bill_zaf Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, neosstoforum είπε Καλησπέρα σας, εδώ και 3 χρόνια περίπου έχουμε στην κατοχή μας ένα Fiat Punto μοντέλο 2004. Το είχαμε αγοράσει δήθεν στα 100 χιλιάδες κάτι χιλιόμετρα αλλά προφανώς δεν ήταν πραγματικά. Δώσαμε και 3700€ τότε. Αλλά είναι diesel οπότε δεν έχουμε κανένα παράπονο ως προς την κατανάλωση και τις επιδόσεις. Τελευταία όμως άρχισε να βγάζει πολλά έξοδα. Πριν μερικές εβδομάδες αλλάχτηκε το μπροστά δεξί ακραξόνιο, έπειτα το πήγαμε για ευθυγράμμιση όπου τελικά βρέθηκε να είναι τρακαρισμένο (ήταν λίγο στραβό σε σημείο που να μην φαίνεται με γυμνό μάτι), οπότε θα το αλλάξουν ξανά τη Δευτέρα. Μετά θέλει και πάλι ευθυγράμμιση. Έτσι σκεφτόμαστε να το πουλήσουμε γύρω στα 2500€, να βάλουμε άλλα τόσα από πάνω και να αγοράσουμε κάτι πιο καινούριο. Από την άλλη, λέμε μήπως να το κρατήσουμε 1-2 χρόνια ακόμη ώστε μετά να ανεβούμε σε μπάτζετ. Εσείς τι θα κάνατε; Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τα κριτήρια μας - μοντέλο του 2010+ μέχρι 5000€ και 125.000 χιλιόμετρα - βρήκα μόνο αυτό. https://www.car.gr/24639732-hyundai-i-10-i10-diesel Το αυτοκινητο που ποσταρες πρεπει να ειναι euro4. Εχε υπ οψιν οτι δεν κυκλοφορει νομιμα σε αθηνα κ θεσσαλονικη.το προστιμο ειναι τσουχτερο αν σε πιασουν 1
neosstoforum Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, terry308 είπε Μπορείτε να δείτε Panda και punto για χρήση με φυσικό αέριο, cng, 2+1 υπάρχοντα πρατήρια στη Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή, αναμένονται άλλα 2. 300χλμ ~10€ Δεν κατοικούμε στη Θεσσαλονίκη, απλά εγώ σπουδάζω εκεί, αλλά το αυτοκίνητο μένει στους γονείς μου. Οπότε δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
terry308 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, neosstoforum είπε Δεν κατοικούμε στη Θεσσαλονίκη, απλά εγώ σπουδάζω εκεί, αλλά το αυτοκίνητο μένει στους γονείς μου. Οπότε δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Τότε εάν πάτε σε πετρελαιο ψάξε το τι euro είναι, μην έχετε τυχόν θέματα εντός Θεσσαλονίκης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα