MontzOlee Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα στην Παρέα , το άνοιγμα του thread είναι καθαρά για σκότωμα ώρας και λήψη αχρήστων πληροφοριών Όποτε αν βαριέστε μένετε αν όχι μην χάσετε τον χρόνο σας διαβάζοντας το. οπως αναφέρω Και στον τίτλο ,φέτος που ο κόσμος χρησιμοποιεί περισσότερο από ποτε το πλαστικό χρήμα , παρατήρησα ότι υπάρχουν ποοοολλες χρυσές κάρτες στα χέρια Ελλήνων. Σε άτομα είτε που το περίμενες βλέποντας τα αλλά και σε τύπους που δεν θα το μάντευες ποτέ. Εψαξα λίγο να βρω τι παίζει με τις τράπεζες αλλά δεν έβγαλα άκρη χαζεύοντας στο ιντερνετ . Κάποτε είχα ακούσει πως για την έκδοση μιας τέτοιας κάρτας πρέπει να έχει μεγάλο μισθό και πολλές καταθέσεις. ισχύει & σήμερα αυτό ή έχουν ξεμείνει από τις παλιές χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και απλά τις ανανεώνει ο κόσμος για το status ? 😛 ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την έκδοση τους στην σημερινή ημέρα και τι έξτρα προνόμια προσφέρουν (αν προσφέρουν) ; ευχαριστω για τον χρόνο σας ! 💰 💴 💵
zx1234r Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Εγώ πάντως πήρα μία μαύρη μεταλλική revolut που τα σπάει. Ο κόσμος ψαρώνει πολύ περισσότερο γιατί νομίζει οτι είναι πλατινένια. Βέβαια σκάω μύτη με σορτσάκι και λαδωμένο tshirt, αλλιώς δεν έχει νόημα. 1
Dante80 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Έχε υπόψιν σου πως οι τράπεζες δίνουν σχετικά εύκολα Gold κάρτες σε πελάτες που έχουν 10χρόνια+ τον λογαριασμό μισθοδοσίας τους εκεί. Και δεν πληρώνεις και καμία συνδρομή σε αυτή την περίπτωση. Μια gold visa που έχω από Eurobank δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο..λίγο καλύτερο επιτόκιο και το ίδιο ποσοστό νομίζω στο πρόγραμμα "επιστροφή" (που δεν πολυχρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς). Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από Dante80 1 1
MontzOlee Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, zx1234r είπε Εγώ πάντως πήρα μία μαύρη μεταλλική revolut που τα σπάει. Ο κόσμος ψαρώνει πολύ περισσότερο γιατί νομίζει οτι είναι πλατινένια. Βέβαια σκάω μύτη με σορτσάκι και λαδωμένο tshirt, αλλιώς δεν έχει νόημα. Epic ! Δεν έχω δει από κοντά την μεταλλική της Revolut αλλά από βίντεο που κυκλοφορούν στο YouTube οντως είναι ψαρωτικη 4 λεπτά πριν, Dante80 είπε Έχε υπόψιν σου πως οι τράπεζες δίνουν σχετικά εύκολα Gold κάρτες σε πελάτες που έχουν 10χρόνια+ τον λογαριασμό μισθοδοσίας τους εκεί. Και δεν πληρώνεις και καμία συνδρομή σε αυτή την περίπτωση. Μια gold visa που έχω από Eurobank δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο..λίγο καλύτερο επιτόκιο και το ίδιο ποσοστό νομίζω στο πρόγραμμα "επιστροφή" (που δεν πολυχρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς). Οντως ; Εγώ κάποτε για NBG είχα ακούσει σοβαρά νούμερα .. 100.000Κ στα χρόνια της κρίσης + ή 200.000 ξέρω γώ πιο παλιά αλλά δεν ξέρω αν ίσχυε. αρα αν είναι όπως τα λες , τσάμπα το flex 💪🏻 😂 1
Dante80 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Οντως ; Εγώ κάποτε για NBG είχα ακούσει σοβαρά νούμερα .. 100.000Κ στα χρόνια της κρίσης + ή 200.000 ξέρω γώ πιο παλιά αλλά δεν ξέρω αν ίσχυε. αρα αν είναι όπως τα λες , τσάμπα το flex 💪🏻 😂 κλάιν μάιν φλέξ..η κάρτα είναι εργαλείο για να κάνεις την δουλειά σου, όχι status symbol.. 4 1
MontzOlee Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Dante80 είπε κλάιν μάιν φλέξ..η κάρτα είναι εργαλείο για να κάνεις την δουλειά σου, όχι status symbol.. True story πλέον έγινε προέκταση του χεριού / πορτοφολιού μας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις