Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 150 ευρω αντε 180 οχι παραπανω
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Μονο Ελλαδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;Καινουριο
5) Μέγεθος οθόνης; Στις 6,3 το πολυ 6,5 υπο ορους μεγεθους
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);Οχι
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;Οχι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;Καλο θα ηταν
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Οχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)Κλησεις,μηνυματα,ιντερνετ και καμμια φωτογραφια

Εχω ξεχωρισει το p40 lite E και το redmi note 8.Αλλα λιγο παραπανω παιζουν τα  note 8 pro και p40 lite.Εχετε καποια γνωμη;

Επεξ/σία από ad276
Δημοσ.

To P40 lite αξιζει. Ασε το "Ε" ουτε να το σκεφτεσαι. Δεν εχουν ομως google services αλλα μπορεις να τα περασεις manual.

Εαν εισαι κοντα σε Σαλαμινα ή Καρδιτσα μπορεις να παρεις απο τον Κοτσωβολο το P20 στα μολις 174€

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/189305-huawei-p20-64gb-black-dual-sim

Επισης μπορεις να δεις τα

Redmi Note 9s

Realme 6

Προσωπικα μαλλον θα διαλεγα το P40 lite

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε με ενοχλει που δεν εχει google services....και τωρα huawei εχω....με play store ομως

Το note 9s το ειδα ,ειναι καλο αλλα πιο πολυ ερχεται σε παντοφλα

Οσο για το p20 ακυρο γιατι ειμαι σε νησι των Κυκλαδων....

Επεξ/σία από ad276
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

To P40 lite αξιζει. Ασε το "Ε" ουτε να το σκεφτεσαι. Δεν εχουν ομως google services αλλα μπορεις να τα περασεις manual.

Εαν εισαι κοντα σε Σαλαμινα ή Καρδιτσα μπορεις να παρεις απο τον Κοτσωβολο το P20 στα μολις 174€

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/189305-huawei-p20-64gb-black-dual-sim

Επισης μπορεις να δεις τα

Redmi Note 9s

Realme 6

Προσωπικα μαλλον θα διαλεγα το P40 lite

Γιατι απορριπτεις το note 8 pro.Μηπως λογω mediatek;

Δημοσ.

Προς το p40 lite κλεινω,λογω του οτι εχω ηδη huawei απο το οποιο εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.Απλα βλεπω οτι εδω πολλοι αποφευγουν να προτεινουν το note,προφανως λογω επεξεργαστη.Αλλα εξω ειναι πολυ δημοφιλες και σε καλη τιμη πλεον στα 170 ευρω περιπου.

Μειονεκτημα του p40 lite οτι δεν παιρνει microsd αλλα nano memory card.Και εχω πολλα αρχεια σε microsd.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ad276 είπε

Προς το p40 lite κλεινω,λογω του οτι εχω ηδη huawei απο το οποιο εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.Απλα βλεπω οτι εδω πολλοι αποφευγουν να προτεινουν το note,προφανως λογω επεξεργαστη.Αλλα εξω ειναι πολυ δημοφιλες και σε καλη τιμη πλεον στα 170 ευρω περιπου.

Μειονεκτημα του p40 lite οτι δεν παιρνει microsd αλλα nano memory card.Και εχω πολλα αρχεια σε microsd.

Μια χαρα ειναι ο επεξργαστης του και εχει αποδειχθει πολυ καλος και αξιοπιστος. Καταλοιπα του παρελθοντως ειναι αυτα. 

Οι καρτες της Huawei ειναι ακριβες αλλα νομιζω πιο γρηγορες ομως.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,ξανα...

Λοιπον ηδη χαιρομαι το p40 lite και μεχρι τωρα ολα λεοτουργουν τελεια.

Τωρα γραφω για λογαριασμο ξαδερφου ο οποιος ψσχνει κινητο στα ιδια λεφτα δηλαδη 150-160 ευρω με σχετκα ελαφρια χρηση internet,youtube,λιγες φωτο και καθολου παιχνιδια....Αλλα εχει και κολλημα με την xiaomi (εχει το redmi note 5).

Ειδε το δικο μου p40 lite αλλα δεν καταφερα να τον πεισω :)

Προτιμαει xiaomi.....και εχει δει redmi note 8,note 8T,note 9 εως τα 150€ και αν παει για παραπανω λεφτα οριακα το note 8 pro....Για τα note 9s και note 9 pro δεν το σκεφτεται λογω υπερβολης στο μεγεθος.Ενω και το note 9 ειναι αρκετα μεγαλο ενω το note 8 pro ειναι οριακο.

Οποτε για πειτε καποια γνωμη γιατι εγω note-ιασα.....😁

Επεξ/σία από ad276

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...