Macosj Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Η καλύτερη λύση είναι αυτη που σου προτείνει ο παραπάνω. Με ιστοσελίδες δεν βρίσκεις άκρη, οι περισσότεροι είναι μεσίτες και τα περισσότερα έχουν ενοικιάστει και έχουν ξεχάσει να τα βγάλουμ. 100 τηλέφωνα είχα κάνει εγω και δεν βρήκα με κανέναν άκρη. Τελικά, νοίκιαζε ενασ γνωστός και τελείωσε η ιστορία. Κάνε καμιά γύρα σε κάνα καφενείο με μπαρμπες της περιοχής αυτοί θα σε βοηθήσουν αν σε δουν με καλό μάτι. Και ΣΟΣ αν σε ρωτήσουν για πολιτική να δηλώσεις φουλ δεξιός ότι και να είσαι Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από Macosj 1
bill_zaf Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, totalius είπε 1.Ψαξε απο γνωστο 2. Παρε με τα πόδια τη Καλλιθέα κ το Ταύρο κ ρωτά παντού σε φούρνους ψιλικατζίδικα περίπτερα για το αν ενοικιάζεται καμία γκαρσονιέρα . 3. Ιστοσελίδες που σημαίνει μεσίτης στο 90% των περιπτώσεων που σημαίνει οτι πρεπει μα έχεις καλο μάτι κ καποιες γνώσεις οταν πας να δεις το σπίτι . Αυτο βέβαια χρειάζεται παντού οταν κοιτάς για σπίτι αλλα ένα παραπανω οταν στο παρουσιάζει μεσίτης . Εμένα παλαιότερα μου έκατσε δυο φορες εδώ στη Κρήτη στο Ηράκλειο να ψάξω για σπίτι και τις δυο φορες σώθηκα απο μεσιτικό . Υπαρχουν κ άλλες περιπτωσεις που τη πάτησαν με μεσίτες γιατι βιάστηκαν και δεν έλεγξαν σωστα το σπίτι . Επαρχια ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα και εχει πιο "αγνους"ανθρωπους ακομα και τα μεσιτικα εκει δουλευουν με γνωριμιες κ την φήμη. Βεβαια εχω φιλους στο Ηρακλειο κ μου λενε οτι κ εκει εχουν αρχισει την ανηφορα τα ενοικια. Μου λεγε την ιστορια του περισυ το χειμωνα ενας φιλος,πηρε μεταθεση απο την δουλεια του για ενα ακριτικο μικρο νησι.Δεν του νοικιαζε κανενας σπιτι παρολο που ηταν αδεια γιατι τα ειχαν ολοι rbnb με αποτελεσμα για 1 μηνα να κοιματε στο λιμεναρχειο με τα πραγματα σε βαλιτσες...φανταστειτε οτι του νοικιασε γκαρσονιερα μια γερμανιδα που ειχε αγορασει 2 σπιτια εκει...οι ντοπιοι ελληνες δεν συγκινηθηκαν Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από bill_zaf 2
AntiCambeR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Εγώ ψάχνω στα Δυτικά Προάστια στα 250€ σύνολο με η χωρίς κοινόχρηστα και βρίσκω η στα 20-30τμ σε όροφο ανακαινισμένα, επιπλωμένα η μη, η ισόγειο η στην καλύτερη περίπτωση ισόγειο 40τμ σε πολυκατοικίες κυρίως και μόνο 2 σε μονοκατοικίες που σίγουρα θα είναι παλιά σπίτια.Στα 300€ υπάρχουν καλύτερα σπίτια αλλά δυστυχώς δεν με παίρνει οικονομικά, λόγω του κυλιόμενου ωραρίου μου δεν μπορώ να κάνω 2η δουλειά, βγάζω 700€ και έχω και το αμάξι. Το πρόβλημα είναι πως έχω το παπί και είχα βρεί μόνο 1 υπερυψωμένη μονοκατοικία 42 τμ στα 240€ με αυλή αλλά νοικιάστηκε.Εκεί για να έβαζα το παπί θα έπρεπε να φτιάξω ράμπα.Τα κλέβουν δυστυχώς. Εχω βρεί παρόμοια περίπτωση στα 40 τμ στα 250€ με αυλή πίσω και αυτή υπερυψωμένη αλλά όταν τους πήρα τηλέφωνο, απάντησε γυναίκα και είπε πως ήταν διακοπές, φαντάζομαι πως θα τους έχουν πάρει πολλοί τηλέφωνο. Τα ισόγεια που δεν είναι υπερυψωμένα έχουν την πόρτα και τα παράθυρα πάνω στον δρόμο, χάλια. 1
The_Judas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, totalius είπε 1.Ψαξε απο γνωστο 2. Παρε με τα πόδια τη Καλλιθέα κ το Ταύρο κ ρωτά παντού σε φούρνους ψιλικατζίδικα περίπτερα για το αν ενοικιάζεται καμία γκαρσονιέρα . 3. Ιστοσελίδες που σημαίνει μεσίτης στο 90% των περιπτώσεων που σημαίνει οτι πρεπει μα έχεις καλο μάτι κ καποιες γνώσεις οταν πας να δεις το σπίτι . Αυτο βέβαια χρειάζεται παντού οταν κοιτάς για σπίτι αλλα ένα παραπανω οταν στο παρουσιάζει μεσίτης . Εμένα παλαιότερα μου έκατσε δυο φορες εδώ στη Κρήτη στο Ηράκλειο να ψάξω για σπίτι και τις δυο φορες σώθηκα απο μεσιτικό . Υπαρχουν κ άλλες περιπτωσεις που τη πάτησαν με μεσίτες γιατι βιάστηκαν και δεν έλεγξαν σωστα το σπίτι . αν είχε γνωστό δεν θα τον είχε ρωτήσει; Η τακτική ψάξε στους δρόμους δεν είναι και τόσο εύκολη, πόσο μάλλον σε μια πόλη όπως η Αθήνα. Εναλλακτικά υπάρχουν γκρουπάκια στο fb χωρίς μεσίτες. Αλλά και εκεί μην νομίζετε ότι είναι πιο χαμηλές οι τιμές. Αντιθέτως τις φουσκώνουν επειδή γλιτώνεις τα μεσιτικά και τα βάζουν μέσα στην τιμή τους χαχα. Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι ανεβαίνουν οι τιμές μετά από 10 χρόνια κρίσης και εν μέσω κορωνοιού. Λένε πολλοί ότι εχει αυξηθεί η ζήτηση... Μειώθηκαν τα ακίνητα στην αγορά; Αυξήθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας; Υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν τόσο εύκολα 300-400 ευρώ για ενοίκιο όταν οι μισθοί είναι στα 500 ευρώ; Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από The_Judas 1
bill_zaf Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, The_Judas είπε Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι ανεβαίνουν οι τιμές μετά από 10 χρόνια κρίσης και εν μέσω κορωνοιού. Λένε πολλοί ότι εχει αυξηθεί η ζήτηση... Μειώθηκαν τα ακίνητα στην αγορά; Αυξήθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας; Υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν τόσο εύκολα 300-400 ευρώ για ενοίκιο όταν οι μισθοί είναι στα 500 ευρώ; Ο πληθυσμος δεν αυξηθηκε αλλα στην αθηνα σιγουρα ερχετε κοσμος απο επαρχια.μειωθηκαν τα ακινητα που ειναι σε προσφορα μιας και λιγο το airbnb ,λιγο κατι μκο για μεταναστες,λιγο οτι σταματησε η οικοδομη και οτι δεν δινουν οι τραπεζες ευκολα στεγαστικα δανεια, ολα αυτα εχουν ανεβασει τις τιμες στα υψη Φυσικα κ υπαρχουν, να φανταστω δεν μενεις μονος κ στο ενοικιο ε?εκτος κ αν εισαι επαρχια οποτε δεν εχεις αμεση εικονα με το τι γινεται στην αθηνα Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από bill_zaf 2
tsioulak Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, The_Judas είπε αν είχε γνωστό δεν θα τον είχε ρωτήσει; Η τακτική ψάξε στους δρόμους δεν είναι και τόσο εύκολη, πόσο μάλλον σε μια πόλη όπως η Αθήνα. Εναλλακτικά υπάρχουν γκρουπάκια στο fb χωρίς μεσίτες. Αλλά και εκεί μην νομίζετε ότι είναι πιο χαμηλές οι τιμές. Αντιθέτως τις φουσκώνουν επειδή γλιτώνεις τα μεσιτικά και τα βάζουν μέσα στην τιμή τους χαχα. Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι ανεβαίνουν οι τιμές μετά από 10 χρόνια κρίσης και εν μέσω κορωνοιού. Λένε πολλοί ότι εχει αυξηθεί η ζήτηση... Μειώθηκαν τα ακίνητα στην αγορά; Αυξήθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας; Υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν τόσο εύκολα 300-400 ευρώ για ενοίκιο όταν οι μισθοί είναι στα 500 ευρώ; Και τα δύο, και πληθυσμός αυξήθηκε και τα ακίνητα μειώθηκαν, βάλε και το επίδομα ενοικίου... τα πράγματα είναι πολύ άσχημα.
Noname96 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 βρες καμια γκομενα και παιξτο μισα μισα. Σε ολες τις ευρωπαικες πρωτευουσες παιζει συγκατοικηση μονο εδω ειμαστε μπανανια. Λονδινο 2 χιλιαρικα μισθο με σκατοκαιρο και ζωη μηδεν( δουλεια σπιτι-σπιτι δουλεια) τα 800 τα δινεις σε δωματιο 15 τμ και θεωρησε και τυχερος. Μια η αλλη βγαινει οπου και αν εισαι.
valkon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Ξέρετε κανέναν Αθηναίο κάτω των 30 που να μην μένει με τους δικούς του; Εγώ προσωπικά όχι 1 1
777andreas777 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsioulak είπε Και τα δύο, και πληθυσμός αυξήθηκε και τα ακίνητα μειώθηκαν, βάλε και το επίδομα ενοικίου... τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. O πληθυσμός της Ελλάδας της μετανάστευσης και της υπογεννητικότητας αυξήθηκε; Μειώθηκαν τα ακίνητα; Γιατί έγινε κανένας πόλεμος και πέσανε; Τα πράγματα είναι άσχημα, γιατί οι πολίτες δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται και τι συμβαίνει γύρω τους. 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι ανεβαίνουν οι τιμές μετά από 10 χρόνια κρίσης και εν μέσω κορωνοιού. Λένε πολλοί ότι εχει αυξηθεί η ζήτηση... Μειώθηκαν τα ακίνητα στην αγορά; Αυξήθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας; Υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν τόσο εύκολα 300-400 ευρώ για ενοίκιο όταν οι μισθοί είναι στα 500 ευρώ; Αδιανόητο θα ήταν αν ο κόσμος καταλάβαινε την πραγματικότητα στην οποία ζει και το μέλλον, συνδυασμού οίκου ευγηρίας και γύφτο-τουρισμού που έρχεται, έχει έρθει δηλαδή, για την χώρα. Όπως επίσης και αν ο κάθε καβατζωμένος, επειδή έτυχε να έχει ένα σπίτι ή κάποια δουλειά της προκοπής, από τις λίγες που έχει η χώρα, δεν ζήταγε 600-800 για ένα σπίτι της προκοπής. Βέβαια όλα αυτά είναι άσχετα με τον άνθρωπο που ζήτησε που να βρει φτηνό σπίτι, αλλά καλό είναι να ξέρει ότι φτηνά σπίτια μάλλον γιόκ ακόμη και στην αθλιότητα της Καλλιθέας. Πλέον μισός μισθός +, θα πηγαίνει στα νοίκια γιατί αυτό είναι το πλάνο. Για μερικούς όπως βλέπουμε στα σχόλια παραπάνω, μπανανία δεν είναι η χώρα για όλα τα σκατά που έχει σε διάφορους τομείς, αλλά και αυτό που πρέπει να ζούμε σαν δούλοι σε 15 τ.μ με 3-4 αγνώστους και όχι σε φυσιολογικά σπίτια. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από 777andreas777 2 2
Giallo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) AirBnB και ιδιοκτητες ( δεν τους κατηγορώ ) , αλλα και η ζητηση δημιουργησαν αυτη την κατασταση που δεν μπορεις να βγεις , παρόλο την κρίση , παρόλο των μισθών πεινας τα ενοικια ειναι εκει και τραβαν την ανηφόρα. Θελει ακομα πολυ καιρο για να γινει διορθωση , αλλα και αυτη δεν θα γίνει γιατι αν φτιαξουν τα πραγματα απο τον covid-19 θα αρχισουν παλι ολα να ανεβαινουν, ολοι θα γίνουν οικοδεσποτες επι πληρωμή , και σε πυλωτες θα πετανε κρεβατια και θα κοιμίζουν κόσμο. Τωρα ακομα γυριζουν καπως τα πραγματα, λιγο που καποια airbnb εχουν ενοικιαστει κανονικά και εχουν βγει απο την πλατφόρμα , ειδικα αυτα που δεν ηταν σε βολικά με ΜΜΜ μεταφορας σημεία και καποια ακόμα απο εδω και απο εκει. Με το ακίνητο οι διορθώσεις της αγοράς αργουν να γίνουν , ειδικα στα ενοικια , και σε μια πολη που συνεχεια μαζευει κοσμο λογο θέσεων εργασίας , εχουν φτασει σημεία που παλιά κόσμος ειχε εξοχικά εκει και εφευγαν Σαβ/κο οι οικογένειες να θεωρουνται σημεία μονιμης κατοικίας με εργασία στην Αθηνα απο τους ιδιοκτήτες ή ενοικιαστες. Τα ΜΜΜ εχουν κανει καλο και κακο, ξαφνικά και εδω θα ξεκινήσει το commuting να γίνεται μόδα, αλλα το κακο ειναι οτι μολις ο ιδιοκτήτης ανακαλύψει οτι καπου κοντα στο ακινητο του ανοιγει σταθμος Μετρο-Προαστιακος ή καμιά καινουργια γραμμη λεωφορείου εκτινασει το ενοικιο γιατι ξαφνικά ενα διαμέρισμα με 45 - 1 ωρα αποσταση απο το κεντρο θεωρειται φιλέτο !!!!. Σου λεει την Κηφισίας αν ανεβεις ή κατέβεις ή να μπείς στην Εθνική σε ωραριο εργασίας τοσο και περισσοτερο θα κανεις , βαλε καυσιμα - φθορες αυτοκινητου χρονο και κοστος συντηρησης ( τελη κυκλοφορίας - ασφάλειες - σερβις κτλ ) μπορει να σου ερθει και λιγότερο να βγαλεις μια καρτα απεριορίστων διαδρομών μηνιαια , που ξερεις οτι τουλαχιστον τα μεσα σταθερης τροχιάς ειναι στην ωρα τους, ενω με το αυτοκινητο καθε μερα παιζεις με τις πιθανοτητες ή να τρακάρεις ή να αργήσεις. Και η οικοδομή να ξεκινήσει να χτίσεις μέσα στα πλαίσια της πολης πρεπει να εισαι τυχερός , οικόπεδα εχουν εξαφανιστεί , για να δεις χωμα πρέπει να πετύχεις συνεργείο ΟΤΕ - ΔΕΗ - ΕΥΔΑΠ που να σκαβουν δρομο , εκτος αν πας σε καμιά παιδική χαρά τα παιδιά σου. Αρα χτισίματα θα γίνουν σε περιφεριακα προάστια , με τιμές εκτος πραγματικότητας για τους περισσότερους ( Βριλισσια - Μελισσια κτλ ). Εχει καταντήσει κόσμος να ψαχνει διαμερίσματα προς Αγιο Στεφανο και επάνω και Παλλήνες μέχρι και Νεα Μακρη , σου λεει ο αλλος ''σιγα τι ειναι η Νεα Μακρη ? μπαινεις αττικη οδο και σε 20 λεπτά είσαι παντού !!! Μεσίτες κτλ ακολουθουν την πορεία και την ιδιοσυγκρασία κλαδου Ελληνικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών , δηλαδη , παπατζα , τσαπατσουλικη δουλεια και να περάσει ο επομενος παρακαλώ. Παντα υπαρχουν και εξαιρέσεις , αλλα για να τις πετύχεις θελει τύχη , εκτος αν τον καθε ενα που πιανεις για μεσιτη σε περάσει για μπραβο της νυχτας και καταλαβει οτι αν δεν ειναι τυπικος και σωστος θα τον βρουν τσιμεντομένο σε κανα βυθό της Αττικης Ριβιέρας. Τελειωσαν οι εποχες που προλαβαν καποιοι απο εμας , που κολλαγαν τα ενοικιαστηρια εξω απο τα σπίτια ή στις κολώνες της ΔΕΗ, διοτι τωρα γυρνανε οι μεσίτες αυτα τα καλόπαιδα και τα ξηλωνουν για να μην τα δει κανεις και να προλάβουν να παρουν ΜΟΝΟ αυτοι τηλεφωνο , και ο μεγάλος ανθρωπος που εχει ενα διαμέρισμα που καθεται και ψαχνει να το νοικιάσει το μονο ατομο που θα του τηλεφωνήσει στην καλύτερη ειναι ο μεσιτης.... Πηγαμε στην ψηφιακη εποχή οπου σελιδες σαν τον σπιτόγατο επιτρεπουν εναντι πληρωμης να ανεβάζεις οτι θες , πχ 30 αγγελιες με τις ιδιες φωτο ακριβως , καμια διασταυρωση για αυτα που γράφουν οι μεσίτες στο κείμενο , γιατι πολυ απλα πρεπει να σε ψαρέψουν πελάτη να σε πανε σε κανα 2 που αυτοι θελουν πρωτα να νοικιασουν και μετα να σου πουν δεν υπαρχει αυτο που ψαχνεται κύριε , γιατι ξερει οτι εσυ εργαζεσαι και δεν μπορεις να γυρνας ολη μερα να κοιτας σπιτια , και ισως να παιρνεις αδεια απο την εργασία σου και πρεπει να βρεις κατι συντομα γιατι πιέζεσαι. Δεν γραφω άλλο διοτι κουρασα σιγουρα και ζητω συγγνωμη , αλλα το θεμα αυτο ειναι τεράστιο , ολοι θα μπορουσαν να γραψουν σεντόνια απο ποστ με εμπειρίες κτλ Υπαρχει ακομα πολυ αδήλωτο χρήμα στην αγορά , μαυρο πιο συγκεκριμένα , παρόλο τις κάρτες που ολο και περισσοτερο χρησιμοποιουμε, και αυτο το χρήμα ειναι ενας λόγος που σε αρκετά πράγματα οπως τα ενοικια δεν πεφτουν οι τιμές.. 18 λεπτά πριν, 777andreas777 είπε Τα πράγματα είναι άσχημα, γιατί οι πολίτες δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται και τι συμβαίνει γύρω τους. Αδιανόητο θα ήταν αν ο κόσμος καταλάβαινε την πραγματικότητα στην οποία ζει και το μέλλον, συνδυασμού οίκου ευγηρίας και γύφτο-τουρισμού που έρχεται, έχει έρθει δηλαδή, για την χώρα. Πολυ σωστο !! Και δεν εχει καταλάβει τι του γίνεται επειδη ακομα απο κάπου τσιμπάει φράγκα , κανα λάδι απο το χωριό που πουλάει , νοικιάζει κανα χωράφι ή το σπίτι στην επαρχία το έχει νοικιάσει σε κανα φοιτητη ή φαντάρο ή δεν ξερω εγω τι αλλο και τσιμπαει και απο εκει , κανα ενοίκιο που παίρνει μαύρο το μεγαλύτερο κομμάτι , γιατι εχει βρει εναν που του εχει φυγει η ψυχη να βρεί να νοικιάσει , και για να παρει το σπίτι αυτό ειναι ικανός να κάνει τα πάντα απο το να μένει σε τρωγλη που ολο το ενοικιο θα ειναι δηλωμένο.. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από Giallo 4 2
Giallo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Konstantinos92 είπε Δηλαδή στην Σαουδικη Αραβια που μένουν μέχρι τα 60 με γονείς οι Άραβες είναι προβληματικοί η στην Ινδία η στις Φιλιππινες η στην Κίνα η ακόμα και στην Ιαπωνία; Και αυτό το αναφέρω γιατί γνωρίζω άτομα και έχω διαμεινει στις παραπάνω χώρες έστω και για διάστημα του 4-6μηνου. Δεν είναι παντού ΗΠΑ να μένουν μόνοι τους που και εκεί δεν συμβαίνει παντού. Φίλη μου σε ελληνικό σχολείο ελληνοαμερικανίδα η μάλλον 90% Αμερικάνα και 10% Ελληνίδα επέστρεψε το 2014 Δυτικές ΗΠΑ παντρεμένη με Έλληνα και φυσικά μένει με τους γονείς της και μαζί με τους θείους της. Όταν σπουδάζα Αγγλία σε Πανεπιστήμιο με 95% Βρετανών και όχι Πακιστανών η Ινδών η Ελλήνων η Μπαγλαντεζ από τους 12 Άγγλους στην τάξη η 8 έμεναν με γονείς και οι 4 περίμεναν το χαρτζιλίκι του μπαμπά που ήταν στρατιωτικός στο Βρετανικό πεζικό (General). Δεν ειπε κανεις οτι ειναι προβληματικοι με την εννοια που το λες εσυ φανταζομαι , αλλα το θεωρεις λογικό ? μεχρι τα 60 να ζεις με τους γονεις ? οικογένεια, παιδιά ή δεν ξερω εγω τι αλλό το θεωρείς οκ ? θα μου πεις οτι δεν λεει πουθενα οτι αν πας 30 πρεπει να φυγεις απο το σπιτι σου , αλλα οι αναγκες σου οταν πας 30 δεν εχουν αλλαξει ? Σε καλυπτει να μενεις στο σπιτι με αλλα 4 ατομα ας πουμε ? 1
Lucifer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Η αμοιβή ενός μεγάλου μεσιτικού είναι ένα ενοίκιο ε, μισό από τον ιδιοκτήτη και μισό από τον ενοικιαστή και μόνο αν κλείσεις το σπίτι. Μόνο και μόνο για βολιδοσκόπηση εγώ θα το έκανα στη θέση σου, ακόμα και το κόστος αν κλείσεις μέσω μεσιτικού μου φαίνεται μικρό σε σχέση με το ξεπάτωμα να ψάχνεις μόνος σου και να συνεννοείσαι με τον κάθε στόκο.
mouxaxa Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, KiriosMarios είπε παλια που υπηρχαν χρηματα ηταν ντροπη να ζεις με την μαμα. Πλεον ειναι αναγκη γιατι δε μπορεις να κανεις αλλιως. Οσο για τα σπιτια, δε βαζω κανεναν στο σπιτι μου (ειδικα ιδιωτικό υπαλληλο), γιατι ξερω οτι οταν θα χασει την δουλεια του ή εχει κανα θεμα οικογενειακο, πρωτο πρωτο εμενα δεν θα πληρωσει. Το εχουμε δει το εργο και παλια, τοτε που λεφτα υπηρχαν μπολικα για ξόδεμα. Τωρα που δεν υπαρχει σαλιο, δε σε βαζει κανεις στο σπιτι του χωρις να ξερει ποιος εισαι, ποσα βγαζεις κλπ. Θα ελεγα στον φιλο να βρει κοντα σε σταση μετρο μακρια απο την δουλεια του κανα μικρο σπιτακι.. Το ειδικά ιδιωτικό υπάλληλο πόνεσε... Τι πάει να πεί; Εμείς δεν βγάζουμε λεφτά; Δεν θέλετε τα λεφτά μας; Ψάχνω σπίτι καθημερινά 3 μήνες. Προτείνω προπληρωμή 6 ενοικίων και τρώω άκυρο. Έχω δει άπειρες τρώγλες που ως ιδιοκτήτες ζητάτε ότι σας λείπει. Αλλιώς στην αγγελία αλλιώς στην πραγματικότητα η κατάσταση. Κάθε εβδομάδα ανοίγει ένα θέμα στο insomia με θέμα δεν βρίσκω σπίτι στην Αθήνα. Τι συμβαίνει; Δεν σας φτάνει για τον ΕΝΦΙΑ το εισόδημα: Σαν ιδιοκτήτης δεν πιστεύεις ότι όσα περισσότερα ζητάς τόσα περισσότερα πιστόλια θα φας; Ακόμα και στην σελίδα της ΠΟΜΙΔΑ λέει να προτιμάτε ένα χαμηλότερο ενοίκιο και καλοπληρωτή παρά ένα υψηλότερο ενοίκιο που θα φέρει αβεβαιότητα. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από mouxaxa 4 2
Giallo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, mouxaxa είπε Το ειδικά ιδιωτικό υπάλληλο πόνεσε... Τι πάει να πεί; Εμείς δεν βγάζουμε λεφτά; Δεν θέλετε τα λεφτά μας; Ψάχνω σπίτι καθημερινά 3 μήνες. Προτείνω προπληρωμή 6 ενοικίων και τρώω άκυρο. Έχω δει άπειρες τρώγλες που ως ιδιοκτήτες ζητάτε ότι σας λείπει. Αλλιώς στην αγγελία αλλιώς στην πραγματικότητα η κατάσταση. Κάθε εβδομάδα ανοίγει ένα θέμα στο insomia με θέμα δεν βρίσκω σπίτι στην Αθήνα. Τι συμβαίνει; Δεν σας φτάνει για τον ΕΝΦΙΑ το εισόδημα: Σαν ιδιοκτήτης δεν πιστεύεις ότι όσα περισσότερα ζητάς τόσα περισσότερα πιστόλια θα φας; Ακόμα και στην σελίδα της ΠΟΜΙΔΑ λέει να προτιμάτε ένα χαμηλότερο ενοίκια και καλοπληρωτή παρά ένα υψηλότερο ενοίκιο που θα φέρει αβεβαιότητα. Φαντασου να μην υπηρχε και ο ΕΝΦΙΑ τι θα γινόταν .... ουτε που θέλω να το σκεφτώ 6 μηνες μπροστά και πάλι δεν στο δίνουν ? αν επιτρέπεται ο λόγος που σου λένε όχι ... Τελικά το δημόσιο ειναι η σωτηρία και η κατάντια αυτης της χώρας ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις