mixalis6890 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης και θα ήθελα μια βοήθεια/γνώμη. Τείνω σε Samsung μιας και έχω χρησιμοποιήσει και παλιότερα και έχω μείνει ικανοποιημένος αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Διαθέσιμο budget: 400€ (max) Χρήση: Netflix, ταινίες από torrent, και ολίγον PS3 προτίμηση σε μέγεθος: 50" (θα μπορούσα και 55" αλλά νομίζω θα φύγουμε στο budget) Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: 1,20m το μήκος του επίπλου Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; smart, ultra HD, HDR Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : στο λίγο που έχω χαζέψει έχω δει την Samsung LED TV UE50TU7172 50" 4Κ Ultra HD Κατάστημα προτίμησης: όχι κάποια προτίμηση, εκτός από τα σάπια σκρουτζομάγαζα Απορίες που έχω είναι που να εστιάσω; Τι διαφορά έχει το Direct LED από το Edge LED? Οι "φθηνότερες" εταιρείες αξίζουν? Παρακαλώ για τις συμβουλές και τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από mixalis6890
topaz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Στις 21/8/2020 στις 9:46 ΜΜ, mixalis6890 είπε Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : στο λίγο που έχω χαζέψει έχω δει την Samsung LED TV UE50TU7172 50" 4Κ Ultra HD Καλημέρα φίλε, την έχω εγώ αυτήν που λες και σου λέω ορθά - κοφτά και κατηγορηματικά: ΜΗΝ την πάρεις. Μπορώ να γίνω και πιο αναλυτικός αν θες, αλλά πρόταση δική μου είναι μιας και κρατάμε χρόνια τις τηλεοράσεις μας, δώσε κάτι παραπάνω ίσως και λίγα περισσότερα από το όριο σου για να πάρεις μια πραγματικά αξιοπρεπή επιλογή.
mixalis6890 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, topaz είπε Καλημέρα φίλε, την έχω εγώ αυτήν που λες και σου λέω ορθά - κοφτά και κατηγορηματικά: ΜΗΝ την πάρεις. Μπορώ να γίνω και πιο αναλυτικός αν θες, αλλά πρόταση δική μου είναι μιας και κρατάμε χρόνια τις τηλεοράσεις μας, δώσε κάτι παραπάνω ίσως και λίγα περισσότερα από το όριο σου για να πάρεις μια πραγματικά αξιοπρεπή επιλογή. Για πες.. Αν και μάλλον θα καταλήξω στην σειρά 8 της Samsung αλλά σε χαμηλό μοντέλο, στην UE50TU8072.
topaz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ξεπλυμένα - παλ χρώματα... δεν έρχονται με τίποτε όσο και να παλευω να τα φέρω. Υπερ το δεον φωτεινή, ότι και να κάνεις. Κάκιστο μενου, μέτριος ήχος, HDR μόνο στα λόγια. Και το κερασάκι στη τούρτα, το μινιόν απαράδεκτο τηλεκοντρολ που είναι για κλωτσιές. Εργονομία μηδεν, άσχετα πλήκτρα που δεν μπορείς να τα "μπλοκάρεις", περισσότερες φορές πατάς άλλα ντ αλλα παρά κάνεις τι δουλειά σου. Επίσης δεν υπάρχουν drivers για την οθόνη, με αποτέλεσμα το PC να την βλέπει ως Unknown Monitor. Τραγικά πράγματα. Η σύγκριση με τον προηγούμενη Panasonic Plasma που είχα αναπόφευκτη και εκεί πέφτει κλάμα. Αν θέλεις την απόλυτα οικονομική λύση σε 50 4k κατ εμε πάρε την Hitachi με κανα 270αρι. Τουλάχιστον θα έχεις δώσει ελάχιστα χρήματα. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από topaz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα