Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

800 ευρω 

Στις 22/8/2020 στις 3:40 ΜΜ, CsIns είπε

Την ίδια θα έχουμε :) . Τσεκαρα τον κωδικό.

Ωραια χαιρομαι αφου την τεσταρες και μου τα εξηγησες τοσο ακριβως . Τοτε δεν εχω να φοβηθω  για κατι . Σε ευχαριστω παρα πολυ .

Δημοσ.

Κάτι τελευταίο: Ο επεξεργαστής σου θα κάνει κάμποσο bottleneck με αυτή την κάρτα λόγω τεσσάρων πυρήνων, οπότε μπορεί να μην την δεις σε όλο της το μεγαλειο, ειδικά αν στοχεύεις 1080p και παραπάνω από 60 fps σε βαριά παιχνίδια. Στο λέω γιατί και εγώ με τον εξαπυρηνο (αν και μια γενιά παλιότερος), συναντάω μερικές φόρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 22/8/2020 στις 3:49 ΜΜ, CsIns είπε

Κάτι τελευταίο: Ο επεξεργαστής σου θα κάνει κάμποσο bottleneck με αυτή την κάρτα λόγω τεσσάρων πυρήνων, οπότε μπορεί να μην την δεις σε όλο της το μεγαλειο, ειδικά αν στοχεύεις 1080p και παραπάνω από 60 fps σε βαριά παιχνίδια. Στο λέω γιατί και εγώ με τον εξαπυρηνο (αν και μια γενιά παλιότερος), συναντάω μερικές φόρες.

Ελπιζω να μην εχω πολυ . Γιατι θα παιζω σε 1080p οθονη 240hz Eιναι πολυ δυνατος επεξεργαστης . Σκεψου με την παλια καρτα που εχω rx 550 παιζω τα παντα σε medium γραφικα .

Επεξ/σία από δημητριος22φ
Δημοσ.
  Στις 22/8/2020 στις 4:00 ΜΜ, Sakiz105 είπε

Το μόνο πρόβλημα που θα έχεις είναι η μείωση ζωής του τροφοδοτικού.

Aμα ειναι το μοναδικο προβλημα αυτο δηλαδη το τροφοδοτικο να μου κρατησει κανα 1-2 χρονια μονο δεν εχω προβλημα .

Ευχαριστω για ολους για το χρονο και τα μηνυματα σας . Θα σας εμπιστευτω και θα την αγορασω . Θα σας πω τα νεα  μολις την παρω και την χρησιμοποιησω . Καλη συνεχεια να εχετε να ειστε καλα ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα έχεις μπόλικο κιόλας  bottleneck..

Πραγματικά μπορείς να πας σε μια 2070 και να αναβαθμίσεις και το τροφοδοτικό σου με τα ίδια λεφτά.

Επεξ/σία από SakafliaC

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...