Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα 

Επειδή δεν έχω ξανά πάρει από αμαζον και επειδή είμαι σε επαρχία αν παραγγείλω κάποιο πράγμα μόλις έρθει αυτό θα σταλθεί στον χώρο μου με κάποια ελληνική εταιρία courier π. Χ acs speedex.. Η με άγνωστη?? 

Δημοσ.

Πλεον εχει και μεταφορικη που συνεργαζεται το Αμαζον οποτε εξαρταται.

Το μονο σιγουρο ειναι πως πλεον ερχεται στην πορτα σου οτι παραγγειλεις, στην Αθηνα εστω (επαρχια δεν μπορω να πω).

• Like 1
Δημοσ.

Και στην επαρχία έρχεται στην πόρτα σου με κούριερ . Δεν έρχονται όμως συνέχεια με την ίδια (τουλάχιστον σε εμένα ) οπότε ανάλογα τις εταιρείες που έχει η περιοχή σου θα φας και το ανάλογο πρήξιμο μέχρι να στο φέρουν .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, siracos είπε

Και στην επαρχία έρχεται στην πόρτα σου με κούριερ . Δεν έρχονται όμως συνέχεια με την ίδια (τουλάχιστον σε εμένα ) οπότε ανάλογα τις εταιρείες που έχει η περιοχή σου θα φας και το ανάλογο πρήξιμο μέχρι να στο φέρουν .

Πάντως σε καμία περίπτωση Ή τουλάχιστον πολύ σπάνια έχει συμβεί να ξεπεράσουν το χρονικό όριο που έχει οριστεί κατά την αγορά, Εγώ είχα καθυστερήσεις με την ΕΛΤΑ Courier, τους έκανα παράπονο Και από τότε πάντα έρχεται με ups

Επεξ/σία από slk200gr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ παιδιά 

Απλα επειδή είμαι σε χωριό για αυτό ρώτησα για να μην έχω θέμα με την μεταφορική και την παράδοση 

Επεξ/σία από πανηλειακός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...