Προς το περιεχόμενο

Χαμηλή ταχύτητα μετά από αλλαγή router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Πριν από λίγες μέρες ενεργοποιήσα 100άρα γραμμή στη nova. Παλαιότερα ήμουν στην Cosmote με 50άρα. Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενεργοποίησης της 100άρας, διαπίστωσα ότι με το router της cosmote πιάνω 70 mbps με ένα speedtest που κάνω, ενώ με το router της nova, το οποίο και πλήρωσα 20 ευρώ, έχω 50 mbps. Ωφείλεται στο router αυτό;; Περιμένω να έρθει τεχνικός για έλεγχο. Υπάρχει καμία πιθανότητα να βελτιωθεί η κατάσταση ή τσάμπα θα του δώσω το 20άρι; Πριν κάνω την ενεργοποίηση στη nova, είχα βεβαιωθεί ότι πιάνει στην περιοχή μου 100άρι, αλλά εγώ ακόμα και με το παλιο router της cosmote πιάνω 70-75. Αν αγοράσω κάποιο καλό router, υπάρχει περίπτωση να φτάσω τα 100;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, bill2015 είπε

Με τι είσαι ασύρματα , ενσύρματα 

Ανέβασε τα στατιστικά της γραμμής σου 

*Αν συνδέεσαι ασύρματα στο 2,4 η στο 5 είσαι ;

Ασύρματα πάντα, στο 5άρι συνδέομαι. Αλλά και με το καλώδιο που έχω δοκιμάσει, δεν ανέβηκε καθόλου. Πως ανεβάζω τα στατιστικά;

Επεξ/σία από CptHeckles

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_20200823_212201_com.android.chrome.jpg.d9372c2e4d69b835878c23b13794df37.jpg

2 ώρες πριν, bill2015 είπε

μέσα απο τη σελίδα του ρουτερ 

με τι ρουτερ και πάροχο είσαι ;;

Νόβα έχω και το ρούτερ είναι zte H288N. Έχω μπει στις ρυθμίσεις, αλλά δεν ξέρω πως τα αλλάζω. Εδώ δεν λες; 

Επεξ/σία από CptHeckles

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγχρονίζεις στα 56Mbps, γι'αυτό και δεν πάει παραπάνω στο speedtest. Προφανώς του ΟΤΕ συγχρονίζει παραπάνω, γι'αυτό και πιάνεις 70+. Με το Speedport τι στατιστικά έχεις;  Επίσης, έχεις τσεκάρει την καλωδίωση του σπιτιού σου;; Πολλοί δεν το κάνουν και γκρινιάζουν στον πάροχο ενώ το θέμα είναι στο σπίτι τους...

*btw είναι H288A το ρούτερ*

Επεξ/σία από geoavlonitis
  • Like 1

9 ώρες πριν, geoavlonitis είπε

Συγχρονίζεις στα 56Mbps, γι'αυτό και δεν πάει παραπάνω στο speedtest. Προφανώς του ΟΤΕ συγχρονίζει παραπάνω, γι'αυτό και πιάνεις 70+. Με το Speedport τι στατιστικά έχεις;  Επίσης, έχεις τσεκάρει την καλωδίωση του σπιτιού σου;; Πολλοί δεν το κάνουν και γκρινιάζουν στον πάροχο ενώ το θέμα είναι στο σπίτι τους...

Δυστυχώς δεν γνωρίζω από καλωδιώσεις για να το τσεκάρω μόνος μου. Είναι στην κεντρική πρίζα του σπιτιού και όλα τα καλώδια είναι καινουργια. Μεχρι εκεί ξέρω... 

2 ώρες πριν, bill2015 είπε

Σωστά ενω πληρώνεις 100 έχεις 56 

Βάλε το speedport αφού συγχρονίσει στείλε τα στατιστικά 

Τσέκαρε αυτό για τη σωστή καλωδίωση σου

Αυτά είναι τα στατιστικά με το speedport της cosmote

Untitled.jpg

10 ώρες πριν, geoavlonitis είπε

Με το Speedport τι στατιστικά έχεις;  

Untitled.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Την εσωτερική καλωδίωση σου την έχει ελέγξει ;;

Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο εμφανές πρόβλημα. πχ χαλασμένα καλώδια. Δυστυχώς δεν γνωρίζω περισσότερα...

Επεξ/σία από CptHeckles

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...