Boubis1411 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, slk200gr είπε Νομίζω ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε και η πισίνα θέλει μάσκα και φίλε μου Σήμερα γύρισα και τα είδα από πρώτο χέρι, Οκ και θα μπω μέσα στο νερό με τη μάσκα; 1 λεπτό πριν, Talepwros είπε - Τι γίνετε στο Πευκοχωρι; Καπάκι : - Ξέρω τι γίνετε στο Πευκοχωρι, εχω άνθρωπο εκει που δουλεύει Ναι δουλεύει δεν προλαβαίνει να μάθει τα πάντα. Δεν έχει μου είπε κανένα κρούσμα μέχρι σήμερα Εγώ ήθελα να μάθω με μάσκες τι γίνεται κλπ
slk200gr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε Οκ και θα μπω μέσα στο νερό με τη μάσκα; Εγκαταλείπω φίλε μου αλλα γράφω άλλα καταλαβαίνεις https://www.tanea.gr/2020/08/21/greece/se-isxy-apo-simera-ta-perioristika-metra-se-mykono-kai-xalkidiki/ 1 1
Boubis1411 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, slk200gr είπε Εγκαταλείπω φίλε μου αλλα γράφω άλλα καταλαβαίνεις Ρε συ δεν θα κάτσω στην πισίνα να πιω ποτό. Μπάνιο με νοιάζει. Μην σκέφτεσαι ποτά και ιστορίες με τα μωρά θα είμαι. Εσύ λες στην περίπτωση που αράξω στην πισίνα να τα πιω ποτό οκ ναι το κατάλαβα αυτό θέλει μάσκα. Οκ μάσκα τι να κάνουμε Και η απόδειξη
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Αλλο ένα θέμα ποίημα !!! Πως τα σκεφτεσαι βρε μπουμπη; 3 1
Boubis1411 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Αλλο ένα θέμα ποίημα !!! Πως τα σκεφτεσαι βρε μπουμπη; Ενδιαφέρει πολλούς φίλε, ειδικά από εξωτερικό. Τώρα παίρνουν άδεια οι λαζο Γερμανοί και έρχονται Ελλάδα.
Lacepo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 46 λεπτά πριν, Talepwros είπε - Τι γίνετε στο Πευκοχωρι; Καπάκι : - Ξέρω τι γίνετε στο Πευκοχωρι, εχω άνθρωπο εκει που δουλεύει αφου ειναι τρολ ο αχαρακτηριστος 1
Boubis1411 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Lacepo είπε αφου ειναι τρολ ο αχαρακτηριστος Ανέβασα εικόνα μεγάλε με το άτομο που έχω από εκεί. 1
Nak3re Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 43 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Ρε συ δεν θα κάτσω στην πισίνα να πιω ποτό. Μπάνιο με νοιάζει. Μην σκέφτεσαι ποτά και ιστορίες με τα μωρά θα είμαι. Εσύ λες στην περίπτωση που αράξω στην πισίνα να τα πιω ποτό οκ ναι το κατάλαβα αυτό θέλει μάσκα. Οκ μάσκα τι να κάνουμε Και η απόδειξη Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση που λέμε. Σου λέει ο άνθρωπος: Στην πισίνα θέλει μάσκα αλλά δεν θες να το καταλάβεις, λες ότι σου κατέβει. Δεν είπε 'στην πισίνα που θα πίνεις ποτάρες με τις γκόμενες', είπε Στην. πισίνα. θέλει. μάσκα. Αλήθεια δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Θα πας να αφήσεις τα πιτσιρίκια στις ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα; ΘΕΛΕΙ ΜΑΣΚΑ. Θα κάτσεις για έναν ρημαδοκαφέ; ΘΕΛΕΙ ΜΑΣΚΑ. Θα βγείτε για βόλτα παραλία στον πεζόδρομο; ΘΕΛΕΙ ΜΑΣΚΑ. Θα μπεις σε οποιοδήποτε κατάστημα; ΘΕΛΕΙ ΜΑΣΚΑ. Θα είσαι ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ δίπλα στη θάλασσα; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΑΣΚΑ. 1
Boubis1411 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Nak3re είπε Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση που λέμε. Σου λέει ο άνθρωπος: Στην πισίνα θέλει μάσκα αλλά δεν θες να το καταλάβεις, λες ότι σου κατέβει. Δεν είπε 'στην πισίνα που θα πίνεις ποτάρες με τις γκόμενες', είπε Στην. πισίνα. θέλει. μάσκα. Αλήθεια δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Θα πας να αφήσεις τα πιτσιρίκια στις ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα; ΘΕΛΕΙ ΜΑΣΚΑ. Θα κάτσεις για έναν ρημαδοκαφέ; ΘΕΛΕΙ ΜΑΣΚΑ. Θα βγείτε για βόλτα παραλία στον πεζόδρομο; ΘΕΛΕΙ ΜΑΣΚΑ. Θα μπεις σε οποιοδήποτε κατάστημα; ΘΕΛΕΙ ΜΑΣΚΑ. Θα είσαι ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ δίπλα στη θάλασσα; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΑΣΚΑ. Καλά τρελό μέτρο αυτό. Δηλαδή στην αμμουδιά δεν κολλάει; Άν είμαστε 20 άτομα στην αμμουδιά μέσα στο νερό δεν κολλάει; Δηλαδή τρέλα οκ. Φυσικά και κολλάει παντού αν δεν προσέχεις. Στο καζίνο θέλει μάσκα; εδώ στο αεροδρόμιο για πείτε. Είμαι έτοιμος
ELMastas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Σε λίγο θα βγαίνουν με ραμμένη "μόνιμη" μάσκα στό πρόσωπο οι άνθρωποι ...😷 1
Boubis1411 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, slk200gr είπε Παντως το καζίνο δεν κλείνει στις 12 Το ξέρω στις 4 κλείνει και ψάχνω άτομο να πάμε για φαγητό. Έχουν δώσει 5 γεύματα τον μήνα για τρεις μήνες αν κάνεις εγγραφή μέσω Ιντερνετ. Άντε ποιος ψήνεται; περνάω να τον πάρω και πάμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις