Nick35 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Καλημέρα, Επειδή είμαι άσχετος από αυτοκίνητα, υπάρχει κάποιος κάτοχος η κάποιος που το κατέχει με το αντικείμενο να μου πει τι θέματα βγάζει το συγκεκριμένο μοντέλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Εξαιρετικό και απροβλημάτιστο. Πηγαινε με κλειστά τα μάτια. Εξυπακούεται καλός έλεγχος σε εξειδικευμένο συνεργείο ή αντιπροσωπεία
Nick35 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ φίλε Εννοείται θα το ελέγξω με μηχανικό απλά διάβασα κάτι για τριξιματα στην καμπίνα, προβλήματα στο τιμόνι, διαρροές, σκουριές και με τράβηξε πίσω...δεν περιμένω να είναι όλα τέλεια εννοείται (μεταχειρισμένο άλλωστε) αλλά μην με αφήσει και παντελόνι. Έχεις εμπειρία γενικά από το αυτοκίνητο; Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από Nick35
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Τριξίματα στην καμπίνα ΟΛΑ τα αμαξια πάνω από 5 χρόνια βγάζουν. Κάποια ξεκινανε μάλιστα από το πρώτο εξάμηνο. Η Bmw έχει τη μαγκιά να τα αναγνωρίζει και μπορεί και τα φτιάχνει (και μάλιστα δωρεάν). Σκουριες δε βγάζουν για κανένα λόγο (εκτός εάν είναι εισαγωγής ή τρακαρισμένα). Οσον αφορά πρόβλημα στο τιμόνι δεν έχει αναφερθεί ποτέ εξ όσων έχω διαβάσει σε σχετικό και μάθει σε εξειδικευμένα συνεργεία ούτε και διαρροές (με εξαίρεση τη φυσιολογική φθορά φλάντζα ψευτοκαπακου κ ίσως κάρτερ που όπως και να έχει όταν περάσεις τις 150000 χλμ τα περιμένεις σε όλα τα Αμαξια κ φυσικά δεν έχουν σοβαρό κόστος). all in all από την εμπειρία μου το F20 είναι ένα πολύ καλό και απροβλημάτιστο Αμαξι (σε σχέση με τον προκάτοχο και τον διάδοχο του που δεν ήταν τόσο καλά). Να σημειώσω οτι αναφέρομαι στον τετρακύλινδρο κινητήρα Βενζίνης και σε αυτόν να πας
Nick35 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Ωραίος μου ξεκαθαρισες αρκετά. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Apeiron13 είπε Service ανα 30.000 χλμ (ή 2ετια) ειναι στα 200 ευρω (λαδια και φιλτρα) , και ανα 60.000 χλμ (ή 4ετια) στα 280 ευρω (περιλαμβανει αλλαγες υγρων φρενων και ελεγχο αμαξωματος) Μην το κανείς αυτό το λάθος. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ. Στα βενζινοκίνητα turbo αλλαγή λαδιών ανά 8000 χλμ ατα πετρέλαια ανά 15000 χλμ... οτιδηποτε άλλο είναι καταστροφή για τον κινητήρα 1
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, Apeiron13 είπε Εχει να κανει με την μεση ωριαια ταχυτητα. Δηλαδη εχει να κανει με τις ωρες λειτουργιας του κινητηρα. Ξερω τι κανω.... Ξερει και η BMW! Αναλυτικα για να καταλαβεις. Πετρελαιο Την αλλαγη λαδιων στα 30.000 χλμ την κανω με μεση ωριαια ταχυτητα τα 60 χλμ. Την αλλαγη λαδιων στα 15.000 χλμ θα την εκανα εφοσον ειχα μεση ωριαια ταχυτητα τα 30 χλμ. Βενζινες Την αλλαγη λαδιων στα 15.000 χλμ την κανεις με μεση ωριαια ταχυτητα τα 60 χλμ. Την αλλαγη λαδιων στα 7.500 χλμ θα την εκανες εφοσον ειχες μεση ωριαια ταχυτητα τα 30 χλμ. Γενικα οι βενζινες εχουν την ταση να τρωνε και λαδακι. Αντιθετα το πετρελαιο δεν τρωει ουτε γραμμαριο. (απο προσωπικη εμπειρια) Εντάξει μιλάω γενικά για ένα Αμαξι που κινείται στην Αθήνα. Επίσης καθόλου καλό δεν είναι να μένουν 2 χρόνια τα Λαδια μέσα στο κινητήρα. υγ ξεραδια ξέρει η Bmw. Κ στο δικό μου έλεγε 25000 για αλλαγή κ στην πορεία που είδε να διαλύονται τα μοτέρ το κατέβασε στις 15000...
ScooterSuzas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 παίζει μεγάλο ρόλο η περιοχή που βρίσκεται ένα αυτοκίνητο, το κλίμα ,η κίνηση σε πόλη, αυτά επηρεάζουν την συχνότητα που θα πρέπει να αλλαζονται τα λάδια... Δεν μπορεί να κινείσαι στην Αθήνα καινα αλλάζεις λάδια όπως σε μια επαρχιακή πόλη στη Σουηδία για παράδειγμα ...
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Apeiron13 είπε Ακου για να μαθαινεις, μεσα στην Αθηνα εισαι με απο 20 εως 25 χλμ μεση ωριαια ταχυτητα. Αλλαγη λαδιων πρεπει να κανεις πριν τα 7500 χλμ. θεωρητικα. Βενζινη και 25.000 χλμ ? Ελεγε τετοιο πραγμα η BMW! Τα 30.000 χλμ τα κανω σε 12 μηνες...ισως και λιγοτερο. Ειμαι 25% Αθηνα και 75% εκτος Αθηνας. Oποτε για Service παω ανα 11 μηνες περιπου. Να μάθω δε χρειάζεται ξέρω μετά από 6 γερμανικά ευτυχώς ή δυστυχώς. Σε κανένα Αμαξι ποτέ δε πήγα πάνω από 8000 ή 12 μήνες για σέρβις Ναι φυσικά αυτό έλεγε στη Ε87 lci όταν το πηρα, 25000 ή 24 μηνες. Εάν το είχα ακόμα θα σου έβγαζα φωτογραφία κ το βιβλίο σέρβις αλλά το έστειλα... Είχε στείλει και ενημερωτικό γράμμα για την αλλαγή στα διαστήματα το 2012 αν θυμαμαι καλά. Ευτυχως που δε τους ακουσα κ άλλαζα όταν θεωρούσα εγώ ότι έπρεπε γιατί στην πορεία όσοι τους άκουσαν κατέληξαν με χαλασμενεσ φριτέζες. Για εμένα ανεξαρτήτως συνθηκών Ή χλμ τουλάχιστον μια φορά το χρόνο πρέπει να αλλάζονται Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από paylidis 1
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Apeiron13 είπε Αντι να κουραζουν τους καταναλωτες με τις ωρες λειτουργιας του κινητηρα σου λενε στα ταδε χλμ ή στο ταδε ετος. Για να σε πιανει ειτε το ενα ειτε το αλλο σχετικα αμεσα. Τωρα μοτερ βενζινη και 25.000 χλμ φαινεται insane. Μαλλον πειραματα εκανε η BMW. 😅 Πολλά πειράματα έκανε με το Ν43 και τα πλήρωσαν τα κορόιδα που έδωσαν 30-50 χιλιάδες για Αμαξι (σειρές 1 & 3). Ο λόγος που τα κάνει αυτά με τα πολλά χλμ είναι το μάρκετινγκ για να στο βγάλει (όχι τόσο εσένα ως ιδιώτη οσο την εταιρεία leasing) πιο οικονομικό σε συντήρηση ώστε να προτιμηθεί. Στην πράξη είναι καφρίλα να αφήσεις τόσα πολλά χλμ Λαδια ειδικά εάν τα κανείς σε πολή (εάν τα κανείς σε αυτοκινητόδρομο Με μόνιμα >60 οκ δεν έγινε κάτι αρκει έστω μια φορά το χρόνο να αλλαχθούν ) Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από paylidis
NickTG Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 1 hour ago, Apeiron13 said: πέφτω και σε κίνηση και όταν πάω δουλειά και όταν επιστρέφω. Μπορεις να δεις την μεση ωριαια ταχυτητα του μήνα, ειναι 67,6 χλμ. Με μέση 67.6 είναι ξεκάθαρο ότι πέφτεις και στο πήγαινε και στο έλα σε κίνηση. Τι να λέμε τώρα! Εκτός αν εννοείς κίνηση για καμιά 200αρια μέτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα