Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους-ες σας...

Επειδή μέσα στα επόμενα δυο χρόνια θα χρειαστεί να μετακομίζω συχνά(νησί)  πιστεύω θα ήταν μια καλή λύση μια τέτοιου είδους συσκευή για να έχω internet.Αν μπορείτε να μ πείτε με την σειράς ο καθένας που το έχει χρησιμοποιήσει προβλήματα,tips,με ενσωμάτωμενη μπαταρία,αν υπάρχει συσκευή π δουλεύει μόνο με ρεύμα,αν αξίζει αν αγοράσω σκέτη συσκευή και ξεχωριστή κάρτα sim για Internet,τι να προσέξω.Ευχαριστω για το χρόνο σας..😜  

Δημοσ.

Εχω ενα. Δεν αξιζει πλεον η αγορά του. Τα κινητα κανουν ανετα την ιδια δουλεια και μπορεις με λιγα χρηματα να βρεις ρουτερ με σιμ για το σπιτι. 

• Like 1
Δημοσ.

...και εγώ νόμιζα πως θα χρειαστώ κάτι τέτοιο αλλά τελικά μια χαρά την βγάζω με την προσφορά με 10 ευρώ το μήνα / 15 gb της cosmote, το κάνω ένα tethering και το πετάω στο laptop και όλα κομπλε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο μόνος λόγος για να προτιμήσεις το 4g hotspot router είναι ότι σου δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες ρυθμίσεις μιας και έχει web interface όπως ένα router και ότι δε θα σου τσακίζει τη μπαταρία του κινητού. Κατά τα άλλα, εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Εγώ για παρόμοια φάση στο χωριό, σώθηκα με ένα παλιό Samsung Note 3 που είχα μόνιμα πάνω στο φορτιστή και τις προσφορές της Cosmote με 10euro / 15gb.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω καιγω με τα παιδια επειδη ειχα παρει ενα pocket wifi ( https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20371292 ) δωρεαν απο ενα προγραμμα δεν αξιζε.Δεν κραταγε η μπαταρια και ειχε πολυ μικρη εμβελεια.Βεβαια μπορει να ετυχε στο συγκεκριμενο αλλα γενικα δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα ενω μπορεις να κανεις και αλλιως την δουλεια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...