JIMCA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα πηρε ενας φιλος μου εναν καινουριο ssd. ειχε εναν ssd εναν hdd και τωρα τον καινουριο kingston. τον συνέδεσε στην μητρικη κανονικα τον βλεπει στα bios αλλα μεσα στα windows δεν τον εμφανιζει. μπηκα με teamviewer να δω και μεσα απο cmd- diskpart δεν τον βλεπει μεσα απο disk managment δεν τον βλεπει device manager φαινετε. εβαλα euse partition δεν το βλεπει εκανα uninstall απο το device manager ta controler ide ktlp μπας και αλλα παλι τπτ. Του είπα να αλλάξει καλώδιο και δεδομένον και τροφοδοσίας αλλα παλι τπτ. Του ειπα να κανει install τα windows και να εχει μονο αυτον τον δισκο συνδεδεμενο αλλα παλι τπτ την ωρα που ειχε το windows usb μπηκε στο troubleshoot cmd -diskpart τπτ εβαλε και την εντολή fixmbr κτλπ κτλπ παλι τπτ. δεν εχω καταλαβει πως γινεται να φαινετε στα bios αλλα οχι μεσα με κανεναν τροπο. μητρικη εχει την https://www.asrock.com/mb/Intel/H110M Combo-G/index.asp#Specification καμια ιδεα? Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από JIMCA
papp0us Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, JIMCA είπε καλησπερα πηρε ενας φιλος μου εναν καινουριο ssd. ειχε εναν ssd εναν hdd και τωρα τον καινουριο kingston. τον συνέδεσε στην μητρικη κανονικα τον βλεπει στα bios αλλα μεσα στα windows δεν τον εμφανιζει. μπηκα με teamviewer να δω και μεσα απο cmd- diskpart δεν τον βλεπει μεσα απο disk managment δεν τον βλεπει device manager φαινετε. εβαλα euse partition δεν το βλεπει εκανα uninstall απο το device manager ta controler ide ktlp μπας και αλλα παλι τπτ. Του είπα να αλλάξει καλώδιο και δεδομένον και τροφοδοσίας αλλα παλι τπτ. Του ειπα να κανει install τα windows και να εχει μονο αυτον τον δισκο συνδεδεμενο αλλα παλι τπτ την ωρα που ειχε το windows usb μπηκε στο troubleshoot cmd -diskpart τπτ εβαλε και την εντολή fixmbr κτλπ κτλπ παλι τπτ. δεν εχω καταλαβει πως γινεται να φαινετε στα bios αλλα οχι μεσα με κανεναν τροπο. μητρικη εχει την https://www.asrock.com/mb/Intel/H110M Combo-G/index.asp#Specification καμια ιδεα? O SSD που έχει ή ο νέος είναι Μ2 ή κανονικοί SATA SSD?
JIMCA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 και ο adatasp550 που εχει τα windows και ο kingstons400 ειναι sata ssd. εχω κανει και memory diagnostic εχω βγαλει τις ραμ εχω βαλει την μια μονο και παλι τπτ. κατεβασα και driver booster να ψαξει για ID ATA CONTROLERS μηπως ηθελε update και παλι τπτ... ριχτε ιδεες παιδια να κανω πειραματα
atheatos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Update το bios της μητρικής είναι μια ιδέα και η άλλη είναι να κατεβάσει το προγραμμα από την Intel να δει μήπως θέλεις update κανένα chipset driver κτλ. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από atheatos
Nik1239 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Στις 22/8/2020 στις 4:14 ΜΜ, JIMCA είπε καλησπερα πηρε ενας φιλος μου εναν καινουριο ssd. ειχε εναν ssd εναν hdd και τωρα τον καινουριο kingston. τον συνέδεσε στην μητρικη κανονικα τον βλεπει στα bios αλλα μεσα στα windows δεν τον εμφανιζει. μπηκα με teamviewer να δω και μεσα απο cmd- diskpart δεν τον βλεπει μεσα απο disk managment δεν τον βλεπει device manager φαινετε. εβαλα euse partition δεν το βλεπει εκανα uninstall απο το device manager ta controler ide ktlp μπας και αλλα παλι τπτ. Του είπα να αλλάξει καλώδιο και δεδομένον και τροφοδοσίας αλλα παλι τπτ. Του ειπα να κανει install τα windows και να εχει μονο αυτον τον δισκο συνδεδεμενο αλλα παλι τπτ την ωρα που ειχε το windows usb μπηκε στο troubleshoot cmd -diskpart τπτ εβαλε και την εντολή fixmbr κτλπ κτλπ παλι τπτ. δεν εχω καταλαβει πως γινεται να φαινετε στα bios αλλα οχι μεσα με κανεναν τροπο. μητρικη εχει την https://www.asrock.com/mb/Intel/H110M Combo-G/index.asp#Specification καμια ιδεα? Επιστροφή στο κατάστημα ως ελαττωματικό Τι παιδευεσε αφού έχει εγγύηση και είναι στο doa 1
JIMCA Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Τελικα οταν το συνδεσα σε ενα αλλο pc ειδα οτι υπαρχει ηδη raid partition στον σκληρο δεν ξερω πως και γιατι το γυρισαμε πισω για αντικατασταση. ευχαριστω οποιος απαντησε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα