Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επεσε το γνωστό mail απο ΠΛΑΙΣΙΟ, αλλά είχα προλάβει να κάνω μια παραγγελία από το MM για παραλαβή από κατάστημα. Μου ήρθε είδοποίηση για παραλαβή αλλά γραφει και τις 2 τιμες (19,99 και 9,99€)

Για να δουμε τι θα βγει, θα περάσω από κει σε καμιά ώρα

Untitled.jpg

Επεξ/σία από konstantin79
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πηραν απο το Πλαισιο να μου πουν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα φυσικα τους ακυρωσα την παραγγελια,απο Public με ειδοποιησανε να παω να παραλαβω!

update παρελαβα απο το παμπλικ αυθημερον ειχα παραγγειλει δυο κομματια ενα δικο μου και για ενα φιλο μου και μαλιστα μου το εκανε και δωρο ο φιλος μου..ολα καλα!

Επεξ/σία από czarjuly
Δημοσ.

Η παραγγελία στον Κωτσόβολο είναι έτοιμη για παραλαβή. 

Απ' το πλαίσιο πήρα email για μη διαθέσιμο.

Από Γερμανό παρήγγειλα, πλήρωσα και περιμένω sms να παραλάβω απ' το κατάστημα

Δημοσ.

Μόλις πήρα χωρίς κράτηση ή παραγγελία ένα τελευταίο για pc από το πλαίσιο πετρου ράλλη κρυμμένο πίσω πίσω από το προηγούμενο το burnout. Τιμή 9.90

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει κανένα παλικάρι που να έχει κάνει 2-3 παραγγελίες το παιχνίδι για pc και να μπορεί να μου το δώσει στην τιμή των 10€ γιατί δεν πρόλαβα. Ευχαριστω

Δημοσ.

Επειδή το περίμενα καιρό να πέσει και με την γνωστή γκαντεμιά μου δεν το πρόλαβα πουθενά, αν κανένα παιδί έχει περισσευούμενη παραγγελία για XBOX ONE θα με ενδιέφερε..

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Πήρα 1 για x box από Γερμανό για τις δύσκολες ώρες του χειμώνα. Βέβαια στο xbox υπάρχει και η ετήσια συνδρομή EA που τα έχει όλα με 25€

Αυτό ήθελα να γράψω, πιστεύω αξίζει πολύ περισσότερο να πάρετε τη συνδρομή στα 25€ παρά το game σκέτο. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, George! είπε

Offline διπλό παίζει ή μόνο online μπορεί να παίξει πάνω από ένας παίχτης;

Από όσo ξέρω τα "νέας" γενιάς NFS δεν έχουν πια το split screen για offline "διπλό". 🙁

Επεξ/σία από specre
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Παράγγειλα απο public τι λέει σαν παιχνίδι είναι καλό? 

Είναι εξαιρετικό στο κομμάτι του tuning, θύμισε εποχές Underground, τις 3 πρώτες μέρες έφαγα σκάλωμα και του ριξα συνεχόμενα 8ωρα. Το κακό είναι πως το story του είναι πολύ μικρό και κόβεται απότομα. Για το 1€ που έδωσα στο origin για ένα μήνα δε με χάλασε καθόλου, το τερμάτισα κιόλας. Στα 10€ πιστεύω ότι είναι απίθανη τιμή για ένα must play παιχνίδι ούτε ενός έτους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά. (Αφορά για PS4)

Με την έναρξη του θέματος έκανα παραγγελία στον Κωτσόβολο του Κερατσινίου, όπου και παρέλαβα σήμερα από το κατάστημα.

Έκανα μία παραγγελία στο Πλαίσιο του Ρέντη, όπου με τηλεφωνική τους επικοινωνία με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβουν στις 31/08 και την επόμενη θα το έχω. Η παραγγελία υπάρχει ακόμη και δεν την ακύρωσα.

Επίσης έχω κάνει και μία παραγγελία στο Public της Μυτιλήνης η οποία είναι έτοιμη προς παραλαβή από το κατάστημα για 5 μέρες και δεν θα την παραλάβω. (Μιας και ο Κώτσος ήταν ο πιο γρήγορος)

Όποιος δεν πρόλαβε λοιπόν για PS4 και τον εξυπηρετεί κάποιο κατάστημα, ας μου στείλει pm και να κάνει like στο παρών post γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Edit1: Για το Ρέντη το πήρε ο @mc01319 (καλή υπομονή) 😀

Επεξ/σία από koooleeek
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...