Nik1239 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Γεια σας έχω έναν ssd patriot p210 256gb και του έβαλα το forza Motorsport 7 και έμεινε με 45gb ελεύθερα υπάρχει περίπτωση να τα φτύσει κάποια στιγμή ή είναι οκ και δεν έχει θέμα εκεί έχω και τα windows δεν σκοπεύω να βάλω κάτι άλλο εκεί όλα τα υπόλοιπα τα έχω σε έναν αργό hdd απλώς δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να φθαρεί μετά από καιρό επειδή είναι σχεδόν γεμάτος πάντως δεν θα ξαναγράψω τίποτα σε αυτόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Σχετικό είναι ότι δε θα ξαναγράψετε κάτι, τα Windows από μόνα τους γράφουν και σβήνουν πράγματα, αλλά πέρα από αυτό είναι και οι ενημερώσεις που πιάνουν κάποια MB τα οποία στο χρόνο θα γίνουν GB +οι μεγάλες ενημερώσεις του εξαμήνου και κάποια αρχεία από τις λήψεις... Τώρα στη καρτέλα αυτός ο υπολογιστής είναι κόκκινη η μπάρα του C ; Είναι PC ή Laptop; Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Σχετικό είναι ότι δε θα ξαναγράψετε κάτι, τα Windows από μόνα τους γράφουν και σβήνουν πράγματα, αλλά πέρα από αυτό είναι και οι ενημερώσεις που πιάνουν κάποια MB τα οποία στο χρόνο θα γίνουν GB +οι μεγάλες ενημερώσεις του εξαμήνου και κάποια αρχεία από τις λήψεις... Τώρα στη καρτέλα αυτός ο υπολογιστής είναι κόκκινη η μπάρα του C ; Όχι είναι ακόμα μπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Στο εξάμηνο θα γίνει κόκκινος. Τότε θα φανούν και κολλήματα/ καθυστερήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Στο εξάμηνο θα γίνει κόκκινος. Τότε θα φανούν και κολλήματα/ καθυστερήσεις. Οκ θα του αδειάσω τότε σύντομα αλλά 35gb από ένα άλλο παιχνίδι θα είναι οκ τότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Λογικά ναι. Εγώ έχω ένα 120άρι PNY και τον χώρισα σε δύο Partitions αν χρειαστεί να κάνω format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Λογικά ναι. Εγώ έχω ένα 120άρι PNY και τον χώρισα σε δύο Partitions αν χρειαστεί να κάνω format. Ο 😧 D που λέει αρχεία να υποθέσω φωτογραφιες βίντεο και τέτοια όχι εφαρμογές γιατί από όσο ξέρω αν κάνεις φορμάτ δεν γίνεται να ανοίξεις τις εφαρμογές και θέλει ξανά εγκατάσταση Είναι pc όχι λάπτοπ r5 3400g 16gb ram b450m ds3h το έχω για παιχνίδια χαλαρά Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από Nik1239 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Ο 😧 D που λέει αρχεία να υποθέσω φωτογραφιες βίντεο και τέτοια Ότι βλέπετε κάτω από ''Αυτός ο υπολογιστής'' έχουν γίνει μεταφορά εκεί. 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε όχι εφαρμογές γιατί από όσο ξέρω αν κάνεις φορμάτ δεν γίνεται να ανοίξεις τις εφαρμογές και θέλει ξανά εγκατάσταση Και να τα αποθήκευα εκεί, τα Windows έχουν ένα αρχείο (registry?) που αποθηκεύει πληροφορίες για την κάθε εφαρμογή. Όταν γίνει format χάνεται αυτό το αρχείο και δεν μπορεί να λειτουργήσει η εφαρμογή. 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Είναι pc Και γιατί δε βάζετε ένα δεύτερο σκληρό (έστω και μεταχειρισμένο των 500 με 10€). Και να χαλάσει δηλαδή δεν χάνεται κάτι από το παιχνίδι, αν είναι online. *Εγώ τα βάζω στον εξωτερικό που έχει ένα κάποιο ελεύθερο χώρο (π.χ. GTA V με σύνδεση USB2 και παίζει κανονικά). Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Ότι βλέπετε κάτω από ''Αυτός ο υπολογιστής'' έχουν γίνει μεταφορά εκεί. Και να τα αποθήκευα εκεί, τα Windows έχουν ένα αρχείο (registry?) που αποθηκεύει πληροφορίες για την κάθε εφαρμογή. Όταν γίνει format χάνεται αυτό το αρχείο και δεν μπορεί να λειτουργήσει η εφαρμογή. Και γιατί δε βάζετε ένα δεύτερο σκληρό (έστω και μεταχειρισμένο των 500 με 10€). Και να χαλάσει δηλαδή δεν χάνεται κάτι από το παιχνίδι, αν είναι online. *Εγώ τα βάζω στον εξωτερικό που έχει ένα κάποιο ελεύθερο χώρο (π.χ. GTA V με σύνδεση USB2 και παίζει κανονικά). Έχω έναν σκληρό 300gb για αλλα παιχνίδια και αρχεία αλλά επειδή το forza έκανε κάποια κολλήματα και αργούσε να φορτώσει και είχα πολλά fps drops από τα 100 στα 50 πχ στιγμιαία όταν το έβαλα στον ssd σταμάτησε διότι είναι αργος hdd τον μέτρησα και πιανει seq read write 75mb/s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 φίλε μου αν είναι να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή για παιχνίδια, χτύπα εναν 500αρη ssd φτηνό(patriot,adata,pny) να κερδίσεις απο την ταχύτητα ανάγνωσης και καθάρισες. Και εγώ την ίδια κίνηση έκανα, SSD μόνο για παιχνίδια. Πέρα του ότι βαρέθηκα τα Loading times, τρέχει πιο νορμάλ το παιχνίδι και δεν περιμένει τον οποιονδήποτε μηχανικό δίσκο να προσπελάσει αρχεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε φίλε μου αν είναι να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή για παιχνίδια, χτύπα εναν 500αρη ssd φτηνό(patriot,adata,pny) να κερδίσεις απο την ταχύτητα ανάγνωσης και καθάρισες. Και εγώ την ίδια κίνηση έκανα, SSD μόνο για παιχνίδια. Πέρα του ότι βαρέθηκα τα Loading times, τρέχει πιο νορμάλ το παιχνίδι και δεν περιμένει τον οποιονδήποτε μηχανικό δίσκο να προσπελάσει αρχεία. Αυτό είχα στο νου μου όταν θα μπορώ και οικονομικά να πάρω έναν 500αρη για τα παιχνίδια μόνο να ξεμπερδευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 11 ώρες πριν, Nik1239 είπε Αυτό είχα στο νου μου όταν θα μπορώ και οικονομικά να πάρω έναν 500αρη για τα παιχνίδια μόνο να ξεμπερδευω SSD cache με 256GB μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 23 ώρες πριν, Nik1239 είπε Γεια σας έχω έναν ssd patriot p210 256gb και του έβαλα το forza Motorsport 7 και έμεινε με 45gb ελεύθερα υπάρχει περίπτωση να τα φτύσει κάποια στιγμή ή είναι οκ και δεν έχει θέμα εκεί έχω και τα windows δεν σκοπεύω να βάλω κάτι άλλο εκεί όλα τα υπόλοιπα τα έχω σε έναν αργό hdd απλώς δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να φθαρεί μετά από καιρό επειδή είναι σχεδόν γεμάτος πάντως δεν θα ξαναγράψω τίποτα σε αυτόν Μια χαρα εισαι δεν εχεις θεμα ,ξεχασε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα