Προς το περιεχόμενο

JBL Boombox 250€ στο Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες πίστεψε το, αν θες μην το πιστέψεις.. Έψαχνα να αγοράσω το πρωί μέσω skroutz το Boombox.. Και λέω άσε θα το ψάξω το βράδυ.. Και μπαίνω τώρα και βλέπω την ανάρτηση σου... Είσαι θεός φίλε μου.. Σε ευχαριστώ πολύ.. Θα έκανα την βλακεια και θα το έπαιρνα 300€..να σαι καλά 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, petrosdas είπε

Αν θες πίστεψε το, αν θες μην το πιστέψεις.. Έψαχνα να αγοράσω το πρωί μέσω skroutz το Boombox.. Και λέω άσε θα το ψάξω το βράδυ.. Και μπαίνω τώρα και βλέπω την ανάρτηση σου... Είσαι θεός φίλε μου.. Σε ευχαριστώ πολύ.. Θα έκανα την βλακεια και θα το έπαιρνα 300€..να σαι καλά 

Για το  σπίτι τι ηχεία έχεις ?

Επεξ/σία από PoliospA
Δημοσ.

Ναι πολύ δυνατή τιμή και δεν πρόκειται να πέσει πιο κάτω, απλά διώχνουν και τα τελευταία κομμάτια για να υπάρχει πλέον στο ράφι μόνο το boombox 2!!

• Like 1
Δημοσ.

Μαζεψαμε ολοι την οικογενεια jbl :D

Ty ts! To 3αρι δεν καταλαβαινε τιποτα με το νερο αλλα δυστυχως χαλασε το usb port και τωρα δεν ειναι πλεον αδιαβροχο.

Ελπιζω αυτο να μην εχει θεμα με το usb 

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι να ρίξει την τιμή και το πλαίσιο που δίνει 3 χρόνια εγγύηση αντί για 2 όπως οι άλλοι! Όποιοι το πήρατε/το έχετε τι χρήση κάνετε? 

Πήρα πριν μερικές ημέρες το Charge4 και δεν ξέρω εάν αξίζει να πάρω και αυτό!

Δημοσ.

Πάλι καλά πρόλαβα να κάνω την παραγγελία στα 249€..σημερα το πήγαν στα 299€ πάλι.. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε στα 249 €!! 

Thank you Drade 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...