Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καθημερινα disconnect σε vdsl

trooper4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρατηρησα ότι κάθε μέρα ίδια ώρα έχω disconnect στο internet και συγκεκριμένα στισ 10:30 το πρωί....Απότι υποψιάζομαι ίσως να ειναι θέμα του συναγερμού που είναι συνδεδεμένος με φιλτράκι.Μετά από αντικατάσταση στο φίλτρο του συναγερμού πάλι τα ίδια και ήθελα να ρωτήσω αν κανείς γνωρίζει αν έχω συνδέσει σωστά το φίλτρο στον συναγερμό.Στις θέσεις ring tip  στις αναμονές του συναγερμού έχω κόψει το μπροστά μέρος του φίλτρου και το συνέδεσα κόκκινο καλώδιο στο ring και πράσινο στο tip και το φίλτρο με τις καλωδιώσεις της κεντρικής καλωδίωσης του οτε με την σειρά κόκκινο με μπλε-ασπρο και πράσινο στο μπλε.Δοκίμασα τον συναγερμό αν με το τηλεφωνικό του σήμα θα ρίξει το internet αλλά όλα καλα.Θεωρείται ότι μπορεί τα καθημερινά disconnect  να οφείλονται σε κάτι άλλο? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σωστη καλωδιωση vdsl

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

κανονικα ετσι θελει.β.εχεις βαλει και το φιλτρο αναποδα. η μυτη του φιλτρου κοιταει παντα τον τοιχο αρα τα καλωδια που ερχονται στο συναγερμο και οχι την πλακετα του συναγερμου

δεν μπαινει οπως να νε το φιλτρο. εχει phone και line

Το line εχω συνδεσει πανω στην γραμμη του οτε που ερχεται απο τον τοιχο (επειδη ειναι καλωδια ξεγυμνωσα το καλωδιο του φιλτρου) και εκει που λεει phone συνδεθηκε με την τηλεφωνικη συσκευη του συναγερμου.Το θεμα ειναι οτι disconnect κανει μονο στισ 10:30 το πρωι.Τις υπολοιπες ωρες της μερας παει σφαιρα.BTW παρατηρησα στο log  του modem  πολλα σφαλματα γυρω στα 4 την μερα στο καθε σφαλμα fragment_overlap  /tcp_port_scan/ udp_flood 

Αμα τα εχεις βαλει ολα σωστα μηπως εκεινη την ωρα περνει μπρος κατι πιθανον καποια αντλια καποιο μοτερ κατι που τραβαει υπερβολικα πολυ ρευμα και δημιουργει παρεμβολες (πολλες φορες περνανε το τηλεφωνικο καλωδιο πολυ κοντα στου ρευματος και δημιουργειται θεμα σαν αυτο). Α)Ο συναγερμος εχει εισοδο και εξοδο τηλεφωνιας φανταζομαι εχεις βαλει την πατεντα στην εισοδο στην εξοδο μετα του συναγερμου τι εχεις βαλει β) το θεμα αρχησε τωρα τεευταια η παντα το ειχες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...