thanasisxask Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στο φυλλάδιο του lidl, που μοιράζουν στο σπίτι, είδα ότι έχει σε προσφορά τον τροχό αυτόν. Στο φυλλάδιο που έχουν στο site δεν τον έχει. Ο τροχός αυτός είναι στα 125mm με ρύθμιση στροφών και η ισχύς του είναι 1200w. Η αμέσως επόμενη τιμή είναι από 28.59€ στα 700w και στα 36€ στα 1100w. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από thanasisxask 1 1
ρεσπεψτ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Στην σελίδα τους δεν έχει αυτά τα προϊόντα.... Μήπως είναι lidl bazar. Μπορείς να το δεις γτ με ενδιαφέρει Ευχαριστώ
thanasisxask Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, ρεσπεψτ είπε Στην σελίδα τους δεν έχει αυτά τα προϊόντα.... Μήπως είναι lidl bazar. Μπορείς να το δεις γτ με ενδιαφέρει Ευχαριστώ Είμαι επαρχία,αν μπορεί κάποιος ας δει από Αθήνα και να μας πει άμα ισχύει και για εκεί.
Jorvik Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) λογικα δεν ειναι μπαζαρ, γιατι στο μπαζαρ δεν ειχαν ποτε οριο εως 3 προιοντα ανα πελατη λιανικης. Στο φυλλαδιο της αθηνας στην ιδια σελιδα εχει πολυλειαντηρα, πολυεργαλειο και επαναφορτιζομενη σκουπα. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από Jorvik 1
dispi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 13 λεπτά πριν, Jorvik είπε λογικα δεν ειναι μπαζαρ, γιατι στο μπαζαρ δεν ειχαν ποτε οριο εως 3 προιοντα ανα πελατη λιανικης. Στο φυλλαδιο της αθηνας στην ιδια σελιδα εχει πολυλειαντηρα, πολυεργαλειο και επαναφορτιζομενη σκουπα. Σε εμένα πάντως επαρχία ,δεν έχει πολυλειαντήρα αντί για αυτό έχει πριονοκορδέλα
thanasisxask Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 12 λεπτά πριν, dispi είπε Σε εμένα πάντως επαρχία ,δεν έχει πολυλειαντήρα αντί για αυτό έχει πριονοκορδέλα Μέταλλου; αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία.
dispi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, thanasisxask είπε Μέταλλου; αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία. 1
Maktheo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Προφανως σπρωχνουν οτι στοκ εμεινε στο εκαστοτε καταστημα του καθε νομού. Στον δικο μου νομό εχει μονο το πολύεργαλείο, την σκούπα και ενα activity tracker watch (στυλ miband3)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα