Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Προσπαθώ να καταλάβω λειτουργίες της Google, αφού όπως γνωρίζετε πως επικρατεί ένα χάος.. Σήμερα εβαλα για 1η φορά τις "φωτογραφίες google" να κάνουν backup κάποιους φακέλους μου. Με ενα googlariσμα είδα οτι το photos δίνει 15GB. Αλλά επίσης 15GB δίνει και το drive. Οπότε θεωρητικά έχουμε 30GB / χρήστη ή κάνω κάποιο λάθος; edit: στο photos.google.com/settings μου εμφανίζει: - Αρχική (Απομένουν 15 GB) - Υψηλή ποιότητα (δωρεάν απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος) Εγω εχω επιλέξει το 2ο. Πως δίνει δωρεάν απεριόριστο; Επίσης, γνωρίζει κάποιος ΑΝ (αρχικά) και πως μπορώ να διαλέξω το backup να γίνεται στο drive και οχι στο photos; Επιπλέον, έχει καταλάβει κανείς πως γίνεται ο διαχωρισμός του Drive απο το one; Προφανώς το one είναι upgrade του drive αλλά εμένα μου δείχνει οτι εχω στο one 15GB free. Οπότε εχω drive ή one; ή μηπως εχω drive που αντιστοιχεί στο free πακέτο του one; Και γιατι ολοκληρος κολοσσός τα έχει κάνει τόσο σκ**α με τις υπηρεσίες του; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από Kostas88KG
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Πλέον οι φωτό δεν συγχρονίζονται στο drive αλλά παραμένουν στο photos.Για υψηλή ποιότητα πρέπει να αγοράσεις χώρο,το σύνολο που έχεις δωρέαν είναι 15GB. Επιλέξτε το πακέτο Google One που είναι κατάλληλο για εσάς Τα πακέτα συνδρομών ξεκινούν από 1,59 £/μήνα Όλοι οι Λογαριασμοί Google σάς προσφέρουν δωρεάν 15 GB αποθηκευτικού χώρου. Με την αναβάθμιση σε ένα πακέτο του Google One, συμφωνείτε με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του Google One. Σημείωση: Η Πολιτική απορρήτου της Google περιγράφει τον τρόπο χειρισμού των δεδομένων σε αυτήν την υπηρεσία. https://one.google.com/storage?hl=el&utm_source=photos&utm_medium=web&utm_campaign=appbar_storage_widget#upgrade
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Πλέον οι φωτό δεν συγχρονίζονται στο drive αλλά παραμένουν στο photos.Για υψηλή ποιότητα πρέπει να αγοράσεις χώρο,το σύνολο που έχεις δωρέαν είναι 15GB. Επιλέξτε το πακέτο Google One που είναι κατάλληλο για εσάς Τα πακέτα συνδρομών ξεκινούν από 1,59 £/μήνα Όλοι οι Λογαριασμοί Google σάς προσφέρουν δωρεάν 15 GB αποθηκευτικού χώρου. Με την αναβάθμιση σε ένα πακέτο του Google One, συμφωνείτε με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του Google One. Σημείωση: Η Πολιτική απορρήτου της Google περιγράφει τον τρόπο χειρισμού των δεδομένων σε αυτήν την υπηρεσία. https://one.google.com/storage?hl=el&utm_source=photos&utm_medium=web&utm_campaign=appbar_storage_widget#upgrade Αρχικά, οπότε όντως έχουμε 15GB στο drive και 15 στο one σε "αρχική" ποιότητα; Και τι πάει να πει αρχική/υψηλή; Αν είναι να ρίχνει τις διαστάσεις της φωτογραφίας τι να το κανω τετοιο backup; Εγω για κάποιο λόγο ενω δεν εχω πακέτο μου εχει επιλεγμένο το υψηλη... Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από Kostas88KG
chios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Αν βάλεις το υψηλή έχεις απεριόριστο χώρο αλλά σου συμπιέζει τις φωτογραφίες. Στο αρχική δεν στις πειράζει αλλά αν τελειώσουν τα 15gb πρέπει να αγοράσεις χώρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Σας ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις! Στο θεμα του 15+15 ισχύει αυτο που έγραψα;
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Εγω βλεπω και στο drive και στο photos να καταλαμβάνει τον ίδιο χώρο απο τα 115GB που έχω.Τα 100 είναι απο την αγορά του chromebook,νομίζω για 2 χρόνια.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγω βλεπω και στο drive και στο photos να καταλαμβάνει τον ίδιο χώρο απο τα 115GB που έχω.Τα 100 είναι απο την αγορά του chromebook,νομίζω για 2 χρόνια. Ακόμη και με το backup όμως το drive μου εμφανίζει και τα 15 διαθέσιμα εκτος απο λιγα MB που εχω κάτι αρχεία επάνω. Τουλάχιστον οταν εκανα το backup ετσι εβγαινε. Τωρα εσβησα τα αρχεία δε μπορώ να το τσεκάρω με σιγουριά. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από Kostas88KG
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Εχεις ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό για να ανέβουν οι φωτό απο το κινητό;Αν μπεις απο τον chrome τις βλέπεις τις φωτό στο https://photos.google.com/ ?
chios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Kostas88KG είπε Σας ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις! Στο θεμα του 15+15 ισχύει αυτο που έγραψα; Αν δεν κάνω λάθος 15gb είναι συνολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα