jimis98 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 @micos000 δεν θελω να το ρισκαρω και να το βαλω κια να κολλησω κατι αυτα τα 2 δεν αναγνωριζουν το λινκ
infin1tyGR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Τίποτα δεν θα κολλήσεις. Περισσότερο ιός είναι το avast εν έτει 2021 παρά το συγκεκριμένο site. 1
micos000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jimis98 είπε αυτα τα 2 δεν αναγνωριζουν το λινκ Το ξέρω. Είναι δύσκολα τα βίντεο από την ΕΡΤ. Τι να κολλήσεις όμως; Αφού σου είπα ότι το ανοίγω κανονικά και ο rackal το ίδιο. To avast δεν το έχω πάντως και πολύ σε εκτίμηση. Μου φαίνεται ότι έγινε πολύ κατευθυνόμενο από τα μεγάλα κεφάλια. Αφού το avast στο μπλοκάρει και θέλεις να το εμπιστευτείς δοκίμασε με το youtube dl. Πρώτα κατέβασε το gui και αποσυμπίεσε το σε έναν φάκελο. Μετά κατέβασε το youtube-dl και αποσυμπίεσε το exe στον φάκελο του gui. Τρέξε το gui και την πρώτη φορά θα σου ζητήσει που να αποθηκεύει τα βίντεο. Όρισε όπου θέλεις εσύ. Μετά, στα settings->General όρισε το path του youtube-dl.exe. Θα στο εμφανίσει μάλλον αυτόματα. Μετά κάνε την διαδικασία για να βρεις το index.mpd, κάνε αντιγραφή το url του και όταν πας στο παράθυρο του gui θα στο εμφαίσει αυτόματα στο πεδίο για το link. Πάτα όπως είναι download και δες αν θα στο ξεκινήσει. Εμένα μου χρειάστηκε να το κάνω δύο φορές για να το ξεκινήσει. Μετά θα πρέπει να ενώσεις τον ήχο και το βίντεο. Έχω κάνει την διαδικασία και ένωσα βίντεο και ήχο με το mkv toolnix σε mkv αρχείο. Επιτυχία 100%. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από micos000
jimis98 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 @infin1tyGR @micos000γιατι το λετε αυτο για το avast?εμενα μια χαρα μου φαινεται θελει τοσο διαδικασια οντως τωρα,που να μπλεκεις
micos000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Το avast έχει γίνει πολύ επιθετικό στις δωρεάν εκδόσεις του όσον αφορά το (άχρηστων) app sideloading και στο πρήξιμο για αναβάθμιση και στην δωρεάν έκδοση δεν προσφέρει προστασία από ransomware που είναι η νούμερο ένα απειλή τα τελευταία χρόνια. Οπότε δεν βλέπω τον λόγο να το κρατήσει κάποιος αντί του defender στα 10άρια. Όσο για το site, αφού σου λέμε ότι εμείς μπαίνουμε κανονικά. Αν θέλεις να εμπιστευτείς το avast και φοβάσαι να το βάλεις στην white list, τι να πούμε; Ή θα παιδευτείς με άλλες λύσεις ή ξεχνάς τα βίντεο από ert.
jimis98 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 γιατί στην αγορασμένη έκδοση δεν είναι έτσι?
micos000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Στην αγορασμένη έκδοση έχει και ransomware προστασία, firewall και (νομίζω) δεν έχει adwares. Αν όμως είναι να αγοράσεις av καλύτερα (κατά τη γνώμη μου) δες σε kaspersky ή nod ή bitdefender.
jimis98 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 55 λεπτά πριν, micos000 είπε Στην αγορασμένη έκδοση έχει και ransomware προστασία, firewall και (νομίζω) δεν έχει adwares. Αν όμως είναι να αγοράσεις av καλύτερα (κατά τη γνώμη μου) δες σε kaspersky ή nod ή bitdefender. Και στην δωρεαν κατι σου παρεχει ο καθενας εχει διαφορετικη γνωμη 1
micos000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Κοίτα. Δεν θα κάτσουμε να κάνουμε αντίλογο για το avast. Αν θέλεις να το κρατήσεις θα πρέπει να βρεις άλλον τρόπο να κατεβάζεις βίντεο από την ΕΡΤ. Σου έδωσα ήδη έναν τρόπο που δουλεύει, αλλά σου φάνηκε λίγο δύσκολος. Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Ή θα το επιτρέψεις το 4Κ ή όχι, δικό σου θέμα. 1
jimis98 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Στις 8/12/2021 στις 10:38 ΜΜ, micos000 είπε Το youtube4kdownloader δεν σου κάνει; Σαν site εννοώ και όχι το addon. το εβαλα στην εξαιρεση αλλα τιποτα
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δηλαδή πας σε αυτό το λινκ -> https://youtube4kdownloader.com/en12/download-youtube-4k-video.html και δεν σου ανοίγει το site; Ούτε με ff ούτε με chrome; Η εικόνα είναι από ff αλλά και σε edge που το δοκίμασα ανοίγει κανονικά.
jimis98 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) μου το ανοιγει το site παταω download και με βγαζει να κατεβασω τι μορφη θελω ,παταω 720p και εκει μετα δεν με αφηνει να κατεβασω δοκιμασα και το youtube dl και μου εμφανιζει Beginning download, this box will output progress Youtube-DL has not been found A rescan for youtube-dl was called still couldnt find youtube-dl. edit κατι κατεβηκε αλλα στο φακελο το βιντεο εχει ξεχωριστο με τον ηχο και το βιντεο δεν το ανοιγει Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από jimis98
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για το youtube-dl σου είπα να κατεβάσεις και το youtube-dl.exe και να το ρίξεις στον φάκελο του gui. Το gui είναι μόνο το Interface και θέλει και το exe, αλλά δεν το περιλαμβάνει. Ξαναδες τα βήματα στο προηγούμενο μήνυμα (βήμα 2). Όσο για το site, εγώ κατέβασα κανονικά με το index.mpd. π.χ. το παρακάτω λινκ το έδωσα στο 4k και όταν πάτησα 720p, άνοιξε νέα καρτέλα και σε 20-30 δεύτερα περίπου μου έδωσε να κατεβάσω το αρχείο. https://mediaserve.ert.gr/bpk-vod/vodext/default/paprika-ep01/paprika-ep01/index.mpd Πήρα όμως το λινκ από τον mediaserve και όχι από το siliconweb. EDIT: Το δοκίμασα και από το siliconweb και μου το έδωσε κανονικά για κατέβασμα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από micos000
jimis98 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 ναι το κατέβασα αυτά που μου έστειλες και το κατέβασε σε δύο αρχεία την ταινία συν ότι δεν παίζει το βίντεο το 4κ το ανοίγει και κάνω αναγνωρίζει το λινκ αλλά όταν πατάω πχ 720p μετά μου εμφανίζει μια σελίδα και με πετάει μήνυμα το avast και αφού έχω κάνει εξαίρεση τι διαφορά έχει το media serve από το silicon Web?
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Τα δύο αρχεία τα ενώνεις εύκολα και γρήγορα με το mkvtoolnix σε ένα mkv. Το έκανα και παίζει κανονικά. Οι server μάλλον είναι διαφορετικοί και μάλλον ο ένας είναι backup, δεν ξέρω. Πάντως και οι δύο στέλνουν το ίδιο αρχείο. Το avast δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις