CptHeckles Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα! Πριν από λίγες μέρες ενεργοποιήσα 100άρα γραμμή στη nova. Παλαιότερα ήμουν στην Cosmote με 50άρα. Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενεργοποίησης της 100άρας, διαπίστωσα ότι με το router της cosmote πιάνω 70 mbps με ένα speedtest που κάνω, ενώ με το router της nova, το οποίο και πλήρωσα 20 ευρώ, έχω 50 mbps. Ωφείλεται στο router αυτό;; Περιμένω να έρθει τεχνικός για έλεγχο. Υπάρχει καμία πιθανότητα να βελτιωθεί η κατάσταση ή τσάμπα θα του δώσω το 20άρι; Πριν κάνω την ενεργοποίηση στη nova, είχα βεβαιωθεί ότι πιάνει στην περιοχή μου 100άρι, αλλά εγώ ακόμα και με το παλιο router της cosmote πιάνω 70-75. Αν αγοράσω κάποιο καλό router, υπάρχει περίπτωση να φτάσω τα 100; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, CptHeckles είπε υπάρχει περίπτωση να φτάσω τα 100; Δύσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πιο εξοπλισμό έχεις απο nova ?? Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από bill2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptHeckles Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 21 ώρες πριν, bill2015 είπε Πιο εξοπλισμό έχεις απο nova ?? Τον ZTE H288N μου έστειλαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Με τι είσαι ασύρματα , ενσύρματα Ανέβασε τα στατιστικά της γραμμής σου *Αν συνδέεσαι ασύρματα στο 2,4 η στο 5 είσαι ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptHeckles Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, bill2015 είπε Με τι είσαι ασύρματα , ενσύρματα Ανέβασε τα στατιστικά της γραμμής σου *Αν συνδέεσαι ασύρματα στο 2,4 η στο 5 είσαι ; Ασύρματα πάντα, στο 5άρι συνδέομαι. Αλλά και με το καλώδιο που έχω δοκιμάσει, δεν ανέβηκε καθόλου. Πως ανεβάζω τα στατιστικά; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από CptHeckles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 μέσα απο τη σελίδα του ρουτερ με τι ρουτερ και πάροχο είσαι ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptHeckles Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bill2015 είπε μέσα απο τη σελίδα του ρουτερ με τι ρουτερ και πάροχο είσαι ;; Νόβα έχω και το ρούτερ είναι zte H288N. Έχω μπει στις ρυθμίσεις, αλλά δεν ξέρω πως τα αλλάζω. Εδώ δεν λες; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από CptHeckles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Συγχρονίζεις στα 56Mbps, γι'αυτό και δεν πάει παραπάνω στο speedtest. Προφανώς του ΟΤΕ συγχρονίζει παραπάνω, γι'αυτό και πιάνεις 70+. Με το Speedport τι στατιστικά έχεις; Επίσης, έχεις τσεκάρει την καλωδίωση του σπιτιού σου;; Πολλοί δεν το κάνουν και γκρινιάζουν στον πάροχο ενώ το θέμα είναι στο σπίτι τους... *btw είναι H288A το ρούτερ* Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από geoavlonitis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Σωστά ενω πληρώνεις 100 έχεις 56 Βάλε το speedport αφού συγχρονίσει στείλε τα στατιστικά Τσέκαρε αυτό για τη σωστή καλωδίωση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptHeckles Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, geoavlonitis είπε Συγχρονίζεις στα 56Mbps, γι'αυτό και δεν πάει παραπάνω στο speedtest. Προφανώς του ΟΤΕ συγχρονίζει παραπάνω, γι'αυτό και πιάνεις 70+. Με το Speedport τι στατιστικά έχεις; Επίσης, έχεις τσεκάρει την καλωδίωση του σπιτιού σου;; Πολλοί δεν το κάνουν και γκρινιάζουν στον πάροχο ενώ το θέμα είναι στο σπίτι τους... *btw είναι H288A το ρούτερ* Δυστυχώς δεν γνωρίζω από καλωδιώσεις για να το τσεκάρω μόνος μου. Είναι στην κεντρική πρίζα του σπιτιού και όλα τα καλώδια είναι καινουργια. Μεχρι εκεί ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptHeckles Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, bill2015 είπε Σωστά ενω πληρώνεις 100 έχεις 56 Βάλε το speedport αφού συγχρονίσει στείλε τα στατιστικά Τσέκαρε αυτό για τη σωστή καλωδίωση σου Αυτά είναι τα στατιστικά με το speedport της cosmote 10 ώρες πριν, geoavlonitis είπε Με το Speedport τι στατιστικά έχεις; *btw είναι H288A το ρούτερ* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Την εσωτερική καλωδίωση σου την έχει ελέγξει ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptHeckles Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, bill2015 είπε Την εσωτερική καλωδίωση σου την έχει ελέγξει ;; Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο εμφανές πρόβλημα. πχ χαλασμένα καλώδια. Δυστυχώς δεν γνωρίζω περισσότερα... Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2020 από CptHeckles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Η διαδρομή της καλωδίωσης ποια είναι ;; έχεις πολλές πρίζες στο χώρο σου ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα