Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον ενδιαφέρεται/παίζει το game, έφτιαξα ένα chrome extension που σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις resizable map και minimap, καθώς επίσης εμφανίζει τους χρόνους των μονάδων στο popup παράθυρο του καθε χωριού.

Επεξ/σία από Sante
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 21/8/2020 στις 6:53 ΜΜ, Sante είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται/παίζει το game, έφτιαξα ένα chrome extension που σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις resizable map και minimap, καθώς επίσης εμφανίζει τους χρόνους των μονάδων στο popup παράθυρο του καθε χωριού.

Υπάρχει ακόμα αυτό? ο ρε φίλε τι μου θύμησες.. Πόσους κόσμους έχει φτάσει? Θυμάμαι το 2008-2009 ήμουν μέσα στην 100δα του πρώτου κόσμου με black pirates.. ωραίες εποχές! Έχει ακόμα κόσμο?

Δημοσ.

Ζει και βασιλεύει :P Είχα παίξει και εγώ τότε κ1, κ4, κλπ... Πρόσφατα είχα ασχοληθεί πιο πολύ για το development ενός bot (μάθαινα python τότε), παρά για το game αυτό καθ' αυτό. Πολύ κάψιμο παρ' όλα αυτά :P

Δημοσ.

Θυμάμαι τότε είχε βγει script σε κάποιο extension για browser (greasemonkey?) που σου έκανε το game ακριβώς ίδιο με το πληρωμένο premium, και ξαφνικά είχαν φάει όλοι ban 😆

Δημοσ.

Για να έφαγε ban παίζει να τους έστελνε ειδοποίηση ότι ο χρήστης έχει τσάμπα prem :P Χρησιμοποιούν πολύ απαρχαιωμένες τακτικές εκεί στην Inno 😅

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/8/2020 στις 12:52 ΜΜ, Sante είπε

Για να έφαγε ban παίζει να τους έστελνε ειδοποίηση ότι ο χρήστης έχει τσάμπα prem :P Χρησιμοποιούν πολύ απαρχαιωμένες τακτικές εκεί στην Inno 😅

Γενικά ο browser δεν σου δίνει στο πιάτο πιες επεκτάσεις χρησιμοποιεί κάποιος. Για  να τις βρεις προσπαθείς να τις ψαρέψεις. Πχ το addblock ψάχνει scripts με λέξη "add". Οπότε φροντίζεις πριν φορτώσει το site σου να φτιάξεις ένα script  για να το ψαρέψεις. Όταν δεις ότι το script δεν φόρτωσε τότε πετάς το banner που λέει " Απενεργοποιήστε το addblock ψωμάκι για τα παιδάκια μου βγάζω, θα σου πετάξω μόνο 5 pop up διαφημίσεις"

Κάπως έτσι πρέπει να προσέγγισαν και τότε το greasemonkey. Ναι μπορεί να τους έστειλε μήνυμα αλλά δεν την λες και απαρχαιωμένη τακτική. Όσο για το script σου μην φοβάσαι, αν δεν έχει γίνει δημοφιλές ακόμα δεν θα μπουν στον κόπο να το ψάξουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Γενικά ο browser δεν σου δίνει στο πιάτο πιες επεκτάσεις χρησιμοποιεί κάποιος. Για  να τις βρεις προσπαθείς να τις ψαρέψεις. Πχ το addblock ψάχνει scripts με λέξη "add". Οπότε φροντίζεις πριν φορτώσει το site σου να φτιάξεις ένα script  για να το ψαρέψεις. Όταν δεις ότι το script δεν φόρτωσε τότε πετάς το banner που λέει " Απενεργοποιήστε το addblock ψωμάκι για τα παιδάκια μου βγάζω, θα σου πετάξω μόνο 5 pop up διαφημίσεις"

Κάπως έτσι πρέπει να προσέγγισαν και τότε το greasemonkey. Ναι μπορεί να τους έστειλε μήνυμα αλλά δεν την λες και απαρχαιωμένη τακτική. Όσο για το script σου μην φοβάσαι, αν δεν έχει γίνει δημοφιλές ακόμα δεν θα μπουν στον κόπο να το ψάξουν.

Ειρωνικά το είπα το να τους έστειλε μήνυμα, εννοώντας ότι τους ενημέρωσε το ίδιο το extension. Όταν αναφέρθηκα σε απαρχαιωμένες τακτικές είχα στο μυαλό μου άλλα aspects του παιχνιδιού. Το γεγονός π.χ. ότι δεν έχουν καν rate limiting στα requests (στον ελληνικό τουλάχιστον server που ξέρω) δείχνει ότι είναι πολύ πίσω. Είναι μπάτε σκύλοι αλέστε το game.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...