Προς το περιεχόμενο

Αγορα GALAXY S20+ SNAPDRAGON

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Ολα ειναι σχετικα. Το θεμα ειναι να μην σου στραβωσει. Γιατι εαν στραβωσει το θεμα δεν ειναι σιγουρο οτι θα το λυσεις με τους Κινεζους ευκολα και σωστα.

Διαβασε την περιπετεια του @lionheart75 απο την μεση της σελιδας 5 και αποφασισε μονος σου:

Εκατσα κανα 2ωρο και διαβασα την εξελιξη της συγκεκριμενης υποθεσης σ ευχαριστω πολυ!

Απο αυτα που εχω δει μαλλον θα το προχωραγα με το συγκεκριμενο site γιατι εχω διαβασει πολυ περισσοτερες καλες κριτικες απο χρηστες εδω του φορουμ που το χρησιμοποιουν χρονια παρα αρνητικες. Αδιαμφισβήτητα ο lionhart περασε μεγαλη ταλαιπωρια παντως αλλα με αυτες τις αγορες παντα υπαρχει ρισκο δυστυχως.

Σημειωνω οτι ο ΜΟΝΟΣ λογος που δεν αγοραζω τη συσκευη απο ελλαδα ειναι καθαρα θεμα ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ. Δεν προτιμω ν αγοραζω συσκευες τοσο μεγαλης αξιας απο το εξωτερικο ρισκαροντας την εγγυηση ομως η Samsung μας εχει δωσει την μπλεμπα στην Ευρωπη δυστυχως.

Αν καποιος εχει καποιο αλλο πιο αξιοπιστο site να προτεινει για την αγορα η περαιτερω πληροφοριες θα βοηθουσε. Ευχαριστω.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Alex36king είπε

Εκατσα κανα 2ωρο και διαβασα την εξελιξη της συγκεκριμενης υποθεσης σ ευχαριστω πολυ!

Απο αυτα που εχω δει μαλλον θα το προχωραγα με το συγκεκριμενο site γιατι εχω διαβασει πολυ περισσοτερες καλες κριτικες απο χρηστες εδω του φορουμ που το χρησιμοποιουν χρονια παρα αρνητικες. Αδιαμφισβήτητα ο lionhart περασε μεγαλη ταλαιπωρια παντως αλλα με αυτες τις αγορες παντα υπαρχει ρισκο δυστυχως.

Σημειωνω οτι ο ΜΟΝΟΣ λογος που δεν αγοραζω τη συσκευη απο ελλαδα ειναι καθαρα θεμα ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ. Δεν προτιμω ν αγοραζω συσκευες τοσο μεγαλης αξιας απο το εξωτερικο ρισκαροντας την εγγυηση ομως η Samsung μας εχει δωσει την μπλεμπα στην Ευρωπη δυστυχως.

Αν καποιος εχει καποιο αλλο πιο αξιοπιστο site να προτεινει για την αγορα η περαιτερω πληροφοριες θα βοηθουσε. Ευχαριστω.

Αν δε σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, δεν είναι και τόσο tragic ο 990. Σίγουρα κατώτερος του SD, αλλά αν το βρεις σκρουτζ ή εδώ αγγελίες σε μια καλή τιμή, μην κολλάς, χτυπα το.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπον ετσι αναφορικα να μην μενει ημιτελες το θεμα για καποιον που θα βρεθει στη θεση μου. Εκανα την αγορα εν τελει απο το site, μου ηρθε σε κατι λιγοτερο απο μηνα. Ημουν σε επικοινωνια συνεχως με το site και μου απανταγαν κανονικα απλα μονο καθημερινες, σκ δεν τα βλεπουν. Το κινητο ειναι αψογο πληρως λειτουργικο και η τιμη ειναι η πιο ανταγωνιστικη που εχω βρει χωρις τελωνειο. Δουλευει κανονικα στα ελληνικα και οι κλησεις κανονικα κανενα προβλημα στο σημα!  Μονο το μενου ρυθμισεων ειναι στα Αγγλικα. Ευχαριστω σε ολους που με βοηθησαν καλη συνεχεια!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...