Προς το περιεχόμενο

Φθηνες τιμες σε manga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια αναζητω φθηνα manga για παραγγελια και εχω τυχει σε αυτο το site https://global.bookwalker.jp/?_ga=2.73157588.614952775.1598031848-1095080155.1598031848 Θα υπαρχει καποιο προβλημα μεταξυ τελωνειου?. Εκτος αν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προσωπικά προτιμώ το book depository. Έχει free shipping κτλ απλά μπορείς να αγοράσεις από εκεί μετά τον Φεβρουάριο εξαιτίας της εξόδου της Αγγλίας από την Ε.Ε.,καθως δεν έχουν γίνει ακόμα οι αποφάσεις όσο αφορά τις συναλλαγές εκτός της Ένωσης. Τεσπα είναι πολύ καλό site έχω πάρει από εκεί αρκετές φορές και γενικά έρχονται μέσα σε 2 εβδομάδες! Έχουν μεγάλη γκάμα από manga και Light novels και το καλύτερο από όλα είναι ότι έχει προσφορές όλο τον χρόνο! 

Επίσης, το book walker πουλαει digital manga😂Άρα δεν έχει καμία σχέση το τελωνείο 😂Αλλά ναι για physical copies προτείνω book depository 

Δημοσ.
1 hour ago, Grim Ripper said:

Το bookdepository νομίζω πλέον ξαναστέλνει Ελλάδα 

Μεχρι προχθες που μιλησα μαζι τους μεσω της εξυπηρετησης πελατων δεν εστελναν...η απάντησή τους ηταν κατι του στυλ 'αυτή την στιγμη δεν στελνουμε τα συγκεκριμενα βιβλια στην Ελλαδα'. Και δεν μου ανεφεραν ποτε θα αλλαξει αυτο 😕

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Μεχρι προχθες που μιλησα μαζι τους μεσω της εξυπηρετησης πελατων δεν εστελναν...η απάντησή τους ηταν κατι του στυλ 'αυτή την στιγμη δεν στελνουμε τα συγκεκριμενα βιβλια στην Ελλαδα'. Και δεν μου ανεφεραν ποτε θα αλλαξει αυτο 😕

Είχα δει αυτό στο reddit οπότε υπέθεσα ότι ξεκίνησαν ξανά τις αποστολές προς Ελλάδα.

Δημοσ.

Αν οντως ισχυει πλεον θα παω να ξαναδοκιμασω για παραγγελια. Το περιεργο ειναι οτι μας ειχε κανονικοτατα στην λίστα χωρων που κάνουν, αλλα οταν κανεις παραγγελια και πας να διαλεξεις χωρα στο dropdown menu εκει δεν εμφανιζε την Ελλαδα! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Αν οντως ισχυει πλεον θα παω να ξαναδοκιμασω για παραγγελια. Το περιεργο ειναι οτι μας ειχε κανονικοτατα στην λίστα χωρων που κάνουν, αλλα οταν κανεις παραγγελια και πας να διαλεξεις χωρα στο dropdown menu εκει δεν εμφανιζε την Ελλαδα! 

Κάποια βλακεία θα έχουν κάνει ή που θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό.

Εμένα στο delivery address με αφήνει να βάλω Ελλάδα.

Btw προτείνω αν είναι να παίρνεις από bookdepository να το επιλέγεις σαν πωλητή στο Amazon, για κάποιο λόγο βγαίνει φθηνότερα από εκεί (μαζί με τα μεταφορικά). 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...