Alex36king Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Γεια σας θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με την αγορα του ανωτερω στο παρακατω site. https://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-s20-g9860-12gb-128gb-dual-sim-5g-white-1.html Το συγκεκριμενο site απ οτι ειδα απο αλλο post που εχει αναρτηθει εδω ειναι εμπιστο απλα θα ηθελα να σιγουρευτω οτι το συγκεκριμενο μοντελο συσκευης θα δουλευει κανονικα με ελληνικη SIM, ελληνικο MENU. Αν υπαρχει καποιος που έχει κάνει την αγορα η που εχει τις τεχνικες γνωσεις θα βοηθουσε πολύ ευχαριστω.
Alex36king Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, alan boy είπε Δεν δουλεύει το λινκ Δουλευει απλα θελει λιγα δευτερολεπτα να φορτωσει το site.
anax111 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Από το συγκεκριμένο site είχα τολμήσει να αγοράσω ένα δίκαρτο Sony Xperia που δεν υπήρχε στην Ελλάδα. Το τηλέφωνο ήρθε κανονικά σε άριστη κατάσταση καινούριο ακριβώς το μοντέλο που είχα ζητήσει. Όταν μου έσπασε η οθόνη του η ελληνική αντιπροσωπεία αρνήθηκε να μου το επισκευάσει ακόμα και με δικά μου έξοδα (!) μιας και δεν το κάλυπτε η εγγύηση. Επικοινώνησα με το site που κανόνισε την αποστολή της συσκευής σε Αγγλία και την επισκευή του με απόλυτα λογικό κόστος, κάπου 180 €. Η οθόνη του συγκεκριμένου μοντέλου είχε τότε την μεγαλύτερη ανάλυση στην αγορά. Η όλη διαδικασία κράτησε κάπου 40 ημέρες. Σαν site λοιπόν βεβαιώνω πως είναι απόλυτα αξιόπιστο. Η συσκευή σου θα λειτουργεί κανονικότατα στην Ελλάδα αλλά μην περιμένεις εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία. Θα σου συνιστούσα να επικοινωνήσεις με το site και να βεβαιωθείς πρώτον ότι όντως το μοντέλο είναι αυτό που αναφέρεται με τον snapdragon και δεν πρόκειται για λάθος του site και μετά να τους ρωτήσεις και για την εγγύηση. Επίσης δεν χάνεις τίποτα να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις στην ελληνική αντιπροσωπεία εάν δέχονται την εγγύηση συσκευών που αγοράστηκαν ΗΠΑ και δεν πωλούνται Ελλάδα. Το βλέπω λίγο απίθανο αλλά καλό θα είναι να ξέρεις. Εάν από το site σου απαντήσουν ότι αναλαμβάνουν αυτοί την εγγύηση η δική μου εμπειρία έδειξε ότι μπορείς να τους εμπιστευτείς.
Alex36king Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 41 λεπτά πριν, anax111 είπε Από το συγκεκριμένο site είχα τολμήσει να αγοράσω ένα δίκαρτο Sony Xperia που δεν υπήρχε στην Ελλάδα. Το τηλέφωνο ήρθε κανονικά σε άριστη κατάσταση καινούριο ακριβώς το μοντέλο που είχα ζητήσει. Όταν μου έσπασε η οθόνη του η ελληνική αντιπροσωπεία αρνήθηκε να μου το επισκευάσει ακόμα και με δικά μου έξοδα (!) μιας και δεν το κάλυπτε η εγγύηση. Επικοινώνησα με το site που κανόνισε την αποστολή της συσκευής σε Αγγλία και την επισκευή του με απόλυτα λογικό κόστος, κάπου 180 €. Η οθόνη του συγκεκριμένου μοντέλου είχε τότε την μεγαλύτερη ανάλυση στην αγορά. Η όλη διαδικασία κράτησε κάπου 40 ημέρες. Σαν site λοιπόν βεβαιώνω πως είναι απόλυτα αξιόπιστο. Η συσκευή σου θα λειτουργεί κανονικότατα στην Ελλάδα αλλά μην περιμένεις εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία. Θα σου συνιστούσα να επικοινωνήσεις με το site και να βεβαιωθείς πρώτον ότι όντως το μοντέλο είναι αυτό που αναφέρεται με τον snapdragon και δεν πρόκειται για λάθος του site και μετά να τους ρωτήσεις και για την εγγύηση. Επίσης δεν χάνεις τίποτα να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις στην ελληνική αντιπροσωπεία εάν δέχονται την εγγύηση συσκευών που αγοράστηκαν ΗΠΑ και δεν πωλούνται Ελλάδα. Το βλέπω λίγο απίθανο αλλά καλό θα είναι να ξέρεις. Εάν από το site σου απαντήσουν ότι αναλαμβάνουν αυτοί την εγγύηση η δική μου εμπειρία έδειξε ότι μπορείς να τους εμπιστευτείς. Ειχες και ελληνικο μενου με το xperia; Μ ενδιαφερει κυριως αν θα μπορώ να έχω ελληνικό μενού και να δουλεύουν οι SIM φυσικα. Για την εγγυηση θα ρωτησω σ ευχαριστω
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δεν χρειαζεται να ρωτησεις κατι για την εγγυηση. Αγοραζεις μοντελο που προοριζεται για αλλες αγορες εκτος Ευρωπης. Η εδω Smartec δεν σε καλυπτει αν παθει το οτιδηποτε. Εχει ρωτηθει και παλιοτερα για Snapdragon μοντελα απο εξωτερικο(Ηπα,Hong Kong). Εαν παθει κατι η συσκευη,υπευθυνος για αυτην ειναι ο πωλητης που εγινε η αγορα. Μονο η Apple εχει παγκοσμια εγγυηση στις συσκευες της. 1
anax111 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Alex36king είπε Ειχες και ελληνικο μενου με το xperia; Μ ενδιαφερει κυριως αν θα μπορώ να έχω ελληνικό μενού και να δουλεύουν οι SIM φυσικα. Για την εγγυηση θα ρωτησω σ ευχαριστω Το Xperia είχε ελληνικό μενού. Αλλά η κάθε εταιρία ακολουθεί διαφορετική πολιτική πάνω σε αυτό και για κάθε μοντέλο. Δεν σημαίνει ότι επειδή είχε το Xperia θα έχει και το S20
ScooterSuzas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Εάν είναι SM-G9860 προορίζεται για την αγορά China δες εδώ https://www.getdroidtips.com/samsung-galaxy-s20-plus-model-number/
Alex36king Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, ScooterSuzas είπε Εάν είναι SM-G9860 προορίζεται για την αγορά China δες εδώ https://www.getdroidtips.com/samsung-galaxy-s20-plus-model-number/ Λεει κινα ιαπωνια και βραζιλια. Δεν ξερω βεβαια αν σημαινει οτι δεν θα λειτουργει εδω Ελλαδα?
ScooterSuzas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 οι μπάντες θα δουλεύουν, full ελληνικά δεν το νομίζω τουλαχιστον στο menu...
ocelotgr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Προφανώς κ θα εχεις ελληνικά: VoLTE/VoWIFI δεν ξερω αν θα παίζουν βέβαια, αν κάποιος έχει προηγούμενη ανάλογη εμπειρία ας την αναφέρει. 1
Alex36king Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 12 ώρες πριν, ocelotgr είπε Προφανώς κ θα εχεις ελληνικά: VoLTE/VoWIFI δεν ξερω αν θα παίζουν βέβαια, αν κάποιος έχει προηγούμενη ανάλογη εμπειρία ας την αναφέρει. Που ακριβώς τα χρησιμοποιούμε αυτά? Έχω ακούσει ότι δεν δουλεύει το VoLTE όντως
ocelotgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Αν ισχυει οτι κ για το s10 snapdragon, σε διπλανο φορουμ λενε οτι δουλευουν κανονικα. Wifi calling = vowifi, που συνηθως παει πακετο με volte (=voice over lte, φωνη μεσω 4g ουσιαστικα)
Alex36king Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Στις 28/8/2020 στις 4:31 ΠΜ, ocelotgr είπε Προφανώς κ θα εχεις ελληνικά: VoLTE/VoWIFI δεν ξερω αν θα παίζουν βέβαια, αν κάποιος έχει προηγούμενη ανάλογη εμπειρία ας την αναφέρει. Σ ευχαριστω πολυ με βοηθησες που μου παρεθεσες τη λιστα με τις γλωσσες...οντως εχει και ελληνικα!
SeNNinhA Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Στις 22/8/2020 στις 3:59 ΠΜ, Alex36king είπε Γεια σας θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με την αγορα του ανωτερω στο παρακατω site. https://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-s20-g9860-12gb-128gb-dual-sim-5g-white-1.html Το συγκεκριμενο site απ οτι ειδα απο αλλο post που εχει αναρτηθει εδω ειναι εμπιστο απλα θα ηθελα να σιγουρευτω οτι το συγκεκριμενο μοντελο συσκευης θα δουλευει κανονικα με ελληνικη SIM, ελληνικο MENU. Αν υπαρχει καποιος που έχει κάνει την αγορα η που εχει τις τεχνικες γνωσεις θα βοηθουσε πολύ ευχαριστω. Ολα ειναι σχετικα. Το θεμα ειναι να μην σου στραβωσει. Γιατι εαν στραβωσει το θεμα δεν ειναι σιγουρο οτι θα το λυσεις με τους Κινεζους ευκολα και σωστα. Διαβασε την περιπετεια του @lionheart75 απο την μεση της σελιδας 5 και αποφασισε μονος σου: 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα