Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Σε γειτονικό site μιλάνε ήδη για ακυρώσεις του παιχνιδιού λόγω συστημικού λάθους κτλ γνωστά των αλυσίδων .. να κάνουμε κ μια ακόμη παραγγελία σε άλλο κατάστημα καλού κακού και οποιος το στείλει πρώτος ; 

ας κανουμε παραγγελίες με αντικαταβολή και οποίο ερθει πρώτο - μπορειτε να βάλετε και στοιχήματα 

και δώστου επιστροφές απαραδοτα στο καταστημα 

17 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Δεν με αφήνει να το προχωρήσω δηλαδή να ολοκληρώσω την αγορά μου! 

μάντεψε γιατι

Αντικαταβολη και άγιος ο θεος 

Και όταν φτάσει στο κουριερ μην ξεχάσετε να επιμείνετε να το ανοίξετε πριν το πληρώσετε, μην τυχόν και πάρετε γουρούνι στο σακί  και σας κοροϊδεψουν ...

Επεξ/σία από kariolikos
  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, kariolikos είπε

Και όταν φτάσει στο κουριερ μην ξεχάσετε να επιμείνετε να το ανοίξετε πριν το πληρώσετε, μην τυχόν και πάρετε γουρούνι στο σακί  και σας κοροϊδεψουν ...

Κάθε τόσο ακούγεται και αυτό. Έχεις προσωπική εμπειρία ? Κανένα courier δεν το δέχεται αυτό. Αν έχεις αμφιβολίες λένε μην το παραλαμβάνεις.

Δημοσ.

Εριξα κι εγω παραγγελια στο public δειχνει διαθεσιμοτητα με εκτιμωμενη ημερομηνια παραλαβης σημερα γιατι αν περιμενω απο το πλαισιο ζησε μαη μου

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Πλαίσιο κι έκδοση για Xbox One, η παραγγελία έγινε χθες Κυριακή...

Screenshot_2.png

Μια από τα ίδια. Αθάνατο μαγαζί και είχα κάτι χρόνια να κάνω παραγγελία.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Κάθε τόσο ακούγεται και αυτό. Έχεις προσωπική εμπειρία ? Κανένα courier δεν το δέχεται αυτό. Αν έχεις αμφιβολίες λένε μην το παραλαμβάνεις.

Μην λεμε τα ιδια .

Παραγγελνεις-παραλαμβάνεις - αν εχεις πρόβλημα μιλας με το καταστημα 

Ο ταχυδρόμος αυτο έλειπε να μας κανει και unboxing

Δημοσ.

Πήρα 1 για x box από Γερμανό για τις δύσκολες ώρες του χειμώνα. Βέβαια στο xbox υπάρχει και η ετήσια συνδρομή EA που τα έχει όλα με 25€

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kariolikos είπε

ας κανουμε παραγγελίες με αντικαταβολή και οποίο ερθει πρώτο - μπορειτε να βάλετε και στοιχήματα 

και δώστου επιστροφές απαραδοτα στο καταστημα 

μάντεψε γιατι

Αντικαταβολη και άγιος ο θεος 

Το πήρα από αλλού 

Δημοσ.

εγώ παρέλαβα κανονικά από Κωτσόβολο Πάτρας

επειδή είχα κάνει και μια στο Πλαίσιο, επικοινώνησα μαζί τους να την ακυρώσω και με ενημέρωσαν ότι θα το έχουν διαθέσιμο τέλος του μηνός

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...