alxnt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Καλησπερα, εδω και χρονια εχω p8 lite και σκεφτομαι σιγα σιγα να αλλαξω συσκευη. Επειδη δε θελω να μπλεξω με πατεντες σχετικα με τις εφαρμογες της google που μια παιζουν μια δεν παίζουν σκεφτηκα να παω σε νοκια. Ειμαι λοιπον αναμεσα στα 6.2, 5.3 ή 6.3. Αναμεσα στα σχολια που διαβασα ειναι οτι το snapdragon που εχουν πλεον δεν αξιζει τα χρηματα που κοστολογουνται, το ιδιο και για το 6.3 οταν βγει. Επιπλεον τι γνωμη εχετε για το android one; χωρις να θυμαμαι τι συγκεκριμενα, διαβασα για ελλειψεις ρυθμισεων εναντι αλλων εκδόσεων android. Αξιζει λοιπον να κανω κινηση προς νοκια και αν ναι αξιζει να περιμενω το 6.3;
chios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 αυτά που κοιτάς δεν αξίζουν πλέον, βασικά δεν έγραψες τι ποσό θέλεις να δώσεις για κινητό. (Επειδη δε θελω να μπλεξω με πατεντες σχετικα με τις εφαρμογες της google που μια παιζουν μια δεν παίζουν σκεφτηκα να παω σε νοκια) με αυτό δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις.
alxnt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, chios είπε αυτά που κοιτάς δεν αξίζουν πλέον, βασικά δεν έγραψες τι ποσό θέλεις να δώσεις για κινητό. (Επειδη δε θελω να μπλεξω με πατεντες σχετικα με τις εφαρμογες της google που μια παιζουν μια δεν παίζουν σκεφτηκα να παω σε νοκια) με αυτό δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Σκεφτομαι να δωσω γυρω στα 200-250€. Ουτε το 6.3 πιστευεις αξιζει οταν θα βγει και γιατι; Ναι σορρυ. Εννοω οτι θα πηγαινα ευκολα σε huawei αλλα επειδη δεν εχει τα google services δεν θελω να τα βαλω εγω. Εχω δει βιντεο και ειναι λιγο παιχνιδι με τα νευρα και καποια στιγμη σταματανε να λειτουργουν κ θελουν νεα διαδικασια.
chios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 το 6.3 δεν έχει βγει οπότε δεν ξέρουμε χαρακτηριστικά τιμή κλπ. στα λεφτά που κοιτάς θα έβλεπα https://www.skroutz.gr/s/23272547/Xiaomi-Redmi-Note-9-Pro-128GB-Interstellar-Gray.html https://www.skroutz.gr/s/23223296/Realme-6-8GB-128GB-Comet-White.html https://www.skroutz.gr/s/23137499/Realme-5-Pro-4GB-128GB-Crystal-Green.html
alxnt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, chios είπε το 6.3 δεν έχει βγει οπότε δεν ξέρουμε χαρακτηριστικά τιμή κλπ. στα λεφτά που κοιτάς θα έβλεπα https://www.skroutz.gr/s/23272547/Xiaomi-Redmi-Note-9-Pro-128GB-Interstellar-Gray.html https://www.skroutz.gr/s/23223296/Realme-6-8GB-128GB-Comet-White.html https://www.skroutz.gr/s/23137499/Realme-5-Pro-4GB-128GB-Crystal-Green.html Τα 6.2 και 5.3 απορριπτονται λογω παλιοτερου hardware για την εποχη; Να σου πω την αληθεια τα xiaomi κινητα ποτε δε τα συμπαθησα και για τα realme δεν εχω καθολου αποψη. Λεω να περιμενω να δω τι θα χει το 6.3
chios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 τυχαίνει να υπάρχει realme στην οικογένεια και είναι εξαιρετικό. τα συγκεκριμένα νοκια δεν θα τα κοιτούσα καθόλου, αυτά που σου πρότεινα είναι κλάσης ανώτερα .
osfp1978 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Τα Νοκια ειναι αριστα τηλεφωνα,το μοναδικο τους προβλημα ειναι η τιμολογηση.Δηλαδη ακριβα για αυτα που προσφερουν. Εγω θα πηγαινα στο 7.2 αερα αν δεν ειχε αυτη τη τιμη (280 €). Εχουν περασει απ τα χερια μου (οχι ως κατοχος) το 5,το 5.1 plus και το 6.1 καιμου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις. Υ.Γ. Αυτα τα realme που τα ξετρυπωσατε;Επειδη εχουν snap ειναι καλα; Τελος το Σεπτεμβριο στην εκθεση IFA2020 στο Βερολινοη η Νοκια θα παρουσιασει αρκετες συσκευες μεταξυ των οποιων και η 6.3 με αγνωστα χαρακτηριστικα.Νομιζω θα παρουσιαστουν ενα φθηνο 2.4,το 3.4 με snap460 και το 7.3. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από osfp1978
alxnt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Τα Νοκια ειναι αριστα τηλεφωνα,το μοναδικο τους προβλημα ειναι η τιμολογηση.Δηλαδη ακριβα για αυτα που προσφερουν. Εγω θα πηγαινα στο 7.2 αερα αν δεν ειχε αυτη τη τιμη (280 €). Εχουν περασει απ τα χερια μου (οχι ως κατοχος) το 5,το 5.1 plus και το 6.1 καιμου αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις. Υ.Γ. Αυτα τα realme που τα ξετρυπωσατε;Επειδη εχουν snap Το 6.3 αν η τιμη του ειναι μεχρι 250€ θα ειναι καλη περιπτωση. Το realme 6 τουλαχιστον που ειδα εχει τον helio της mediatek οχι snapdragon. Επιπλεον η realme ειναι subbrand της oppo που ουτε κ αυτη ξερω...
chios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 τα realme τα θεωρώ ανώτερα από τα nokia, η realme έχει από πίσω την BBK Electronics που φτιάχνει Oppo, Vivo, OnePlus. εξαιρετικά και ποιοτικά τηλέφωνα. 1
Xristaras12 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Αντικειμενικά τώρα, ούτε και το Νοκια 7.2 αξίζει τα χρήματα που έχει με τέτοιο hardware. και εγώ φαν του android one είμαι αλλά δυστυχώς υπάρχουν αρκετά θεματάκια (αργά updates η και προβληματικά) συν οτι ο κόσμος δεν τα προτιμά μιας και είναι "ξερό" λειτουργικό και δεν προσφέρει τίποτα οπως πχ σε ενα samsung που έχει εξτραδάκια. Αντίθετα στο android one θα πρέπει να κατεβάσεις έξτρα εφαρμογή. το 5.3 που ανέφερες, έχεις δει διαστάσεις; πέρα του ότι είναι τεράστιο, έχει 720p οθόνη και σε τέτοιο μέγεθος σίγουρα θα διακρίνεις τα πιξελ στην οθόνη. Αυτά που αναφέρεις για πράγματα που μια παίζουν και μια όχι, είναι μόνο στις νέες συσκευές της huawei που δεν έχουν Playstore. Στις υπόλοιπες εταιρίες μια χαρά τρέχουν τα πάντα και βρίσκεις και τα πάντα απο εφαρμογές.
nk9 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Στα 250€ περίπου huawei nova 5t (ή honor 20 με μερικά ευρώ παραπάνω). 1
alxnt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε Αντικειμενικά τώρα, ούτε και το Νοκια 7.2 αξίζει τα χρήματα που έχει με τέτοιο hardware. και εγώ φαν του android one είμαι αλλά δυστυχώς υπάρχουν αρκετά θεματάκια (αργά updates η και προβληματικά) συν οτι ο κόσμος δεν τα προτιμά μιας και είναι "ξερό" λειτουργικό και δεν προσφέρει τίποτα οπως πχ σε ενα samsung που έχει εξτραδάκια. Αντίθετα στο android one θα πρέπει να κατεβάσεις έξτρα εφαρμογή. το 5.3 που ανέφερες, έχεις δει διαστάσεις; πέρα του ότι είναι τεράστιο, έχει 720p οθόνη και σε τέτοιο μέγεθος σίγουρα θα διακρίνεις τα πιξελ στην οθόνη. Αυτά που αναφέρεις για πράγματα που μια παίζουν και μια όχι, είναι μόνο στις νέες συσκευές της huawei που δεν έχουν Playstore. Στις υπόλοιπες εταιρίες μια χαρά τρέχουν τα πάντα και βρίσκεις και τα πάντα απο εφαρμογές. Μιας κ εχεις εμπειρια με android one τι του λειπει απο εφαρμογες που τα αλλα εχουν απο default; Εχω δει οτι το 5.3 ειναι μεγαλο και οντως δε θελω τετοιες διαστασεις κινητου, ειδικα με τη δυσαναλογη αναλυση του γι αυτο λεω να περιμενω να δω το 6.3 Αν θα εκανα κινηση για huawei θα επαιρνα το p40 lite γι αυτο ανεφερα τα google services. 1 ώρα πριν, nk9 είπε Στα 250€ περίπου huawei nova 5t (ή honor 20 με μερικά ευρώ παραπάνω). Εχει google services, σωστα; Βλεπω εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα, με kirin 980 θα πεταει. Και νομιζω οτι τα αξιζει τα λεφτα του. Απλα δεν ειδα καπου αν ειναι 5g ready. Το ξερουμε αυτο; οχι οτι ειναι αποτρεπτικο να μην εχει αλλα αμα ειναι να το τσιμπησω θα ηθελα να εχει. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από alxnt
osfp1978 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε Αντικειμενικά τώρα, ούτε και το Νοκια 7.2 αξίζει τα χρήματα που έχει με τέτοιο hardware. και εγώ φαν του android one είμαι αλλά δυστυχώς υπάρχουν αρκετά θεματάκια (αργά updates η και προβληματικά) συν οτι ο κόσμος δεν τα προτιμά μιας και είναι "ξερό" λειτουργικό και δεν προσφέρει τίποτα οπως πχ σε ενα samsung που έχει εξτραδάκια. Αντίθετα στο android one θα πρέπει να κατεβάσεις έξτρα εφαρμογή. το 5.3 που ανέφερες, έχεις δει διαστάσεις; πέρα του ότι είναι τεράστιο, έχει 720p οθόνη και σε τέτοιο μέγεθος σίγουρα θα διακρίνεις τα πιξελ στην οθόνη. Αυτά που αναφέρεις για πράγματα που μια παίζουν και μια όχι, είναι μόνο στις νέες συσκευές της huawei που δεν έχουν Playstore. Στις υπόλοιπες εταιρίες μια χαρά τρέχουν τα πάντα και βρίσκεις και τα πάντα απο εφαρμογές. Συγνωμη αλλα ποιος σου ειπε οτι τα νεα huawei χωρις playstore εχουν προβλημα;Αυτες ειναι αρλουμπες.Εχω εταιρικο τετοιο κινητο και τρεχουν νερακι ολα.Απλα το appgallery δεν ειναι τοσο πλουσιο,ακομα,σε εφαρμογες.Μην παραπληροφορειτε τον κοσμο,ειναι ντροπη αυτο. 2
SeNNinhA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Nova 5t με κλειστα τα ματια. Μεχρι να εχουμε 5g στην Ελλαδα θα εχουμε αλλαξει 2-3 κινητα απο σημερα 2
nk9 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, alxnt είπε Μιας κ εχεις εμπειρια με android one τι του λειπει απο εφαρμογες που τα αλλα εχουν απο default; Εχω δει οτι το 5.3 ειναι μεγαλο και οντως δε θελω τετοιες διαστασεις κινητου, ειδικα με τη δυσαναλογη αναλυση του γι αυτο λεω να περιμενω να δω το 6.3 Αν θα εκανα κινηση για huawei θα επαιρνα το p40 lite γι αυτο ανεφερα τα google services. Εχει google services, σωστα; Βλεπω εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα, με kirin 980 θα πεταει. Και νομιζω οτι τα αξιζει τα λεφτα του. Απλα δεν ειδα καπου αν ειναι 5g ready. Το ξερουμε αυτο; οχι οτι ειναι αποτρεπτικο να μην εχει αλλα αμα ειναι να το τσιμπησω θα ηθελα να εχει. Όλα τα huawei και honor έως το 2019 είναι κομπλέ με google services. Το θέμα το έχουν τα μοντέλα του 2020. Το nova είναι του 2019, οποτε όλα καλά. Για μένα δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή στα 250. Το honor 20 επίσης είναι σχεδόν το ίδιο τηλέφωνο, αλλα ελαφρώς ακριβότερο. Βέβαια, στην ιεραρχία της γκάμας της honor έχει υψηλότερη θέση και αυτό ίσως λέει κάτι ως προς τη μελλοντική υποστήριξη. Μετά από αυτά θα έβαζα το mi note 10 lite, το μεγαλύτερο μειονέκτημα του οποίου κατα τη γνώμη μου είναι το λειτουργικό του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα