Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχω ενα χρονο και ενα μηνα το τηλ και ξαφνικα σημερα το πρωι ενω το ειχα αφησει ως συνηθως να φορτισει το βραδυ μου φανηκε λιγο στραβο.Το παιρνω στα χερια μου και πραγματι εχει λιγο καμπυλωσει...ξερει κανεις τι μπορει να εχει συμβει? Να ξεκαθαρησω οτι δεν μπαινει ποτε σε τσεπη ουτε υπαρχει περιπτωση να καθησε καποιος απανω...Σημερα μετα απο φορτιση ξημερωσε στραβο!!! Με καλυπτει η εγγυηση η οχι? Το εχω αγορασει περσι τον Αυγουστο απο σκρουτζομαγαζο...εχει κλεισει χρονο δηλαδη οπως προανεφερα.Αν ξερει καποιος κατι ας μας δωσει τα φωτα του ...

• Like 1
Δημοσ.

Αν οντως δεν στραβωσε σε καποια τσεπη και δε το προσεξες, θα μπορουσε να εχει φουσκωσει η μπαταρια του κινητου, αν και κατι τετοιο γινεται συνηθως μετα απο 2-3 χρονια...

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, asmilon είπε

Αν οντως δεν στραβωσε σε καποια τσεπη και δε το προσεξες, θα μπορουσε να εχει φουσκωσει η μπαταρια του κινητου, αν και κατι τετοιο γινεται συνηθως μετα απο 2-3 χρονια...

Το οτι φουσκωσε η μπαταρια πως γινετε αυτο...ειναι κανονας μετα απο καιρο να φουσκωνει η μπαταρια? Με την εγγυηση τι παιζει?

Δημοσ.

Δεν ειναι κανονας, αλλα ειναι κατι που συμβαινει οχι μονο σε κινητα, το εχω δει να συμβαινει συχνα και σε laptop. Οι μπαταριες γενικα εχουν 6 μηνες εγγυηση, αντε στην καλυτερη 12. Το στραβωμα πως το βλεπεις σαν να ειναι απ΄εξω προς τα μεσα ή το αναποδο;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, asmilon είπε

Δεν ειναι κανονας, αλλα ειναι κατι που συμβαινει οχι μονο σε κινητα, το εχω δει να συμβαινει συχνα και σε laptop. Οι μπαταριες γενικα εχουν 6 μηνες εγγυηση, αντε στην καλυτερη 12. Το στραβωμα πως το βλεπεις σαν να ειναι απ΄εξω προς τα μεσα ή το αναποδο;

αν το τοποθετησουμε σε τραπεζι με την οθονη πανω ,το τηλεφωνο ειναι λυγισμενο πρις τα πανω...αφηνει δηλαδη κενο απο κατω του...εντωμεταξυ δεν το βλεπω φουσκωμενο πουθενα...μονο λυγισμενο.

Αν το πατησω λοιπον προς τα κατω ισιωνει..αλλα μολις το ξεπατησω ξαναστραβωνει...φοβαμαι αν το κανω πιο εντονα μηπως και επανερθει μαλλον θα σπασω την οθονη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...