Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα ναι.

Τα έχω και έχω γράψει αναλυτικό review. Έχουν εξαιρετικό ήχο, όχι noise cancellation. Κλήσεις έτσι κι έτσι.

Δε συνοδεύονται από κάποιο app και δεν υπάρχουν ear pads για καλύτερη εφαρμογή στα αυτιά σας. Ένα μέγεθος για όλους και απευθείας το πλαστικό στα αυτιά. Επίσης, δεν υπάρχει κάποιο app για equalizer κλπ

Έχουν βγει ακουστικά με πολύ καλύτερη αυτονομία. Και προσοχή: όσοι έχετε ακουστικά και πηγαίνετε στο προηγούμενο / επόμενο τραγούδι με click στα ακουστικά  ΜΗΝ τα αγοράσετε. Δε διαθέτουν τέτοια λειτουργία και θα σπάζεστε όταν θα πρέπει να βγάλετε το κινητό για να αλλάξετε τραγούδι.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

@imvrios: Επειδη δεν προλαβα τη προσφορα εχεις να προτεινεις κατι αναλογο σε αυτα τα χρηματα με καλυτερη αυτονομια;

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα και με ικανοποιητικό ήχο (χειρότερο των Xiaomi όμως, αυτό είναι το δυνατό τους σημείο) πάρε αυτά: https://www.amazon.de/dp/B07TTB8S8F

Στην κανονική τιμή τα Xiaomi ανταγωνίζονται τα Creative Outlier Air που είναι πολύ καλά ακουστικά για τα 60€ που παίζουν σε προσφορά συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.

Και χθες βγήκαν εκτός στοκ και μετά ξαναμπήκαν. Μήπως γνωρίζει κανείς πως θα αναβαθμίσουμε το firmware; Υποτίθεται τα κινέζικα αναβαθμίζονται και έχει βελτιώσει πολύ το ακουστικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, morfeas-dsl- είπε

Και χθες βγήκαν εκτός στοκ και μετά ξαναμπήκαν. Μήπως γνωρίζει κανείς πως θα αναβαθμίσουμε το firmware; Υποτίθεται τα κινέζικα αναβαθμίζονται και έχει βελτιώσει πολύ το ακουστικό.

Αναβαθμίζονται όντως. Πρέπει να κατεβάσεις την AI εφαρμογή της Xiaomi που δεν είναι διαθέσιμη στο Google Play. Εμένα μου δουλεύει αυτή η έκδοση: https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-xiaoai-lite-multi-language-english-t4026453

Πρέπει να τα κάνεις unpair από το κινητό, να εγκαταστήσεις την εφαρμογή με το apk, από εκεί να ψάξεις και να προσθέσεις τα ακουστικά ως bluetooth device και μόλις συνδεθούν θα ξεκινήσει αυτόματα το update. Να ξέρεις όμως ότι μετά το update έχουν αναφέρει προβλήματα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ . Γνώμη σου δηλαδή να μην το κάνω; ( Όταν με το καλό έρθουν φυσικά). Για τα λεφτά τους πρεπει να είναι καταπληκτικα. Γνωστός μου τα είχε πάρει 115 πριν λίγους μήνες.

Δημοσ.

Εμένα όταν το έκανα ήταν επιτυχές αλλά για 5 λεπτά μετά το update τα ακουστικά ήταν σαν νεκρά. Νόμιζα ότι τα μπρίκαρα. Ούτε η εφαρμογή μπορούσε να συνδεθεί μεταξύ τους.

Αφού τα εγκαταστήσεις να απεγκασταστήσεις την εφαρμογή και να την εγκαταστήσεις ξανά μελλοντικά όταν θα υπάρχει νεότερο update. Δεν υπάρχει λόγος να τρέχεις κινέζικό ai για ένα firmware μια στο τόσο.

Ο γνωστός σου δε τα πήρε από Κίνα φαντάζομαι. Είναι μήνες ολόκληροι που είχα ανεβάσει προσφορά στα ~60€. Αν πληρώναμε μόνο τον ήχο θα άξιζαν τα 115€. Συνολικά όμως όχι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Όχι από Κωτσόβολο νομίζω. Την εφαρμογή στα αγγλικά έβαλες ή κάποια από τα άλλα apk που προτείνουν και ίσως έχουν και νεότερο firmware; Διαβάζω ότι όσοι τα μπρικαραν στο δεξί ήταν επειδή τα έβγαλαν νωρίτερα από τη θήκη. Επίσης κάποιος λέει ότι νεότερα firmwares ίσως κόβουν το update σε global έκδοση.

Ξανά η προσφορά.

Δημοσ.

Στα αγγλικά. Και μου εγκατέστησε το 2.6.9 που ενίσχυσε το μπάσο και για εμένα έχουν ιδανικό ήχο. Δε με καίει να πάω στην 2.7.1 με κίνδυνο να χαλάσω τα ακουστικά. 

Όταν θα παραλάβεις, στο πίσω μέρος της συσκευασίας έχει ένα qr code. Αν το σκανάρεις, θα σου κατεβάσει την τελευταία έκδοση του Mi Ai. Με apks τρίτων ασχολείσαι μόνο αν ο browser του κινητού σου σου κάνει force close τη σελίδα και δε κατεβάζει την εφαρμογή. Third Party apks είναι πάντοτε security risk.

Πρέπει να έχεις ένα δεύτερο κινητό με google translate και να σημαδεύεις το κινητό σου real time όσο γίνεται το update για να έχεις μετάφραση και να καταλαβαίνεις τι γίνεται. Εγώ δεν αποδέχτηκα το ρίσκο της διαδικασίας. 

Εν τω μεταξύ βλακείες της Xiaomi. Γιατί αν έχει χρησιμοποιήσει Mi Home, και το Mi Ai την ίδια σελίδα πρακτικά σου φορτώνει όταν προσθέτεις συσκευή, απλώς αναγνωρίζει και τα ακουστικά ενώ το Mi Home όχι. Θα μπορούσαν να τα έχουν βάλει και στο Mi Home. Και εκεί τον κινεζικό server έχω ορίσει για τις άλλες συσκευές που έχω αγοράσει από Κίνα και τις αναγνωρίζει και τους κάνει update, όλα κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι έχω mi home και βολεύει αρκετά. Και εγώ κινεζικό σεβερ εκεί, γιατί για κάποιο λόγο οι ευρωπαϊκοί μου κολλούσαν. Οπότε όταν με το καλό έρθουν αναφέρω. Ευχαριστώ ξανά!

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί το skroutz έχει κάνει λάθος grouping. Το kaizer που είναι και γενικά πολύ αξιόπιστο, έχει την pro έκδοση. Ο δεύτερος όμως έχει την basic έκδοση. ΔΕΝ είναι το ίδιο προϊόν.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, imvrios είπε

ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί το skroutz έχει κάνει λάθος grouping. Το kaizer που είναι και γενικά πολύ αξιόπιστο, έχει την pro έκδοση. Ο δεύτερος όμως έχει την basic έκδοση. ΔΕΝ είναι το ίδιο προϊόν.

Ισχύει, ο κωδικός στο kaizer (ZBW4493GL) είναι ίδιος με αυτό του Amazon, ενώ στο άλλο κατάστημα είναι διαφορετικός. Πάντως οπτικά φαίνονται ίδια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...