CptHeckles Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 17 ώρες πριν, bill2015 είπε Η διαδρομή της καλωδίωσης ποια είναι ;; έχεις πολλές πρίζες στο χώρο σου ;; Υπάρχουν 3 πρίζες σε όλο το σπίτι, οι οποίες μεταξύ τους σχηματίζουν ένα ''Τ''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 53 λεπτά πριν, CptHeckles είπε Υπάρχουν 3 πρίζες σε όλο το σπίτι, οι οποίες μεταξύ τους σχηματίζουν ένα ''Τ''. Βγαλε οτι πριζα υπάρχει στο σπιτι οπως λες σαν Τ και σύνδεσε μονο του το διζευγο του παρόχου επάνω στον ρουτερ και τίποτα άλλο ...και δοκίμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptHeckles Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Βγαλε οτι πριζα υπάρχει στο σπιτι οπως λες σαν Τ και σύνδεσε μονο του το διζευγο του παρόχου επάνω στον ρουτερ και τίποτα άλλο ...και δοκίμασε Το έχω κάνει κι αυτό, η ταχύτητα παραμένει στα 50 αλλά δεν έχω τηλέφωνο, αν βάλω το splitter. Ήρθε ο τεχνικός και μου λέει υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή και θα το δηλώσει στον ΟΤΕ και ότι υπάρχει απώλεια στην οριζόντια καλωδίωση του σπιτού. Χρειάζεται να έρθει κάποιος να αλλάξει τα καλώδια από ότι κατάλαβα και να βάλει ευρωζωνικά(αν δεν κάνω λάθος...). Δεν ξέρω αν αξίζει όμως να δώσω τα 30 ευρώ. Ξέρετε τι είδους εργασίες γίνονται σε αυτή την περίπτωση; τρυπάνε τοίχους και τέτοια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα