Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/8/2020 στις 1:52 ΠΜ, Tsoukos87 είπε

Καλησπέρα σας, 

Θα ήθελα την γνώμη σας και την βοήθεια σας. 

Είμαι στο ψάξιμο για αυτοκίνητο μιας και το προηγούμενο που είχα το τράκαρα πριν λίγο καιρό και λόγω κόστους δεν αξίζει να φτιαχτεί επειδή ήταν παλιό αμάξι (Seat Ibiza 2002).

Ψάχνω για μικρό και μικρομεσαίο αυτοκίνητο κυρίως για πόλη αλλά και για καμία εκδρομή. 

Έχω βρει κάποια αμάξια από το car.gr από ιδιώτες και μάντρες.

Ιδιώτες :

Opel Corsa 2010

Hyundai i30 2010

Opel Corsa 2010 Diesel

Μάντρες :

Peugeot 207 2011

Peugeot 207 2009

Kia ceed 2009

Από τις μάντρες έχω ακούσει καλά λόγια για το πρώτο με το Peugeot 207 του 2011 είναι η autovalue. 

Για τους άλλους 2 δεν ξέρω σχεδόν τίποτα. 

Τα κριτήρια που κοιτάω είναι :

Κόστος έως 6000 €. 

Χρονολογία από το 2008. 

Χιλιόμετρα έως 125000.

Κυβικά έως 1400.

Πόρτες 4-5 (είχα 3θυρο πριν και μας είχε γονατίσει η ιστορία αυτή μπες βγες να βάλεις - βγάλεις το παιδί από εκεί.) 

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και όποια πρόταση έχετε να την πείτε ή αν έχετε παρατηρήσει κάποια πρόσφατη αγγελία με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! 

Καλησπέρα,

αυτή τη στιγμή πουλάω ένα Honda Civic 1.8 του 2008 σε τιμή 5.500.

Αν ενδιαφέρεστε ενημερώστε με.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Θα συμφώνησω για το Auris οτι δεν εχει και πολυ σπορ στήσιμο.
Το ολο θεμα ειναι η εμφανιση του γιαυτο και μπερδευει κοσμο..

Νομιζεις οτι ειναι ενα γρηγορο αυτοκινητο σε ιδια κατηγορια με Golf πχ  αλλα δεν, στην πραγματικοτητα ολα αυτα τα ιαπωνικα οπως πχ και το jazz της honda ειναι πολυ τυπικα , τιμια αυτοκινητάκια τα οποια σε πανε απο το Α στο Β σημειο ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ και τιποτα παραπανω .

Δημοσ.

Το Auris πρώτης γενιάς είναι κουτί με ρόδες. Όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο, κάνει φουλ. Όποιος ψάχνει στοιχείωδη πράγματα σε θέμα οδήγησης/άνεσης, τότε καλύτερα να πάρει κανα άλλο αυτοκίνητο...

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έπειτα από λίγο καιρό το Νοέμβριο του 20 μετά από πολλή σκέψη έκανα μια επένδυση σε κάτι ακριβότερο και νεότερο και αγόρασα μεταχειρισμένο (8000 €) Renault Clio του 2016 με 85000 χλμ, 1.500 κυβικά 75 ίπποι, πετρέλαιο και euro 6 με μηδενικά τέλη. 

Έχει πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά και άψογη κατανάλωση με ένα γέμισμα μου βγάζει 800 χλμ που το θεωρώ πάρα πολύ καλό είχε πάρει ένας πολύ καλός φίλος μου  εκεί μέσα του προηγούμενου καλοκαιριού και ψήθηκα και το αγόρασα.

Πιστεύω ότι για την κατηγορία του είναι από τα πιο καλά αμάξια. 

Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις τότε προτάσεις και την βοήθεια σας!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...