Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να' σαι καλά ρε φίλε...  Ήξερα ότι κάπου θα χρειαστεί εκείνο το αρχαίο vm με τα 8άρια Win...

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως τα περισσότερα από τα παραπάνω εργαλεία που έχουν αναφερθεί βασίζονται στον ελβετικό σουγιά ffmpeg. Τα ίδια αποτελέσματα με το πρόγραμμα της vovsoft πετυχαίνεις με την παρακάτω εντολή σε τερματικό με παρόμοιες ταχύτητες

ffmpeg -i "https://mediaserve.ert.gr/bpk-vod/vodext/default/maigret-s01-ep01/maigret-s01-ep01/index.mpd" -c copy -bsf:a aac_adtstoasc "output.mp4"

Εκείνο όμως που με παρεξένεψε είναι οι διαφορές στην ταχύτητα ανάμεσα στις πλατφόρμες. Σε Win 8.1 το κατέβασμα γίνεται σε ταχύτητες 1.8Χ σε σχέση με τη διάρκεια του βίντεο, ενώ σε 3 διανομές linux που δοκίμασα η ταχύτητες πέφτουν 10 φορές κάτω, στο 0.18Χ. Δηλ ο χρόνος που απαιτείται είναι πάνω από το 5πλάσιο της διάρκειας του βίντεο, κάτι που είναι αποτρεπτικό.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχει καποιο limit στο ποσα βιντεο μπορουμε να κατεβασουμε σε μια μερα απο το youtube4kdownloader? Κατεβασα τα 17 πρωτα επεισοδια απο μια σειρα και στο 18ο και 19ο αντι να κατεβαινει το επεισοδιο κατεβαινει ενα πολυ μικρο αρχειο m3u8. H διαδικασια που κανω ειναι η ιδια φυσικα μετα απο 17 επεισοδια που καταφερα να κατεβασω. 

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και πάλι σε όλη την παρέα. Πρόβλημα για άλλη μια φορά με ερτφλιξ. Δεν μπορώ να κατεβάσω τπτ. Και το Υ4D μου βγάζει συνέχεια eror. Άλλαξε τπτ????

Έχω mac...

Επεξ/σία από geonet11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά κατεβάζει το y4d. Όταν έκανα την διαδικασία μου έβγαλε δύο mpd αρχεία και πήρα αυτό από siliconweb και όχι από mediaserve. Μετά κατέβασα το 720p (αφού πάτησα 5-6 φορές το download μέχρι να μου το δώσει).

Εκτός αν μπλοκάρουν συγκεκριμένο λινκ οπότε πες ποιο προσπαθείς να κατεβάσεις.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Καλημερα. Αν εχεις βρει καποια ακρη μπορεις να,με ενημερωσεις γτ με ενδιαφερει? 

Σε ευχαριστω πολυ.

Στις 24/11/2021 στις 5:14 ΜΜ, Patrick007 είπε

Παιδία σίγουρα έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές αυτο το θέμα επομενως ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων απλώς προσπαθώ εδω και ώρες να κατεβάσω το 7ο επεισόδιο της Καρτ Ποσταλ απο ERTFLIΧ και δεν βγάζω καθόλου άκρη!! Χρησημοποιώ Μac OS.

Προσπάθησα και με το Video Download Helper με mozilla αλλά και με chrome και ενώ μου βγάζει όντως διάφορα να κατεβάσω (όπως στην φωτογραφία παρκάτω) όλα φαίνονται να είναι πολυ μικρά αρχειάκα γύρω στα 600 bytes με 800 ΚΒ, δηλαδή σίγουρα δεν έχει πιάσει το βίντεο ολόκληρο. Δεν έχω καταλάβει γιατί!

Έχω προσπαθήσει και με άλλα όπως το https://youtube4kdownloader.com/  και δεν μου βγάζει τίποτα... αναρωτιέμαι μήπως δεν έχω βάλει το σωστό URL? 

Ίσως να μου λείπει κάποιο κολπάκι. Οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση εντελώς ευπρόσδεκτη!! 523620291_screenshotertdlix.thumb.jpg.7bf45fe30ab3c259cbb446170593b964.jpg

Δημοσ.

Με το y4k κατεβαίνει. Πήρα το mpd με τον γνωστό τρόπο (έβγαζε δύο, επέλεξα το silliconweb) και κατέβασα το 2ο 1080p αρχείο (μου το έδωσε μετά από κανά 4-5 κλικ στο download). Το 720 δεν μου το έδινε.

Το mpd είναι

https://ert-vod1.siliconweb.com/bpk-vod/vodext/default/cartes-postales-ep12-poia-eisai-subs/cartes-postales-ep12-poia-eisai-subs/index.mpd

Δημοσ.

Καλημερα. Αν εχεις βρει καποια ακρη μπορεις να,με ενημερωσεις γτ με ενδιαφερει? 

Σε ευχαριστω πολυ.

Στις 24/11/2021 στις 5:14 ΜΜ, Patrick007 είπε

Παιδία σίγουρα έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές αυτο το θέμα επομενως ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων απλώς προσπαθώ εδω και ώρες να κατεβάσω το 7ο επεισόδιο της Καρτ Ποσταλ απο ERTFLIΧ και δεν βγάζω καθόλου άκρη!! Χρησημοποιώ Μac OS.

Προσπάθησα και με το Video Download Helper με mozilla αλλά και με chrome και ενώ μου βγάζει όντως διάφορα να κατεβάσω (όπως στην φωτογραφία παρκάτω) όλα φαίνονται να είναι πολυ μικρά αρχειάκα γύρω στα 600 bytes με 800 ΚΒ, δηλαδή σίγουρα δεν έχει πιάσει το βίντεο ολόκληρο. Δεν έχω καταλάβει γιατί!

Έχω προσπαθήσει και με άλλα όπως το https://youtube4kdownloader.com/  και δεν μου βγάζει τίποτα... αναρωτιέμαι μήπως δεν έχω βάλει το σωστό URL? 

Ίσως να μου λείπει κάποιο κολπάκι. Οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση εντελώς ευπρόσδεκτη!! 523620291_screenshotertdlix.thumb.jpg.7bf45fe30ab3c259cbb446170593b964.jpg

8 ώρες πριν, micos000 είπε

Με το y4k κατεβαίνει. Πήρα το mpd με τον γνωστό τρόπο (έβγαζε δύο, επέλεξα το silliconweb) και κατέβασα το 2ο 1080p αρχείο (μου το έδωσε μετά από κανά 4-5 κλικ στο download). Το 720 δεν μου το έδινε.

Το mpd είναι

https://ert-vod1.siliconweb.com/bpk-vod/vodext/default/cartes-postales-ep12-poia-eisai-subs/cartes-postales-ep12-poia-eisai-subs/index.mpd

Μπορεις να μου πεις πως βρισκω το mpd?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, elzo είπε

Έχει αναφερθεί στο παρών θέμα στις πρώτες σελίδες.

Βασικά πας στο βίντεο που σε ενδιαφέρει και ΠΡΙΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ WATCH (ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ) πατάς F12 στον Firefox. Θα σου ανοίξει μια κονσόλα στο κάτω μέρος και θα πας στην καρτέλα Νετςορκ (Δίκτυο). Μετά πατάς Αναπαραγωγή και μόλις ξεκινήσει να παίζει πατάς παύση. Στο κάτω μέρος θα δεις ότι θα τρέχουν αρκετά πράγματα. Σκρολάρεις προς τα πάνω (αφού σταματήσεις την αναπαραγωγή γιατί αλλιώς θα σε δυσκολέψει) και θα δεις δύο καταχωρήσεις index.mpd

spacer.png

Κάνε δεξί κλικ σε ένα από αυτά (εγώ κάνω στο 2ο, το siliconweb) και Copy->Copy URL.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
11 ώρες πριν, micos000 είπε

Το mpd είναι

Σε ευχαριστω παρα πολυ.Θα το δοκιμασω αυριο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαλησπερα, εχει δοκιμασει καποιος να κατεβασει βιντεο με παρομοιο τροπο απο το ΑΝΤ1plus?
To δοκιμασα σημερα στο y4k με διαφορα m3u8 links που εμφανιστηκαν στην καρτελα Νetwork αλλα κανενα δεν λειτουργησε. Αν θεωρειται ακυρο το θεμα ζητω συγγνωμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι. Δομικασα και παρομοια extensions μεσω του Chrome. Καποια δεν βρικουν καν το βιντεο και καποια κατεβαζουν ενα πολυ μικρο αρχειακι κατω απο 50ΜΒ.

Επεξ/σία από alinda
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, alinda είπε

Ναι. Δομικασα και παρομοια extension...

Δεν μίλησα για παρόμοια extensions. Για το video download helper μαζί με το companion του είπα. Δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά στον Chrome, δεν το έχω δοκιμάσει. Μόνο στον Firefox το δουλεύω.

Επεξ/σία από micos000
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...