελαιο.. Πολυ καλα λογια για καταναλωση και ανεση στα ταξιδια ειναι το clio 1.5! https://www.car.gr/30251283-renault-clio-avi Για να εχεις και μια εικονα σε σχεση με αυτα που κοιτας η συντηρηση μιας corolla E12 1.6 ειναι πολυ πιο οικονομικη! Εχει καλες επιδοσεις αλλα οχι την οδικη συμπεριφορα πχ του clio,fiesta. https://www.car.gr/30808001-toyota-corolla Βρε αδερφε με ολο το θαρρος και χωρις παρεξηγηση...μα το corolla? 23χρονων ανθρωπος να παρει αυτη την αθλιοτητα? Δες το εσωτερικο του...θα βαλει καμια γκομενα μεσα κ θα του λεει να γυρισουμε νωρις μηπως χρειαζεται ο πατερας σου το αμαξι...καλα για την αγγελια δεν θα πω τπτ...μοντελο του 2006,περασαν σχεδον 15 χρονια κ εκανε 76000χλμ...θα ηταν απο ναυτικο που αγνοειται σε ενα ναυαγιο στην τζακαρτα απο το 2010 απλα τωρα κανανε αποδοχη κληρονομιας...κατι τετοια λενε οι εμποροι..επισης το συγκεκριμενο πληρωνει 280 ευρω τελη,οσο φθηνο σερβις κ να χει θες ενα 500αρικο τελη κ ασφαλεια το χρονο χωρια οτι θα χει σιγουρα 7 με 8 λιτρα καταναλωση Προτεινε Κατι πιο νεανικο κ πιο καινουργιο..τουλαχιστον 8ετιας.... 8 χιλιαρικα θα δωσει κ θα παρει 15 χρονων αμαξι?παντως το clio ειναι και ομορφο και τιμιο.καλη επιλογη Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από bill_zaf 2
geomos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Ετσι οπως τα λες σιγουρα πρεπει να κοιταξεις σε πετρελαιο..! Τωρα αν αυτη η εξαρση των χιλιομετρων ειναι για λιγο χρονικο διαστημα δεν ειναι λογος να παρεις πετρελαιο.. Πολυ καλα λογια για καταναλωση και ανεση στα ταξιδια ειναι το clio 1.5! https://www.car.gr/30251283-renault-clio-avi Για να εχεις και μια εικονα σε σχεση με αυτα που κοιτας η συντηρηση μιας corolla E12 1.6 ειναι πολυ πιο οικονομικη! Εχει καλες επιδοσεις αλλα οχι την οδικη συμπεριφορα πχ του clio,fiesta. https://www.car.gr/30808001-toyota-corolla Το Clio πράγματι φαίνεται καλή περίπτωση.
Lesdal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Στην οικογενεια υπαρχει ενα κορολλα του 2006 1.4 βενζινη 90 αλογα. Δεν θεωρω πως ειναι οικονομικο για την χρηση που το θελω, επομενως νομιζω οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω οτι θα πρεπει να δω κατι σε diesel. To κλιο οντως φαινεται καλη περιπτωση.Συστινεται ο ελεγχος του αμαξιου σε εταιρεια spotawheel ή spotmechanic? Δεν εχω καποιον γνωστο σε συνεργειο στην αθηνα γιαυτο το λεω.
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, bill_zaf είπε Βρε αδερφε με ολο το θαρρος και χωρις παρεξηγηση...μα το corolla? 23χρονων ανθρωπος να παρει αυτη την αθλιοτητα? Δες το εσωτερικο του...θα βαλει καμια γκομενα μεσα κ θα του λεει να γυρισουμε νωρις μηπως χρειαζεται ο πατερας σου το αμαξι...καλα για την αγγελια δεν θα πω τπτ...μοντελο του 2006,περασαν σχεδον 15 χρονια κ εκανε 76000χλμ...θα ηταν απο ναυτικο που αγνοειται σε ενα ναυαγιο στην τζακαρτα απο το 2010 απλα τωρα κανανε αποδοχη κληρονομιας...κατι τετοια λενε οι εμποροι..επισης το συγκεκριμενο πληρωνει 280 ευρω τελη,οσο φθηνο σερβις κ να χει θες ενα 500αρικο τελη κ ασφαλεια το χρονο χωρια οτι θα χει σιγουρα 7 με 8 λιτρα καταναλωση Προτεινε Κατι πιο νεανικο κ πιο καινουργιο..τουλαχιστον 8ετιας.... 8 χιλιαρικα θα δωσει κ θα παρει 15 χρονων αμαξι?παντως το clio ειναι και ομορφο και τιμιο.καλη επιλογη Τελη 265 ευρω! Τον χειμωνα η καταναλωση εντος χτυπαει και τα 10 λιτρα!!! Μεσο ορο ειναι στα 9 λιτρα! Εχει καλες επιδοσεις και full αξιοπιστο! Το 1.4 δεν ξερω αν εκαιγε λαδια.. Ενταξει εισαι υπερβολικος.. αθλιο δεν ειναι.. ακριβο ειναι.. Αν το αμαξι εχει πραγματικα χλμ και ειναι σε καλη κατασταση στα 5000ευρω το δινει χθες!!! 1 ώρα πριν, Lesdal είπε Στην οικογενεια υπαρχει ενα κορολλα του 2006 1.4 βενζινη 90 αλογα. Δεν θεωρω πως ειναι οικονομικο για την χρηση που το θελω, επομενως νομιζω οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω οτι θα πρεπει να δω κατι σε diesel. To κλιο οντως φαινεται καλη περιπτωση.Συστινεται ο ελεγχος του αμαξιου σε εταιρεια spotawheel ή spotmechanic? Δεν εχω καποιον γνωστο σε συνεργειο στην αθηνα γιαυτο το λεω. Κοιτα αυτοι κανουν βασικο ελεγχο.. Για να εισαι πιο κοντα στην πραγματικη κατασταση του αυτοκινητου καλα θα ειναι να πας σε ενα συνεργειο που να ασχολειται.. να εχει εμπειρια πανω σε αυτο το μοντελο.. εκει θα σου πει ο μαστορας και τι ζημιες βγαζουν συνηθως..!!! Εγω για το clio αυτο εχω ακουσει οτι εχει δυσκολα ηλεκτρολογικα και πρεπει να το πηγαινεις σε μαστορα που να το ξερει το αυτοκινητο..! Ενα καλο συνεργειο με καλες αξιολογησεις ειναι αυτο https://goo.gl/maps/h6x8BF3aJsEtmUX18 https://www.adamservice.gr/ Ειναι για vag και Γαλλικα! Αυτος εδω ειναι καθαρα Renault https://auto-service-renault.business.site/ https://goo.gl/maps/LAjqoDQ8iDSXzgCg8
imr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Στις 23/8/2020 στις 4:27 ΜΜ, Lesdal είπε Καλησπέρα σε ολους ετοιμαζομαι να μετακομισω μονιμα για αθηνα και αναζητω αυτοκινητο μικρομεσαιας κατηγοριας εως 8000ευρω για τις καθημερινες μετακινησεις μου μεσα σε αυτη.Ειμαι 23χρονων, οδηγω απο τα 18 και επισης σκοπευω να κανω ταξιδια αραια και που (1-2) φορες το μηνα για θεσσαλονικη και αλεξανδρουπολη. Δεν ξερω τι καυσιμο πρεπει να διαλεξω γιατι εχω διαβασει αρκετα οτι θα εχω θεμα με το DPF εαν δεν κανω μεγαλες αποστασεις και αλλα πολλα που εχω μπερδευτει.Απο κυβικα θα ηθελα εως 1400 και ιππους απο 90 εως 120 για να μην ειναι εντελως ψοφιο στα ταξιδια. Τα κριτηρια μου ειναι -Αξιοπιστια( να μη μπλεκω με λαδια κτλπ) , -Καταναλωση (θα κανω πολλες διαδρομες εντος αθηνων) και τελος η εμφανιση. Εχω καποια συγκεκριμενα μοντελα στο μυαλο μου αν και ισως να ειναι ενα λαθος σκεπτικο για αγορα μεταχειρισμενου αλλα μπορω να περιμενω μεχρι να βρω αυτο που θελω. Ενδεικτικα ειναι: polo-golf ibiza-leon punto-bravo fiesta clio I30 Auris Οντας ασχετος στον συγκεκριμενο τομεα καλοδεχουμενες ολες οι συμβουλες σας.Ευχαριστω εκ των προτερων! Με το καλο η αγορα Λοιπον καταρχην πρεπει να υπολογισεις τι καυσιμο χρειαζεσαι. Ποσα χιλιομετρα θα κανεις τον Μηνα? Τα diesel euro 5 ειναι αρκετα ποιο ακριβα, οποτε πχ τα 2χιλιαδες που θα κανει παραπανω ενα αυτοκινιτο πρεπει να δεις αν τα κανεις αποσβεση. Γενικα ειναι ενα αρκετα καλο ποσο και μπορεις να βρεις πολυ καλα αυτοκινητα. Το Dpf ειναι ενα αγχος με μεγαλο κοστος. Εφοσον κανεις και χιλιομετρα στην εθνικη ομως πιστευω δεν θα εχεις προβλημα. Στα diesel παντως βαλε και 500 ευρω στην ακρη για παν ενδεχομενο 10 ώρες πριν, Lesdal είπε Στην οικογενεια υπαρχει ενα κορολλα του 2006 1.4 βενζινη 90 αλογα. Δεν θεωρω πως ειναι οικονομικο για την χρηση που το θελω, επομενως νομιζω οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω οτι θα πρεπει να δω κατι σε diesel. To κλιο οντως φαινεται καλη περιπτωση.Συστινεται ο ελεγχος του αμαξιου σε εταιρεια spotawheel ή spotmechanic? Δεν εχω καποιον γνωστο σε συνεργειο στην αθηνα γιαυτο το λεω. Καλα τα λες μακρια απο 1.4 ατμοσφαιρικα το κλιο εχει τρομερο μοτερ. εφοσον πας σε diesel ψαξε γενικα οσα φορανε το 1.5 dci. Σε αντιστοιχα λεφτα υπαρχει και το nissan note
geomos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 14 ώρες πριν, Lesdal είπε Στην οικογενεια υπαρχει ενα κορολλα του 2006 1.4 βενζινη 90 αλογα. Δεν θεωρω πως ειναι οικονομικο για την χρηση που το θελω, επομενως νομιζω οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω οτι θα πρεπει να δω κατι σε diesel. To κλιο οντως φαινεται καλη περιπτωση.Συστινεται ο ελεγχος του αμαξιου σε εταιρεια spotawheel ή spotmechanic? Δεν εχω καποιον γνωστο σε συνεργειο στην αθηνα γιαυτο το λεω. Αν θες σου στέλνω συνεργείο αποκλειστικά Renault για Αθήνα. Πάω χρόνια εκεί και πάντα το αμάξι είναι σαν καινούριο όταν το παίρνω πίσω. Κόστος ελέγχου κτλ δεν γνωρίζω θα πρέπει να μιλήσεις και να συνεννοηθείς. Πάντως αν υπάρχει κάτι θα το βρούν!!!
Kapetanakos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Στις 24/8/2020 στις 3:19 ΜΜ, bill_zaf είπε Βρε αδερφε με ολο το θαρρος και χωρις παρεξηγηση...μα το corolla? 23χρονων ανθρωπος να παρει αυτη την αθλιοτητα? Δες το εσωτερικο του...θα βαλει καμια γκομενα μεσα κ θα του λεει να γυρισουμε νωρις μηπως χρειαζεται ο πατερας σου το αμαξι...καλα για την αγγελια δεν θα πω τπτ...μοντελο του 2006,περασαν σχεδον 15 χρονια κ εκανε 76000χλμ...θα ηταν απο ναυτικο που αγνοειται σε ενα ναυαγιο στην τζακαρτα απο το 2010 απλα τωρα κανανε αποδοχη κληρονομιας...κατι τετοια λενε οι εμποροι..επισης το συγκεκριμενο πληρωνει 280 ευρω τελη,οσο φθηνο σερβις κ να χει θες ενα 500αρικο τελη κ ασφαλεια το χρονο χωρια οτι θα χει σιγουρα 7 με 8 λιτρα καταναλωση Προτεινε Κατι πιο νεανικο κ πιο καινουργιο..τουλαχιστον 8ετιας.... 8 χιλιαρικα θα δωσει κ θα παρει 15 χρονων αμαξι?παντως το clio ειναι και ομορφο και τιμιο.καλη επιλογη Φίλε πέθανα στα γέλια. Με άκουσε όλη η γειτονιά. Να σε καλά.
bill_zaf Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε Φίλε πέθανα στα γέλια. Με άκουσε όλη η γειτονιά. Να σε καλά. Γελαω κ γω σκεπτομενος οτι γελας κ εσυ. 😀😀 Να σαι καλα! 1
phanispal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Πάρτε γαλλικά να σωθείτε, σας χαλάνε οι Corollες. 1
tutuyo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 🙂 οπως και να εχει ποια ειναι τα μηνιαια χιλιομετρα σου? Πχ 1 φορα τον μηνα Θεσσαλονικη+ 1 φορα τον μηνα Αλεξανδρουπολη ειναι 3000-4000 χλμ ηδη, βαλε μεσα και ενα 500αρι, εισαι στα 4.500 χλμ το μηνα, οποτε ντιζελ Στις 23/8/2020 στις 4:27 ΜΜ, Lesdal είπε Κ επισης σκοπευω να κανω ταξιδια αραια και που (1-2) φορες το μηνα για θεσσαλονικη και αλεξανδρουπολη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα