d4mage Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Έχω πρόβλημα με το iMessage έπειτα από restore και συγκεκριμένα με τα ηχητικά μηνύματα που ενώ φεύγουν κανονικά δεν μπορώ να τα ακούσω ή τουλάχιστον τα ακούω πολύ βαθιά και σιγά. Να σημειώσω πως στο viber και τις υπόλοιπες εφαρμογές το πρόβλημα δεν υπάρχει. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να παίζει;
CheOnWeb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Απ’ ό,τι έχω καταλάβει, τα ηχητικά του iMessage ακούγονται μόνο απ’ το ακουστικό και όχι απ’ το ηχείο. Φαντάζομαι ότι είναι για λόγους ιδιωτικότητας. Πριν το Restore δεν ήταν έτσι; Εννοείς ότι και από το ακουστικό δεν ακούγονται καλά;
d4mage Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Απ’ ό,τι έχω καταλάβει, τα ηχητικά του iMessage ακούγονται μόνο απ’ το ακουστικό και όχι απ’ το ηχείο. Φαντάζομαι ότι είναι για λόγους ιδιωτικότητας. Πριν το Restore δεν ήταν έτσι; Εννοείς ότι και από το ακουστικό δεν ακούγονται καλά; Όχι δεν ισχύει αυτό. Ακουγόταν κανονικότατα, μια χαρά δούλευε από το ηχείο και μάλιστα μόλις τώρα το τσέκαρα σε iPhone SE 2020 και δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.
HateMe Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Είχα το ίδιο θέμα σε 11 pro max με την IOS 14 beta 3 και 4. Με την beta 5 είναι όπως πριν και ακούγεται τέλεια ο ήχος.
d4mage Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, HateMe είπε Είχα το ίδιο θέμα σε 11 pro max με την IOS 14 beta 3 και 4. Με την beta 5 είναι όπως πριν και ακούγεται τέλεια ο ήχος. Είμαι στην 13.6.1
HateMe Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Στις 24/8/2020 στις 8:55 ΠΜ, d4mage είπε Είμαι στην 13.6.1 Πέρασα μόλις και την 14 beta 6 (πριν λιγες ωρες βγηκε) και εξακολουθει να ειναι οκ. Φίλη μου με 13.6.1 έχει το ίδιο θέμα που το συζητούσαμε πριν κάτι ώρες. Άλλοι πάλι που ξέρω με 13.6.1 δεν έχουν θέμα. Αντε βγαλε ακρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα