Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Athoz είπε

Θεωρητικά, αν έχουν αρκετά δεδομένα ένας deep learning αλγόριθμος θα μπορούσε να βρεί κάποιο μοτίβο που να δίνει ακρίβεια έστω και 60-80%. Το αν έγινε για το κοινό καλό (διαφήμηση) ή το αξιοποιήσουν εμπορικά με άλλο τρόπο δεν είναι το σημείο που θα έπρεπε να εστιασουμε αλλά το ότι "ιατρικά" δεδομένα αξιοποιούνται για την γρηγορότερη αντιμετώπιση της πανδημίας και κάθε αρρώστιας. Γενικά τα ιατρικά δεδομένα είναι κλείδωμένα και είναι κρίμα γιατί το machine learning μπορεί να κάνει θαύματα σε αυτόν τον τομέα.

Θεωρητικά πάντα. Σιγά μην το κάνουν και στην πράξη. Και ναι πρέπει να εστιάσουμε στην ρεμούλα της κάθε εταιρίας και να σώσουμε όσο περισσότερα θύματα γίνεται. Αυτό είναι το σωστό. Και όχι να τσιμπάμε με τον κάθε απατεώνα. 

Ακόμη όμως και αν είμαι βλάκας. Αμαθείς και άσχετος με την τεχνολογία. Δεν πρέπει να αναρωτηθώ γιατί δεν το έκαναν παλαιότερα ας πούμε? Και όταν λέω παλαιότερα εννοώ πέρυσι... Προτού τον ιό... Τώρα τους ήρθε η ιδέα? :)

Στην απατεωνιά πρέπει να εστιάσουμε λοιπόν. Άσε τους επιστήμονες να κάνουν την δουλειά τους. Και στην φιτμπιτ και στην κάθε φιτμπιτ δεν είναι ΚΑΝ επιστήμονες.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsarouc είπε

Πιστεύεις δηλαδή ότι λειτουργεί ο αλγόριθμος. Και ότι το έκαναν για το κοινό καλό. Και ότι μπορεί να ανιχνεύσει τον ιό. Η την κάθε λοίμωξη που είπε ο άλλος. Σοβαρά τώρα. Το πιστεύεις!

Για την σπηλιά και το ελαδισταν και τα γελοία σχόλια δεν έχεις καθόλου άδικο. Αλλά αν περιμένεις από όλες αυτές τις εταιρίες που προσπαθούν με κάθε τρόπο να σε κάνουν πελάτη τους με τέτοιους γελοίους τρόπους φίλε τότε κάηκε η ανθρωπότητα. Η γελοιοτητα εις την 10η. 

Όχι θα περιμένω από το κράτος. Να προσλάβουμε άλλους 3000 δημόσιους υπαλλήλους να το κάνουν για το καλό της ανθρωπότητας. Είσαι εδώ και γράφεις σε τεχνολογικό (sic) σάιτ γιατί ακριβώς οι εταιρείες   ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχοντας σαν σκοπό το κέρδος, συμπαρέσυραν και την ΕΞΕΛΙΞΗ. 

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hgemwn είπε

Όχι δεν το πιστεύω ...εγώ έγραψα την γνώμη μου για το συγκεκριμένο tracker γιατί άλλος έγραψε ότι ήταν στην μηχανή και μετρούσε βήματα και θεώρησε με την μια ότι δεν κάνει ... και εγώ είχα το aw3 και οταν οδηγούσα έκανα σε με μια μέρα τον γύρο του κόσμου (ναι ξεπέρασα και τον φογκ!!)τι σημαίνει ότι θα ακυρώσω την apple ? Δεν έχω καμία πρόθεση να έρθω σε αντιπαράθεση ..απλα είναι που είναι μια εταιρία που δεν τη ξέρουμε όλοι αν γράφουμε και αυθαίρετα συμπεράσματα τότε άστα... γενικά το λέω για όλες τις εταιρίες 

Εγώ προσωπικά δεν έχω τίποτε με καμία εταιρία. Ώσπου να δω κάτι παρόμοιο. Εκμετάλλευση. Εδώ βρε φίλε μου δεν ειναι ακριβές 100% το dna test Που κάνουν και θα είναι ο αλγόριθμος? Εντάξει είπαμε... Και βλέποντας και τις τιμές στα προϊόντα τους εκεί είναι που μου γυρνάνε τα ΑΝΤΕΡΑ... Ήξερα ότι είναι καραγκιόζηδες.. αλλά σε αυτό το βαθμό δεν περνούσε καν από το μυαλό μου... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν να πούμε ότι η Fitbit είναι από τους πρωτοπόρους στα wearables και πλέον ανήκει στη Google (ουπς, αυτό δε το ήξεραν ορισμένοι σχολιαστές παραπάνω).

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή. Αυτή τη στιγμή περιορίζεται σε μία ασθένεια, μακάρι με την διαρκή έρευνα να εντοπιστούν patterns και άλλων ασθενειών και τα wearables να αποκτήσουν πιο ολοκληρωμένες δυνατότητες προληπτικής ιατρικής και προειδοποίησης του χρήστη. Μια αναφορά που λείπει από την είδηση είναι αν υπήρξαν false positives και σε τι ποσοστό ήταν αυτά.

ΥΓ κάτοχος δύο συσκευών της παλαιότερα και ευχαριστημένος τόσο από το tracking όσο από την online πλατφόρμα της.

Επεξ/σία από imvrios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα ποσταρετε στο ινσομνια -κατω απο μια συγκεκριμενη ειδηση- και θα ειναι σα να γραφετε στο τουιτερ..

το ειπε μια φορα κι ενα καιρο ο γεροντας

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.

Άμα περιμένω από ένα gadget να μου πει ποια μέρα θα πεθάνω σωθήκαμε Μην ξεχνάμε ότι κάθε μέρα πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι από οτιδήποτε Σικελίας άλλοι από πείνα άλλοι από Τροχαία και πάει λέγοντας Το θέμα είναι να μην σου έρθει η ώρα αν έρθει η ώρα δεν μπορείς να αλλάξεις με τίποτα Το θέμα είναι ότι η μόνοι που θα κερδίσουν είναι το γραφείο τελετών και οι παπάδες

Δημοσ.

Τελεμάρκετινγκ θυμίζει.

"Σχεδόν" 50% λέει, δηλαδή παραπάνω από τους μισούς δεν ανιχνεύθηκαν.

Ας περάσει το "πρώιμο" στάδιο (δύσκολο) και το ξαναβλέπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...