koutsis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 53 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Συγνωμη αλλα ποιος σου ειπε οτι τα νεα huawei χωρις playstore εχουν προβλημα;Αυτες ειναι αρλουμπες.Εχω εταιρικο τετοιο κινητο και τρεχουν νερακι ολα.Απλα το appgallery δεν ειναι τοσο πλουσιο,ακομα,σε εφαρμογες.Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο,ειναι ντροπη αυτο. Αλήθεια τώρα; δεν υπάρχουν οι εφαρμογές της Google (gmail,maps κτλ.) επίσης χωρίς Google services δεν λειτουργούν σωστά κάποιες εφαρμογές,μεταξύ αυτών και όλα τα e-banking apps. Επίσης όλοι οσοι έχουν Huawei προσπαθούν να περάσουν με πλάγιους τρόπους εφαρμογές αλλά μετά οι εφαρμογές ή δεν θα δουλεύουν σωστά ή δεν θα κάνουν update αφού δεν υπάρχει play store. Με όλα αυτά αν εσύ θεωρείς ότι το κινητό τρέχει νεράκι μάλλον εσύ παραπληροφορεις τον κόσμο και όχι οι άλλοι! 2
kp1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Τα καλύτερα κινητά είναι το Huawei nova 5t και xiaomi mi note 10 lite που υπερτερεί σε nova έχει αμολεντ οθόνη και καλύτερη μπαταρία, και ισάξια κάμερα και χειρότερο βίντεο έχει το xiaomi. Βέβαια εγώ σαν λειτουργικό πρώιμο της Huawei από mui.. Εγω έχω nova 5t σκεφτόμουν αλλαγή σε note 9 pr0 λόγω μέγεθος οθόνης αλλά το ειδα από κοντά πολύ βαρύ χειρότερη οθόνη και λειτουργικό ποιο πολλά bugs και διαφημίσεις!
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Ισως το πρόβλημα στα Nokia να είναι οι τυχόν προβληματικές ενημερώσεις ασφαλείας.
osfp1978 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, koutsis είπε Αλήθεια τώρα; δεν υπάρχουν οι εφαρμογές της Google (gmail,maps κτλ.) επίσης χωρίς Google services δεν λειτουργούν σωστά κάποιες εφαρμογές,μεταξύ αυτών και όλα τα e-banking apps. Επίσης όλοι οσοι έχουν Huawei προσπαθούν να περάσουν με πλάγιους τρόπους εφαρμογές αλλά μετά οι εφαρμογές ή δεν θα δουλεύουν σωστά ή δεν θα κάνουν update αφού δεν υπάρχει play store. Με όλα αυτά αν εσύ θεωρείς ότι το κινητό τρέχει νεράκι μάλλον εσύ παραπληροφορεις τον κόσμο και όχι οι άλλοι! Ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις;Εχεις τετοιο κινητο;Αν οχι γιατι φερεις αποψη. Εγω επειδη εχω εταιρικο p40 lite E χωρις play store ΕΧΩ αποψη.Συγκεκριμενα τρεχω eurobank και alpha bank χωρις προβλημα.Εχω here maps που ειναι ανταξιοι των google maps (δοκιμασμενοι και με gps σε αυτοκινητο μεσα στην Αθηνα) , το gmail μου το εχω ενσωματωσει στην εφαρμογη του yahoo mail και τελος χρησιμοποιω youtube vanced με microg και ειμαι συνδεδεμενος κανονικα στον λογαριασμο μου......
Xristaras12 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 13 ώρες πριν, alxnt είπε Μιας κ εχεις εμπειρια με android one τι του λειπει απο εφαρμογες που τα αλλα εχουν απο default; Εχω δει οτι το 5.3 ειναι μεγαλο και οντως δε θελω τετοιες διαστασεις κινητου, ειδικα με τη δυσαναλογη αναλυση του γι αυτο λεω να περιμενω να δω το 6.3 Προσωπικά επειδή η χρήση που κάνω έιναι τέρμα απλή και μηδαμινή, δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει κάτι. Συνήθως με αυτά που έχω ακούσει πολλούς να παραπονιούνται, είναι ότι πχ δεν έχει καταγραφή οθόνης και πρέπει να βάλεις εφαρμογή κλπ. 12 ώρες πριν, osfp1978 είπε Συγνωμη αλλα ποιος σου ειπε οτι τα νεα huawei χωρις playstore εχουν προβλημα;Αυτες ειναι αρλουμπες.Εχω εταιρικο τετοιο κινητο και τρεχουν νερακι ολα.Απλα το appgallery δεν ειναι τοσο πλουσιο,ακομα,σε εφαρμογες.Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο,ειναι ντροπη αυτο. Δεν ανέφερα κάπου ότι έχει πρόβλημα η κάτι τέτοιο, έγραψα για το ότι λέει στην αρχή για θέματα με εφαρμογές που μια παίζουν μια όχι. 9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Ισως το πρόβλημα στα Nokia να είναι οι τυχόν προβληματικές ενημερώσεις ασφαλείας. και στη xiaomi μια απο τα ίδια είναι, τρομερά προβλήματα στις ενημερώσεις και καθυστερημένες κιόλας. Το 5Τ πάντως είναι μια τίμια επιλογή, 5G όχι δεν είναι μιας και φοράει τον 980. Απο την άλλη δεν ξέρω τι μελλοντική υποστήριξη θα έχει μιας και κοντεύει να κλείσει χρόνο σαν συσκευή στην midrange κατηγορία κιόλας.
osfp1978 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 11 ώρες πριν, koutsis είπε Αλήθεια τώρα; δεν υπάρχουν οι εφαρμογές της Google (gmail,maps κτλ.) επίσης χωρίς Google services δεν λειτουργούν σωστά κάποιες εφαρμογές,μεταξύ αυτών και όλα τα e-banking apps. Επίσης όλοι οσοι έχουν Huawei προσπαθούν να περάσουν με πλάγιους τρόπους εφαρμογές αλλά μετά οι εφαρμογές ή δεν θα δουλεύουν σωστά ή δεν θα κάνουν update αφού δεν υπάρχει play store. Με όλα αυτά αν εσύ θεωρείς ότι το κινητό τρέχει νεράκι μάλλον εσύ παραπληροφορεις τον κόσμο και όχι οι άλλοι! Προς τι ο γελωτας κυριε koutsis;
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Προσωπικά επειδή η χρήση που κάνω έιναι τέρμα απλή και μηδαμινή, δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει κάτι. Συνήθως με αυτά που έχω ακούσει πολλούς να παραπονιούνται, είναι ότι πχ δεν έχει καταγραφή οθόνης και πρέπει να βάλεις εφαρμογή κλπ. Δεν ανέφερα κάπου ότι έχει πρόβλημα η κάτι τέτοιο, έγραψα για το ότι λέει στην αρχή για θέματα με εφαρμογές που μια παίζουν μια όχι. και στη xiaomi μια απο τα ίδια είναι, τρομερά προβλήματα στις ενημερώσεις και καθυστερημένες κιόλας. Το 5Τ πάντως είναι μια τίμια επιλογή, 5G όχι δεν είναι μιας και φοράει τον 980. Απο την άλλη δεν ξέρω τι μελλοντική υποστήριξη θα έχει μιας και κοντεύει να κλείσει χρόνο σαν συσκευή στην midrange κατηγορία κιόλας. Οντως το Nova 5T είναι το πιο VFM, όμως έχει ανέβει λίγο η τιμή του σε φυσικά καταστήματα του Σκρούτζ, 265€+. Το P30 που έχει θύρα ακουστικών, ταχύτερο Type-C 3.1, μικρότερο σε μήκος σε ιδανικό μέγεθος και λίγο καλύτερες κάμερες, είναι πολύ πιο ακριβό. Πάντως αν όντως η οθόνη IPS του Nova 5T είναι καλή όπως λένε αξίζει.Επισης καλύτερα που έχει την τρύπα πάνω αριστερά, δεν ενοχλεί σε οριζόντια θέση.Θετικό που έχει και το δακτυλικό αποτύπωμα στο πλάι, πιο ακριβές και βολικό. Το 5G αδιάφορο, μέχρι να επεκταθεί θα έχουμε αλλάξει κινητό, το 4G είναι αρκετό, ακόμα και με καλό σήμα 3G-3.5G(H+) το browsing είναι γρήγορο, αρκεί να το κινητό να έχει και σχετικά"δυνατό" hardware. https://m.gsmarena.com/compare.php3idPhone1=9530&idPhone2=9803 Πάντως αν ήθελα αυτό το διάστημα να πάρω κινητό, πιθανότατα να έπαιρνα το Nova 5T γιατί δεν δίνω πολλά χρήματα για κινητό, να είχε πχ το P30 300-320€ OK, θα το επέλεγα. Είμαι με το XZ1, θα το άλλαζα για μεγαλύτερη οθόνη-για καλύτερο screen to body ratio, design και καλύτερες κάμερες, στο βίντεο είμαι ικανοποιημένος.Και τέλος για νεότερη έκδοση Android και security patches.Αλλά θα χάσω τα stereo speakers και το IP68. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από AntiCambeR 1
alxnt Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Δεν ανέφερα κάπου ότι έχει πρόβλημα η κάτι τέτοιο, έγραψα για το ότι λέει στην αρχή για θέματα με εφαρμογές που μια παίζουν μια όχι. Αναφερομουν μονο στα Google services που για μπουν χρειαζεται ολοκληρη διαδικασια(θυμαμαι σε ενα βιντεο ο αλλος παταγε κατι ποσες φορες για να τα ενεργοποιησει) και που μετα απο λιγο καιρό σταματανε να παιζουν. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από alxnt 1
koutsis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, osfp1978 είπε Προς τι ο γελωτας κυριε koutsis; Φίλε μου γιατί μάλλον ισχύουν όλα όσα έγραψα. Δεν έχεις gmail και maps και χρησιμοποιείς άλλες εφαρμογές. Επίσης θέλω να μου πεις αν σου στέλνουν ειδοποιήσεις οι εφαρμογές e-banking όταν κάνεις συναλλαγές και επίσης αν κάνουν αυτόματα update οι εφαρμογές που έβαλες εκτός Huawei store.
osfp1978 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 1ον εχω gmail το οποιο εχω ενσωματωσει στην εφαρμογη yahoo mail τι δε καταλαβες πανω σε αυτο 2ον δεν με ενδιαφερουν τα google maps αφου καλυπτουν τα here maps. 3ον οι εφαρμογες της alpha και τις eurobank ειναι μεσα απο το app gallery της huawei και οχι απο τριτη εφαρμογη 4ον και στο play store που εχω σε αλλο κινητo της huawei στις εφαρμογες το update το κανω εγω χειροκινητα και οχι αυτοματα.Αλλα αυτο που λες ισχυει αν και εχω λιγες εφσρμογες εκτος του app gallery. 5ον δεν μου απαντησες αν εχεις κινητο χωρις app gallery αν και απ οτι σε κοβω δεν εχεις.... 1
koutsis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, osfp1978 είπε 1ον εχω gmail το οποιο εχω ενσωματωσει στην εφαρμογη yahoo mail τι δε καταλαβες πανω σε αυτο 2ον δεν με ενδιαφερουν τα google maps αφου καλυπτουν τα here maps. 3ον οι εφαρμογες της alpha και τις eurobank ειναι μεσα απο το app gallery της huawei και οχι απο τριτη εφαρμογη 4ον και στο play store που εχω σε αλλο κινητo της huawei στις εφαρμογες το update το κανω εγω χειροκινητα και οχι αυτοματα.Αλλα αυτο που λες ισχυει αν και εχω λιγες εφσρμογες εκτος του app gallery. 5ον δεν μου απαντησες αν εχεις κινητο χωρις app gallery αν και απ οτι σε κοβω δεν εχεις.... 1ον εννοώ την εφαρμογή gmail. Όχι αν έχεις διεύθυνση gmail. 2ον εσένα μπορεί να σου αρέσει το here we go αλλά καμία σχέση με Google maps, το οποίο δεν μπορείς να έχεις. 3ον οι εφαρμογές της εθνικής και Πειραιώς που έχω εγώ υπάρχουν; επίσης δεν μου είπες αν στέλνουν ειδοποιήσεις. 4ον τι εννοείς στο play store τις κάνεις χειροκίνητα; σε κινητό με play store μπαίνεις μέσα και γίνονται update όλες οι εφαρμογές ταυτόχρονα αυτόματα. 5ον όχι δεν έχω Huawei ( δεν είμαι μαζοχας) Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από koutsis 2
SamaelMorningstar Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, osfp1978 είπε Ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις;Εχεις τετοιο κινητο;Αν οχι γιατι φερεις αποψη. Εγω επειδη εχω εταιρικο p40 lite E χωρις play store ΕΧΩ αποψη.Συγκεκριμενα τρεχω eurobank και alpha bank χωρις προβλημα.Εχω here maps που ειναι ανταξιοι των google maps (δοκιμασμενοι και με gps σε αυτοκινητο μεσα στην Αθηνα) , το gmail μου το εχω ενσωματωσει στην εφαρμογη του yahoo mail και τελος χρησιμοποιω youtube vanced με microg και ειμαι συνδεδεμενος κανονικα στον λογαριασμο μου...... Τroll ή fanboy και οι δύο χαρακτηρισμοί δεν είναι καλή να το κοιτάξεις. Για τον ts μακριά από Νόκια καταλαβαίνω ότι είχε παλιότερα και νομίζεις ότι ακόμα είναι καλά πίστεψε με αυτό το καράβι σάλπαρε. Huawei απλά μακριά είναι η νέα HTC. Πήγαινε σε xiaomi ή στην realme. 1
kp1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 38 λεπτά πριν, SamaelMorningstar είπε Τroll ή fanboy και οι δύο χαρακτηρισμοί δεν είναι καλή να το κοιτάξεις. Για τον ts μακριά από Νόκια καταλαβαίνω ότι είχε παλιότερα και νομίζεις ότι ακόμα είναι καλά πίστεψε με αυτό το καράβι σάλπαρε. Huawei απλά μακριά είναι η νέα HTC. Πήγαινε σε xiaomi ή στην realme. Huawei μέχρι και το nva 5t μια χαρά κινητά βγάζει και με καλύτερο λειτουργικό από xiaomi και realme και ποιο smooth video και καλύτερη στοκ κάμερα 1
osfp1978 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, koutsis είπε 1ον εννοώ την εφαρμογή gmail. Όχι αν έχεις διεύθυνση gmail. 2ον εσένα μπορεί να σου αρέσει το here we go αλλά καμία σχέση με Google maps, το οποίο δεν μπορείς να έχεις. 3ον οι εφαρμογές της εθνικής και Πειραιώς που έχω εγώ υπάρχουν; επίσης δεν μου είπες αν στέλνουν ειδοποιήσεις. 4ον τι εννοείς στο play store τις κάνεις χειροκίνητα; σε κινητό με play store μπαίνεις μέσα και γίνονται update όλες οι εφαρμογές ταυτόχρονα αυτόματα. 5ον όχι δεν έχω Huawei ( δεν είμαι μαζοχας) Παμε απ την αρχη παλι.... Η εφαρμογη yahoo mail εχει την δυνατοτητα εκτος απ το δικο της mail να ενσωματωσει και αλλους λογαριασμους mail.Οποτε εφαρμογη gmail δεν χρησιμοποιω καθολου γιατι εχω δυο mail (yahoo και gmail) σε μια εφαρμογη. Παει αυτο..παμε παρακατω..... Με καλυπτει απολυτα το here maps και χρησιμοποιω μονο αυτο και στην κυρια συσκευη μου,παρολο που εχει τα google maps. Για τις τραπεζες.... Εμενα μου δουλευουν κανονικα και η alpha και η eurobank....Εθνικη και Πειραιως δεν χρησιμοποιω και δεν ξερω τι γινεται. Και ξανα.... Το playstore σου δινει την δυνατοτητα να ελεγχεις τα updates που ερχονται να γινονται με δεδομενα,με WiFi,αυτοματα ή απο δικη σου επιλογη.Εγω εχω το τελευταιο.Φυσικα το τηλεφωνο με ενημερωνει για το ποιες εφαρμογες εχουν update οποτε επιλεγω εγω ποτε και ποια θα γινει.Το ιδιο γινεται και στο Αpp gallery. Λες και μιλαω με πρωτακια...... Μαζοχες ειναι ολοι οσοι αγοραζουν huawei;Λυπαμαι για τις αποψεις σας. Ο αλλος καλυτερος ακομα χαρακτηρισε την huawei,htc.Δεν του ειπε κανεις οτι παρολο το ban που κλεινει χρονο οτι η huawei περασε πρωτη παγκοσμιως σε πωλησεις smartphone,; Αυτα....και εις αλλα με υγεια..
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, SamaelMorningstar είπε Τroll ή fanboy και οι δύο χαρακτηρισμοί δεν είναι καλή να το κοιτάξεις. Για τον ts μακριά από Νόκια καταλαβαίνω ότι είχε παλιότερα και νομίζεις ότι ακόμα είναι καλά πίστεψε με αυτό το καράβι σάλπαρε. Huawei απλά μακριά είναι η νέα HTC. Πήγαινε σε xiaomi ή στην realme. Για την Nokia ok, δεν είναι όπως παλιά. Πως σου ήρθε να γράψεις πως η Huwawei είναι η νέα HTC;Καμία σχέση, εξελίσσει τις κάμερες και βγάζει πολύ καλές συσκευές.Αν δεν υπήρχε το πρόβλημα των περιορισμών θα ήταν στην κορυφή. Μήπως επίσης θες να μας πείς πως η Xiaomi έχει καλύτερο software support, η καλύτερο hardware η καλύτερες συσκευές από την Xiaomi;Δεν έχει, bugs έχει και βάζει στα ίδια μοντέλα κινητών διαφορετικά hardware parts, αλλά ίδια updates με αποτέλεσμα σε κάποια μοντέλα κινητών να υπάρχουν προβλήματα ενώ σε άλλα κινητά ίδιου μοντέλου όχι, δεν τον γνώριζες αυτό, το έμαθες τώρα.Γιατί προμηθεύεται ανταλλακτικά από όπου βρεί διαθέσιμα και πιο φθηνά, βγάζει τόσα μοντέλα και τόσο γρήγορα με παρόμοια ονομασία, που ο καταναλωτής έχει χάσει την μπάλα και απαξιώνει τα μοντέλα της. Ακόμα και τα Realme μάλλον είναι καλύτερα σε software, hardware και σε διαχείριση μνήμης απο την Xiaomi. Ακόμα και η Sony που την κράζουν, έχει πολύ καλή διαχείριση μνήμης, τα 4 Gb Ram είναι σαν 5-6, δεν υπάρχει battery drain και ούτε κλείνει τις εφαρμογές στο background, επίσης έχει τόσο"ελαφρύ" UI που σε ταχύτητα οι συσκευές της πιστεύω πως κοντράρονται με stock Android η ακόμα και με συσκευές iphone.Σε πρωτόκολλα ταχύτητας συνδέσεων Wi-Fi και σε GPS πολύ καλή. 3 ώρες πριν, osfp1978 είπε Το Playstore σου δινει την δυνατοτητα να ελεγχεις τα updates που ερχονται να γινονται με δεδομενα,με WiFi,αυτοματα ή απο δικη σου επιλογη.Εγω εχω το τελευταιο.Φυσικα το τηλεφωνο με ενημερωνει για το ποιες εφαρμογες εχουν update οποτε επιλεγω εγω ποτε και ποια θα γινει.Το ιδιο γινεται και στο Αpp gallery. Λες και μιλαω με πρωτακια...... Μαζοχες ειναι ολοι οσοι αγοραζουν huawei;Λυπαμαι για τις αποψεις σας. Ο αλλος καλυτερος ακομα χαρακτηρισε την huawei,htc.Δεν του ειπε κανεις οτι παρολο το ban που κλεινει χρονο οτι η huawei περασε πρωτη παγκοσμιως σε πωλησεις smartphone,; Αυτα....και εις αλλα με υγεια.. Και εγώ έχω ρυθμίσει το Playstore να κάνω χειροκίνητα τις ενημερώσεις των εφαρμογών και μόνο σε Wi-Fi, τις κάνω σε μερικά δευτερόλεπτα με 100άρα VDSL, αλλιώς κάθε φορά που θα συνδεόμουν σε οποιοδήποτε Wi-Fi αργό θα τις έκανε αυτόματα και θα καθυστερούσε στο browsing.Δεν υπάρχει λόγος να καταναλώνω τα λίγα MB που κοστίζουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα