kariolikos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, MontzOlee είπε Σε γειτονικό site μιλάνε ήδη για ακυρώσεις του παιχνιδιού λόγω συστημικού λάθους κτλ γνωστά των αλυσίδων .. να κάνουμε κ μια ακόμη παραγγελία σε άλλο κατάστημα καλού κακού και οποιος το στείλει πρώτος ; ας κανουμε παραγγελίες με αντικαταβολή και οποίο ερθει πρώτο - μπορειτε να βάλετε και στοιχήματα και δώστου επιστροφές απαραδοτα στο καταστημα 17 ώρες πριν, manthos_27 είπε Δεν με αφήνει να το προχωρήσω δηλαδή να ολοκληρώσω την αγορά μου! μάντεψε γιατι Αντικαταβολη και άγιος ο θεος Και όταν φτάσει στο κουριερ μην ξεχάσετε να επιμείνετε να το ανοίξετε πριν το πληρώσετε, μην τυχόν και πάρετε γουρούνι στο σακί και σας κοροϊδεψουν ... Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από kariolikos
bill_viper Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Πλαίσιο κι έκδοση για Xbox One, η παραγγελία έγινε χθες Κυριακή...
Vasilis 07 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 31 λεπτά πριν, kariolikos είπε Και όταν φτάσει στο κουριερ μην ξεχάσετε να επιμείνετε να το ανοίξετε πριν το πληρώσετε, μην τυχόν και πάρετε γουρούνι στο σακί και σας κοροϊδεψουν ... Κάθε τόσο ακούγεται και αυτό. Έχεις προσωπική εμπειρία ? Κανένα courier δεν το δέχεται αυτό. Αν έχεις αμφιβολίες λένε μην το παραλαμβάνεις.
czarjuly Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Εριξα κι εγω παραγγελια στο public δειχνει διαθεσιμοτητα με εκτιμωμενη ημερομηνια παραλαβης σημερα γιατι αν περιμενω απο το πλαισιο ζησε μαη μου
Vasilis 07 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, bill_viper είπε Πλαίσιο κι έκδοση για Xbox One, η παραγγελία έγινε χθες Κυριακή... Μια από τα ίδια. Αθάνατο μαγαζί και είχα κάτι χρόνια να κάνω παραγγελία.
kariolikos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 22 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Κάθε τόσο ακούγεται και αυτό. Έχεις προσωπική εμπειρία ? Κανένα courier δεν το δέχεται αυτό. Αν έχεις αμφιβολίες λένε μην το παραλαμβάνεις. Μην λεμε τα ιδια . Παραγγελνεις-παραλαμβάνεις - αν εχεις πρόβλημα μιλας με το καταστημα Ο ταχυδρόμος αυτο έλειπε να μας κανει και unboxing
Whitey Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Εγώ έλαβα αυτό το email από Πλαίσιο. Φαντάζομαι θα προχωρήσει κανονικά; 🤔
bfc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Διαθέσιμο ξανά σε Γερμανό στα 9,9€. 19,90 πλέον στο mediamarkt και public.
nevermore Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Αυτό πήγα να γράψω μόλις..... Public στα €19,9
sphinxgr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Πήρα 1 για x box από Γερμανό για τις δύσκολες ώρες του χειμώνα. Βέβαια στο xbox υπάρχει και η ετήσια συνδρομή EA που τα έχει όλα με 25€ 1
lionheart75 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Το τσίμπησα και εγώ για ps4 από Γερμανό, ελπίζω να μην φάμε άκυρο.
asemnos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Επεσε ακυρωτικο τηλεφωνο απο Κωτσο, παρηγγειλα απο Γερμανο.
manthos_27 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, kariolikos είπε ας κανουμε παραγγελίες με αντικαταβολή και οποίο ερθει πρώτο - μπορειτε να βάλετε και στοιχήματα και δώστου επιστροφές απαραδοτα στο καταστημα μάντεψε γιατι Αντικαταβολη και άγιος ο θεος Και όταν φτάσει στο κουριερ μην ξεχάσετε να επιμείνετε να το ανοίξετε πριν το πληρώσετε, μην τυχόν και πάρετε γουρούνι στο σακί και σας κοροϊδεψουν ... Το πήρα από αλλού
kournias Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 εγώ παρέλαβα κανονικά από Κωτσόβολο Πάτρας επειδή είχα κάνει και μια στο Πλαίσιο, επικοινώνησα μαζί τους να την ακυρώσω και με ενημέρωσαν ότι θα το έχουν διαθέσιμο τέλος του μηνός
Προτεινόμενες αναρτήσεις