Προς το περιεχόμενο

Toyota yaris 15'-16' Η Ford fiesta 15'-16'?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Αρχικά εύχομαι σε όλους υγεία, θα ήθελα κάποιες γνώμες, απόψεις, αξιολογήσεις όσο αναφορά το δίλημμα μου. Είμαι ανάμεσα στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και έχω κατασταλάξει σε δύο μοντέλα (diesel) το πρώτο είναι το Toyota yaris 2015-2016 1400cc 90ps και το αλλο ford fiesta 2015-2016 1400cc 95ps , Και τα δύο αμάξια είναι αξιόπιστα , "γερά" από όσο γνωρίζω εάν έχει κάποιος κάτι να εκφράσει πάνω σε αυτά τα δύο μοντέλα θα το εκτιμούσα. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το fiesta δεν εχω αποψη ,για το yaris ομως θα σου πω οτι μιας κ δεν εχει συστημα αναγεννησης του φιλτρου μικροσωματιδιων (dpf) αν δεν το δουλευεις σε ψηλες στροφες (ανοικτα κομματια) αλλα το χεις για την πολη, βουλωνει σχετικα γρηγορα.το εχει μια φιλη και στα 80.000 βουλωσε ηδη μια φορα. Αν θες να πας σε diesel θα σου προτεινα να πας σε τεχνολογια με  add blue .Δεν ξερω αν το ford εχει.το yaris επισης οπως κ τα περισοτερα toyota της τελευταιας 15ετιας τα θεωρω πολυ υπερτιμημενα γι αυτα που προσφερουν

Επεξ/σία από bill_zaf
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, bill_zaf είπε

Για το fiesta δεν εχω αποψη ,για το yaris ομως θα σου πω οτι μιας κ δεν εχει συστημα αναγεννησης του φιλτρου μικροσωματιδιων (dpf) αν δεν το δουλευεις σε ψηλες στροφες (ανοικτα κομματια) αλλα το χεις για την πολη, βουλωνει σχετικα γρηγορα.το εχει μια φιλη και στα 80.000 βουλωσε ηδη μια φορα. Αν θες να πας σε diesel θα σου προτεινα να πας σε τεχνολογια με  add blue .Δεν ξερω αν το ford εχει.το yaris επισης οπως κ τα περισοτερα toyota της τελευταιας 15ετιας τα θεωρω πολυ υπερτιμημενα γι αυτα που προσφερουν

Θα τα κοιτάξω αυτά που μου είπες η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί αρκετά ακομα ώστε να κοιτάξω και την παραμικρή λεπτομέρεια σε ευχαριστώ για την απάντηση σου

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...