Zerg13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μου παρουσιαζει ενα παραξενο προβλημα. Οταν εχω και τις 2 συσκευες ανοιχτες, η τελευταια που ανοιξε ειναι και η ενεργη. Ολα οκ μεχρι εδω. οταν παω να κλεισω αυτη που ειναι ενεργη, η ανενεργη παρολο που ειναι ανοιχτη, δεν μπαινει ποτε στο δικτυο. Οποτε εχω μια ανοιχτη συσκευη, offline. Και εμφανιζομαι σαν απενεργοποιημενος αν καποιος παει να με παρει τηλ. Το κανει και σε αλλους και πως φτιαχνετε; Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2020 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Από όσο ξέρω δεν κάνει να είναι και οι 2 συσκευές ανοικτές δες το παρόμοιο θέμα σε άλλο forum Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από bill2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Η σωστή χρήση είναι οτι πρέπει πρώτα να κλείσεις τη μια συσκευή και μετά να ανοίξεις την επόμενη. Τώρα αν δεν το κάνεις αυτό μπορείς να πραγματοποιήσεις μια κλήση από το κινητό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα