Προς το περιεχόμενο

nokia & RADAR troxaias

pazn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ .ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ (ΒΛΕΠΕ <I>diminik</I>)<BR>ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ΄ΜΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ Μ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ tongue.gif ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΚΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ..... ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Δημοσ.

Τώρα για να καταλάβω μας δουλεύετε? Πριν από λίγο καιρό συμφωνήσαμε να μη δημιουργούμε καινούρια topics με το ίδια θέματα (να θυμήσω την κατάσταση του yannisc). Τώρα αυτό το topic τι ρόλο βαράει εδώ? Πριν από 4 μέρες δεν υπήρχε ένα ολόϊδιο με περισσότερες απαντησεις? Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν...

Δημοσ.

moy exoyn pei oti me ton donhth toy nokia mporei kai na thn bro alhtheyei?<BR>loipon sto periodiko drive sth selida 236 poylane antirantar epishma kai me dyo xronia<BR>egyish .epishma apo antiprosopeia kai me servise kai anabatmish .ayta gia na milhsoyme kai ligo sobara.ox tha trelathoyme

Δημοσ.

koita gia na min to xesoume to thema pali...koita se paliotera topics...stathispap min ton katigoreis exei molis 5 osts...borei na min to prolave...episeis eglisi pros tous "epano" kleiste to topic gia na min exoume pali ta idia<P>filika hello smile.gif

Δημοσ.

sygnwmh alla eimai molis 2 meres mesa kai den xerw gia kapoio sxetiko prohgoumeno post,oute kai gia ta rules sto sygekrimeno thema.<BR>kai pali sygnwmh...

Δημοσ.

H katastash einai poli pio poliploki apo oti nomizete...<BR>TO proi sto sxoleio pedi protis gimnasiou mou leei:<BR>"O mpampas mou (agrotis einai o anthropos) agorase NOKIA kinito gia na min ton pianei h troxaia!!!"<BR>kali mas nixta

Δημοσ.

Μμμμ,εγώ άκουσα για ένα καινούργιο μοντέλο της Nokia το 100000,το οποίο θα κάνει online σύνδεση με τοv MIR και με εντολή του ο MIR θα εξαπολύει μια ακτίνα ηλεκτομαγνητικού παλμού και θα αχρηστεύει όλες τις συσκευές radar σε ακτίνα 1 μιλίου.Ακόμη το μοντέλο αυτό θα έχει την ικανότητα να ωθεί το αμάξι σου με tourbo bust απόδοσης 200ΗP και τελική 478km/h ή να καλεί ελικόπτερο,σε περίπτωση που οι μπάτσοι σ'έχουν περικυκλώσει και δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής.Ακόμη αν δε κλείσει αυτό το θέμα θα συνεχίσω να σας πρίζω με τέτοιες ηλιθιότητες,όπως έγινε και στο προηγούμενο θέμα.Please get a life!!

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ POST.<BR>ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ NEWBIE .<BR>ΑΠΛΩΣ ΜΟΥ ΕΧΟΘΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΩ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ-ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ-ΚΑΙ ΒΑΛΩ ****(ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ 4ΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ)ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ.<BR>ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ.<BR>ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΟΧΛΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ POST.<BR>THX NEWAY!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...